Infected Area
کاربر سایت
این انجین ناتی داگ شده شبیه به قضیه killzone 2![]()
بهتره بگی این انجین ناتی داگ لرزه بر اندام من و سایر هم قطاری هایم می اندازد :d 8-x
این انجین ناتی داگ شده شبیه به قضیه killzone 2![]()
لرزه بر اندام کی چی؟ من فن هیچ کنسولی نیستم!بهتره بگی این انجین ناتی داگ لرزه بر اندام من و سایر هم قطاری هایم می اندازد :d 8-x
آقا این عکس ها رو از کجا میارین ؟!هیچ کدوم برای ND نیستن.
اون Stan Lee که توی این صفحه هم میشه دیدش و جزو مدل های Zbrush هست که ملت از شخصیت ها و کاراکترهای معروف میسازن.
اون یکی هم دوباره ربطی به ND نداره و توی فروم های مختلف مثل این میشه دیدش و یه بنده خدایی به نام Rokly Wang یکی دو سال پیش طراحیش کرده.
اون لوکیشن هم اصلش برای یه نقاش به نام Jaroslav Cermak هست و یه سری ادیت روش انجام شده و اینجا هم در موردش بحث شده !
اون یکی هم برای 3DS Max و این چیزا هست !![]()
نمونه های اصلی و بدون لوگوی ND :
کلاً وقتی یه چیز مشکوک می بینین ، کافیه توی گوگل وارد بخش تصاویر بشین. بعد یه گزینه داره که میشه بهش عکس رو داد و نمونه های مشابه رو میاره و معما حل میشه !
لرزه بر اندام کی چی؟ من فن هیچ کنسولی نیستم!
یه چیزی هست به اسم عقلوقتی یه عکسی با اون همه جزییات میبینی رجوع میکنی بهش و متوجه میشی قابل پردازش به صورت real time نیست!
و از همه مهمتر یه 2*2 سادس! یعنی کارت گرافیکی با 4 ترا فلاپس یه همچین چیزی روش اجرا نمیشه بعد ps4 که 2 ترا فلاپس هم نیست بتونه اجراش کنه؟
از قرار معلوم بازی Dead Nation برای PS4 در راهِ. سونی تو 11 دسامبر همین سال اسم بازی رو برای خودش به ثبت رسونده. احتمالا Dead Nation 2 باشه
دوست دارم قیافه ی اینایی که میگه ههچین گرافیکی رو ps4 امکانش نیست رو 2--3 سال دیگه ببینم چی دارن بگن.........:d