هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

1. 100$ ارزونتره.
  2. قویترین کنسول نسل بعدی هست.
  3. 10$ هزینه اشتراکش کمتره.
  4. Content های مجانی و تخفیف های PS Plus بیشتره.
  5. هدست داره.
  6. هیچ چیز اجبرای روی پکیج برای فروش نیست.
  7. بهترین استودیوهای 1st Party پشتت هستن.
  8. 99% ـه Indie Developer ها حمایتش میکنن.
  9. وانتی براش بازی آنونس میشه از MMO گرفته تا F2P.

قطعاً و بدون شک هیچ بهانه ی برای نخریدن ps4 و انتخاب کنسول دیگه ی وجود نداره :دی.

ویرایش:

PS4 preorders have an "unlimited" allotment atm

حماسه ی دیگر در راه هست :دی. Release the Kraken PS4 :دی
چی؟؟؟؟ هدست :-o
اگه هدست نداشت من نمیخریدمش :d
الان هم اگر بخرم فقط برای همون هدستشه :d

^^^
اینجا میخوایم خبرای مربوط به PS4 رو بخونیم.
لااقل بزارید این تاپیک راه خودشو بره و دعوا راه نندازید.

باشه میزاریم این تاپیک راه خودشو بره به شرطی که دوستان شما هم بزارن تاپیک ما راه خودش رو بره
yahoo_4.gif

اتفاقا تو تاپیک X1 هم باید همین رویه باشه . این کل کل و دعواها دیگه خسته کننده شده. باید از ورود نسل جدید لذت ببریم. :)

آخرین ویرایش:
نمیدونم عکس هدستی که روی دستگاه هست اینجا گذاشته شده یا نه! ولی این میباشد :

من که از هدست خودم راضیم:-" امیدوارم PS4 از اینی که الان دارم هم پشتیبانی بنماید:-" سیمی تو دست و پاست :-" (البته برای وقتایی که یادمون میره بزنیم تو شاؤز بسیار گزینه ی خوبیه این :d )

این هدستش چرا مونوـه ؟ نیست ؟/:)
یه دونه گوشی داره آخه . اصلاََ هدست نمیشه گفت بهش یه چیزیه عین هندزفری موبایل برای صحبت کردن در هنگام چت
یه دونست چون هدسته! :d دوتا بود که میشد هدفون و اینا :-" در کل از هیچی بهتره! :d خیلی ها هستن مولتی میزنند ولی هدست ندارن! حداقل اینجوری با همه میتونیم صحبت کنیم و موقع بازی 4 ساعت پیام نمیفرستیم برای هماهنگی ها :-"
اینکه سیمی گذاشتن و اینا هم فکر کنم به خاطر ارزون در اومدنش باشه! :d اونجوری خودمون اعتراض میکردیم چرا یه چیز گرون زوری گذاشتن توی هر جعبه و مثلا باید X دلار بیشتر براش پول بدیم! :d

تو ويتا وقتي كه داري دان ميكني اگر وارد بازي بشي فرايند دانلود متوقف ميشه كه!!!!
چیزی که قراره توی PS4 باشه اینه که مثلا وقتی شما بازی X رو داری دانلود میکنی، میتونی قبل از اینکه دانلود شدنش تموم بشه، همون بازی X رو شروع کنی. یعنی یجوری برنامه ریزیش کردن که اول، قسمتای لازم واسه شروع بازی رو دانلود کنه.
توی ویتا، دقیقا مثل PS3 هست. یعنی شما میتونی بازی X رو دانلود کنی و تو همون موقع بازی Y رو هم بازی کنی. البته به شرطی که بازی Y آفلاین باشه.
امکان نداره ساپورت نکنه !! الان اگه ساپورت نکنه من هدست Wireless Sony که گرفتم واسه PS3 رو باید بندازم دور :| :d
من جوابی پیدا نکردم که ساپورت میکنه یا نه ولی منطقیه که ساپورت کنه.
ولی شایدم نکنه! باتوجه به اینکه PS4 فقط DS4 رو ساپورت میکنه و نمیشه DS3 رو بهش وصل کرد.
دوستان تو پک کنسول که حداقل یک دسته و ریموت هست یا نه ؟؟
دسته که صد در صد هست ولی ریموت نیست. انصافا کسی هم انتظار نداره باشه!
شاید منظورت قابلیت remote play هست که PS4 و ویتا دارن ؟

چیزی که قراره توی PS4 باشه اینه که مثلا وقتی شما بازی X رو داری دانلود میکنی، میتونی قبل از اینکه دانلود شدنش تموم بشه، همون بازی X رو شروع کنی. یعنی یجوری برنامه ریزیش کردن که اول، قسمتای لازم واسه شروع بازی رو دانلود کنه.
توی ویتا، دقیقا مثل PS3 هست. یعنی شما میتونی بازی X رو دانلود کنی و تو همون موقع بازی Y رو هم بازی کنی. البته به شرطی که بازی Y آفلاین باشه.

برای این مطلب منبعی دارید؟ در تیزری که من دیدم قسمت سینگل و مولتی بازی جدا برای دانلود هست داری بازی Y را بازی می کنی می زنی مثلا بخش مولتی X دانلود بشه وقتی تموم شد یه نوتیف می ده بعد می ری مولتی X را بازی می کنی بدون دانلود کامل(سینگل+مولتی) بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or