هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یعنی چی برای آنلاین Plus میخواد ؟ یعنی مثل لایو اکس باکس 360 در عوض گلد گرفتن ، اینجا باید Plus بگیریم تا بتونیم آنلاین بزنیم ؟

بله. این نسل اینطوریه . چون واقعا کنسول PS4 به حدی ارزان هست که ضرره برای سونی که PSN رو هم پولی نکنه.

ممنون از پاسخت!
آخه به خاطر این نگران این آپدیت ها هستم که خیلی ها میگن دستگاه بعد این آپدیتها از کار می افته!
پینگ من 115-110 حدودا این حد و اندازه بود ولی یادم نی اون سایتی که باهش تست کردم برا کجا بود :دی
ضمنا اگه میشه حجم این آپدیتها رو هم بگو چند مگ هست و...
بستگی به بازیش داره .
مثلا nba حوالی 3 گیگ
bf4 حوالی 700 مگ
dlc بازی ac4 و پچش نزدیکه 1 گیک ...

دوستان این giltch ـی که مربوط به pause زدن game update یا game download توی PSN میشه رو کسی گذاشته؟

لینک مدیافایر
لینک یــوتــوب

روش بسيار با حال و خلاقانه ايي بود :d اين برنامه نويس هاي سوني احتمالا" قابليت PAUSE رو گذاشتن ولي نخواستن نهايي ايش كنن توي FW :|

اصلان خودت امتحانش كردي ؟ چون اين يارو نشون نميده كه دانلود هاي قبلي رو ادامه بده ! يكي ديگه رو ميره دانلود مي كنه
بعد 100% موفقيت اميزه ؟ چون اومديم چندبار PAUSE و RESUME كرديم فايل خراب شد:|

دوستان پیشنهاد میکنم کسانی که میخوان مثل من بعدا knack روبخرند برند app شو دانلود کنند هم بازیه باحالیه(هرچند مطمنم قبلا امتحان کردین:-D)هم اینکه یه سری اپگرید میده برا نک که تو خود بازی نیست.در کل پیشنهاد میشه

اولا که مثله اینکه قراره مراسمی بگیرن برایه تحویل در حده جشنه اتمی
همه بیانو تحویل بگیرن. چجوری تست میکنن؟
ثانیا بعضی مشکلات که فراگیر هم بوده تو چند ساعت کار کردنه کنسول خودشون رو نشون دادن
اگر ایشون قطعی مهلته تست بدن که عالیه وگرنه به شخصه ترجیح میدم از جایی بگیرم که زمانه تست داشته باشه
200-300 هم بالاتر باشه ارزشش رو داره نخوام ریسک کنم
آقا کی میگه مانیا سافت مهلت تست نداره 24 ساعت گارانتی میکنه خود سایتش نوشته حالا نمیخواد اولش همون جا تست کنید بیاید خونه 24 ساعت کم نی که انقدر ازش کار بکشید تا اگه میخواست خودشو نشون بده بفهمی دوما شما وقتی کنسول ر گرفتی نمیخوار روشنش کنی hdmi ر بکن توش اگه کامل رفت توش یعنی به احتمال خیلی بالا بقیه ی مشکلات ر هم نداره

آقا کی میگه مانیا سافت مهلت تست نداره 24 ساعت گارانتی میکنه خود سایتش نوشته حالا نمیخواد اولش همون جا تست کنید بیاید خونه 24 ساعت کم نی که انقدر ازش کار بکشید تا اگه میخواست خودشو نشون بده بفهمی دوما شما وقتی کنسول ر گرفتی نمیخوار روشنش کنی hdmi ر بکن توش اگه کامل رفت توش یعنی به احتمال خیلی بالا بقیه ی مشکلات ر هم نداره

شما قبل از نقله قول اگر یه کم دقت میکردید متوجه میشدی این پست قبل از اون مهلته تست زده شده بود
بعد از پیشنهاده بنده و سایره دوستان به آقایه مذکوری برایه مهلته تست ایشون هم با شرایطی که خبر دارید قبول کردن و منم
ازشون خرید کردم. ما ام هر وقت رسید و تحویل دادن آکبند میاریم خونه و سره صبر تست میکنیم. انشااله که کاملا ok باشه.
در هر حال قبل از نبشه قبره پستهایه چند روزه گذشته یه بررسی هم بکنید ضرر نداره

دوستان پیشنهاد میکنم کسانی که میخوان مثل من بعدا knack روبخرند برند app شو دانلود کنند هم بازیه باحالیه(هرچند مطمنم قبلا امتحان کردین:-D)هم اینکه یه سری اپگرید میده برا نک که تو خود بازی نیست.در کل پیشنهاد میشه
من دانلود کردم!:-" البته توی Google Play خاورمیانه که نیمده،از یه سایت دیگه گرفتم! :-"
ولی نمیدونم Sign in کنم مشکلات بن و این چیزا خواهد داشت یا نه! :-" داره به نظرتون؟ :-"

روش بسيار با حال و خلاقانه ايي بود :d اين برنامه نويس هاي سوني احتمالا" قابليت PAUSE رو گذاشتن ولي نخواستن نهايي ايش كنن توي FW :|

اصلان خودت امتحانش كردي ؟ چون اين يارو نشون نميده كه دانلود هاي قبلي رو ادامه بده ! يكي ديگه رو ميره دانلود مي كنه
بعد 100% موفقيت اميزه ؟ چون اومديم چندبار PAUSE و RESUME كرديم فايل خراب شد:|
من نزدیک به ۲۰ گیگو اینطوری دان کردمcorruptنمیشه ولی بازم رو اعصابه یه پاز نذاشتن واقعا چی فکر میکردن اونم نسبت به حجم بازی های این نسل :دی یارو drunkبوده احتمالا:دی

سلام دوستان هارد یک ترا هیبریدی قابل نصب برروی ps4 هستش این ویدیو برای یک سایت ترکیه ای هست ولی خوب یک ترا مارک توشیبا رو روی دستگاه قرار میدن کلا نصب و راه اتدازی دستگاه 15 دقیقه طول میکشه آخرش هم میگه که ویدیو رو قطع نکردم تا زمان دقیق رو بدونید قبل از نصب حتما باید روی فلش آخرین firmware رو ریخته باشید. ویدیو به زبان ترکی هست ولی خوب مراحل انجامش رو میتونید ببینید . http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-PlayStation_4e_1TB_Harici_Disk_Takiyoruz-7386.htm

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or