تو ایران که غیر ممکنJTFC-7QN4-L285
8BHF-JFNA-GRB4
8A8R-CHND-2QCG
چند روزی پلاس واسه کسایی که Credit Card دارن !
*ریجن 2
بچه ها چه هدست هایی رو میشه به Ps4 وصل کرد ؟ میدونم همه میشه منتها یه چیزی میخوام که به Pc و ...... وصل بشه نه فقط به Ps4 و کیفیتشم خوب باشه
- - -ویرایش - - -
و یه چیز دیگه . کسی اینجا بازی AC IV رو بازی کرده برای Ps4 ؟ خوب هست؟
من لاجیتک G35 گرفتم که روی PC فول ساپورت میکنه و چیزه عجیبی هست . واقعا 10 دقیقه اویل 6 بازی کنی مو به تنت سیخ میشه :d
میخواستم بفروشمش چون فکر میکردم به PS4 نمیخوره ولی با یکی از دوستام مشورت کردم گفت PS4 آپدیت میده و G35 رو ساپورت میکنه :bighug:
اگه به PS4 بخوره محشره
تنها نکته منفی که داره قیمت بالاش هست
![]()
یا امام زاده کامبیز این چیه ؟ :d خیلی خفنه :d
من هم این مدل رو دارم هم G930 اینا برای PC هستند اصلا هم به امید اپدیت دادن و.. نباش...من لاجیتک G35 گرفتم که روی PC فول ساپورت میکنه و چیزه عجیبی هست . واقعا 10 دقیقه اویل 6 بازی کنی مو به تنت سیخ میشه :d
میخواستم بفروشمش چون فکر میکردم به PS4 نمیخوره ولی با یکی از دوستام مشورت کردم گفت PS4 آپدیت میده و G35 رو ساپورت میکنه :bighug:
اگه به PS4 بخوره محشره
![]()
قيمتش چنده من خواستم beats بگيرم اينو ديدم دچار شك و ترديد شدممن لاجیتک G35 گرفتم که روی PC فول ساپورت میکنه و چیزه عجیبی هست . واقعا 10 دقیقه اویل 6 بازی کنی مو به تنت سیخ میشه :d
اگه به PS4 بخوره محشره
![]()