هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

از قرار معلوم بازی Dead Nation برای PS4 در راه‌ِ. سونی تو 11 دسامبر همین سال اسم بازی رو برای خودش به ثبت رسونده. احتمالا Dead Nation 2 باشه
البته DN2 خیلی وقته تایید شده! :-"
ولی خدا بهمون رحم کنه! :-" رو آخرین درجه سختی،مرحله ی آخر،چکپوینت آخر! :| نابود شدیم تا رد شد!

کلا درجه سختی آخر یه چیز عجیب غریبی بود! :d

از قرار معلوم بازی Dead Nation برای PS4 در راه‌ِ. سونی تو 11 دسامبر همین سال اسم بازی رو برای خودش به ثبت رسونده. احتمالا Dead Nation 2 باشه
در ویدئوی آنونس resogun یه زامبی تو استودیو فر میخورد واسه خودش (:دی) که تا یارو اومد گیم بعدی رو معرفی کنه افتاد روش!. همون لحظه DN2 بصورت مخفی معرفی شد :دی.

در ویدئوی آنونس resogun یه زامبی تو استودیو فر میخورد واسه خودش (:دی) که تا یارو اومد گیم بعدی رو معرفی کنه افتاد روش!. همون لحظه DN2 بصورت مخفی معرفی شد :دی.
لینک ویدیوش رو داری؟:d

بچه ها به نظرتون به همراه کنسول یه دسته و یه پی اس آی و دوتا بازی بگیرم خوبه؟
پولی که برای PS EYE رو میخوای بدی بذار یه بازی دیگه باهاش بخر:d

اون ps eye کلا کاربردش واسه ps4 چیه؟!
یه چیزی مثل کینکت که مثلا از روی چهره پروفایلتو میشناسه و LOG IN میکنی:| و یه چند تا برنامه داره که جلوش جنگولک بازی (:d) در میاری و یا ویدیو از خودت میگری میری توییچ و ......:d از نظر بازی هم که فک کنم کلا تعطیله دیگه نسله بعد:d کلا پول اضافی دادنه یجوراییه:d اینم یخورده توضیحات اولیش برا نسل بعد:PlayStation 4 Eye - PlayStation 4 Wiki Guide - IGN

پ ن: البته ابننظر شخصیه! ممکنه در اینده بهتر بشه وضعیتش:whistling:

آقا اون عکس ها همچین چیز خاصی هم نداشت من خیلی انتظارم از بروبچه های Naughty Dog واسه نسل بعد بالاست :دی! وقتی با سخت افزار کهنه PS3 ـه متعلق به 7-8 سال پیش چیزی مثل The Last of Us رو تحویل میدن که باور کردنی نیست وای بحال PS4 :

این دو عدد GIF از GamePlay رو ببینید !!!

^^
هنوزم که هنوزه، بدنم قوا و توان لازم برای هضم این گرافیک رو نداره:دی

خیلی خلاصه بگم. انتظار یه همچین چیزی از کلیکر های TLoU 2 دارم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or