هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ماااااااااااااااااااااااااااااااااادر به گرید این تریلر جدیدی هست که سونی سایت رسمیش گذاشته چه می کند ledو:-otouch pad:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
play roooom
در اصرع وقت لینک بدون قند شکنو خواهم گذاشت
بدون قند شکن
ویدیوی اول خودم دقیق ندیدمش(درحال دانلود):
http://www.videogetting.com/download.php?d=iC0opDha69w.avi.yt
دومی:مادر بر اعضایم فاتحه
www.videogetting.com/download.php?d=vv5uI2vlXE8.avi.yt

آخرین ویرایش:
من حتی فکرش رو هم نمیکردم که روزی سونی بتونه کنترلر بسازه که نزدیک به کنترلر 360 (کلاً Xbox ها) باشه ولی DF برعکسش رو گفته. هر دوتا رو برسی کرده و Near Perfect دونسته جفتشون رو :دی.

se7en sin@
این ویدیو همونی نیست که تک دمو رباتهارو برای تست دوربین و تاچ پد گذاشتن؟
اگه اونو دیدید باید بگم دقت دوربین تو فضای کوچیکی مثل اتاق واقعا" عالیه
تاچ پد که حرف نداره ، فکرشو نمیکردم که انقدر کارایی بالایی داشته باشه .خیلی وقت پیش میخاستم آپلودش کنم
ولی از وسط ویدیو صدا قطع میشد.
ویدیوهایی که گذاشتی رو آپلود کردم تو putlocker
ویدیو اول:
VideoGetting.avi | PutLocker
ویدیو دوم:
VideoGetting-2.avi | PutLocker

آخرین ویرایش:
قبل از هر چیزی هک دائم شدن یک کنسول برای من اولین حکم برای خریدشه ولی جدا از این مبحث هک شدن کنسول مسلما خرید ps4 بهترین گزینه هستش 100 دلارارزون تر بودن این کنسول از رقیبش نکته ای نیست که بشه ازش به سادگی گذشت بخصوص تو ایران ...

من حتی فکرش رو هم نمیکردم که روزی سونی بتونه کنترلر بسازه که نزدیک به کنترلر 360 (کلاً Xbox ها) باشه ولی DF برعکسش رو گفته. هر دوتا رو برسی کرده و Near Perfect دونسته جفتشون رو :دی.

ps4controller_2.gif

جریان این ویدئو که درباره ی دوربین و دسته هستش ( مربوط به تاچ پد ) خیلی خوف بود !!! البته من که همون 399$ رو موندم چه برسه به خرید جداگانه یک PSEye !!! من کینکتم خریدم کلا 3 ماه ازش استفاده کردم !! الان فقط Voice استفاده میکنم !! در کل بنظرم احتیاجی به خریدش نیست هرچند خیلی خوف باشه ... البته اگه پول اضافی داشته باشم که میخرم ولی در وهله اول باید فقط به کنسول بپردازیم ...

دوستان من برنامه ریزی کردم واسه 6 ماه دیگه پی اس 4 بخرم فقط سوال اینجاست که تا اوموقع ارزونتر میشه ؟ و تاریخ عرضه کنسول چند روز دیگست ؟

متاسفانه هنوز یه سری فکر میکنند این نسل کنسولی هک میشه یا کپی خور میشه!
خدمتتون عرض کنم دیگه امکان نداره کنسولی هک شه! بخاطر خرج بالای ساخت بازی دیگه سازنده ها اجازه نمیدن کنسول کپی خور شه پس دست کنید جیبنتون و اریج خور کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or