هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای این مطلب منبعی دارید؟ در تیزری که من دیدم قسمت سینگل و مولتی بازی جدا برای دانلود هست داری بازی Y را بازی می کنی می زنی مثلا بخش مولتی X دانلود بشه وقتی تموم شد یه نوتیف می ده بعد می ری مولتی X را بازی می کنی بدون دانلود کامل(سینگل+مولتی) بازی.
آره. تو اون ویدئو پسره داره نَک بازی میکنه، بعد بخش مولتی کیلزون رو دانلود میکنه و میره بازیش میکنه. اینکه بخشی مولتی و سینگل بازیها رو هم میشه جدا دانلود کرد، یه نکته ی جدید تو ps4 هست.
اما اون چیزی که من گفتم، مسئله ایه که سونی کلی داره بهش افتخار میکنه. واسه اولین بار هم تو معرفی ps4 که اسفند ماه پارسال بود بهش اشاره کردن :

ability to play downloadable games almost instantly. Rather than waiting for a sizable game to download, you will be able to begin the download and begin play after only a small portion has been completed, then continue to play as the remainder of the download continues in the background.
A Closer Look at the PS4's Specs and What They Mean for You | Digital Trends

پک ps4 شامل :
PlayStation®4 system × 1
Wireless Controller (DUALSHOCK®4) × 1
Mono headset × 1
AC power cord × 1
HDMI cable × 1
USB cable × 1

هست که احتمالا" توسط ایرانیها کابل HDMIپیچونده میشه :d

آخرین ویرایش:
امکان نداره ساپورت نکنه !! الان اگه ساپورت نکنه من هدست Wireless Sony که گرفتم واسه PS3 رو باید بندازم دور :| :d
100%ساپورت میکنه چون معماری شبیه pc هم و همون طور که میدونید هدست 7.1 سونی روی pc هم راحت نصب میشه !!!
در مورد کنترلر هم احتمالش هست !! چون برنامه ای بوده که بشع ازش رو کامپیتر استاده کرد و دلیلی که گفتن ساپورت نمیکنه به نظرم برای قابلیت هاش هست !!
همین دسته ps2 رو هم ps3 به صورت مستقیم ساپورت نمیکنه و باید مبدل بیریم !!

نه دیگه وقتی کابل AV تو پک نیست و علاوه بر اون روی پک نوشته کابل HDMI وجود داره دیگه نمیتونن بپیچونن چون تنها راه اتصالشه
مثل مرد عوض برداشته و....... میشه !!!
آخه ایرانی کار نداره رو پک چی نوشته !! یه چیزی میگن که خودشونم باور میکنن مثلا" گمرک !!یا ... ولی با توجه به اورجینا بودن کنسول پک پلم بخرید

مثل مرد عوض برداشته و....... میشه !!!
آخه ایرانی کار نداره رو پک چی نوشته !! یه چیزی میگن که خودشونم باور میکنن مثلا" گمرک !!یا ... ولی با توجه به اورجینا بودن کنسول پک پلم بخرید
ما باید دو تا کار انجام بدیم:
1) اینجا از این حرف ها نزنیم که دزد ها یاد بگیرن!
2) تا وقتی پک کامل PS4 رو ندیدیم، نخریم!

مثل اینکه باید تی وی با ساپورت اچ دی ام ای بگیرم!یدونه خوبش برا اتاق بخوام بگیرم چند درمیاد؟ سایزشم زیاد بزرگ نباشه چون فاصله تختو تلویزیون 1 متره.

مثل اینکه باید تی وی با ساپورت اچ دی ام ای بگیرم!یدونه خوبش برا اتاق بخوام بگیرم چند درمیاد؟ سایزشم زیاد بزرگ نباشه چون فاصله تختو تلویزیون 1 متره.

بنظرم یه مانیتور دی وی آی خور بگیر بعد تبدیل دی وی آی به اچدی ام آی بگیروحالشوببر،مث خودم:دی

واسه صدا هم از کابل سه فیش(البته اگه پی اس 4 پشتیبانی کنهه:دی)استفاده کن مث وعض من با پی اس 3...

اگرم کابل سه فیش نخوره پی اس 4 باید بری کلا یه ال سی دی جدید بگیری،تی وی اچ دی ام آی خورم مگه داریم؟:دی

از همین مانیتورهای 24 اینچ 3D سونی بگیر. الان فکر کنم حدود 1400-1600ت باشه قیمتش. کیفیتش هم عالیه

از همین مانیتورهای 24 اینچ 3D سونی بگیر. الان فکر کنم حدود 1400-1600ت باشه قیمتش. کیفیتش هم عالیه
داداش میدونی چند هست قیمت دلارش ؟
190 تا 240 دلار ؟
به نظرت میارزه اینو با قیمت 1400خرید به نظر من یه مانیتور فول اچ دی بگیره که قیمتش زیاد نباشه !!
در کل 3d جای پیشرفت داره چون 3dبرای گیم خوب نیست چون زیاد باید توجه کرد به تصویر و سردردش نمیارزه !!
اگه مانیطور هم تبدیل به hdmiبگیره بهترین حالت هست !!
امید قیمتا بیاد پایین همه هر چی دلشون میخواد بخرن

یادم نیست این سوال پرسیدم یا نه اما یبار دیگه مطرح میکنم
ظرفیت دیسکهای ps4 تا چند گیگه؟
بازیهای بالای 200 گیگ یا 500 گیگ هم داره؟
اصلا کاش بازیها 1 ترابایت حجم داشتن!

آخرین ویرایش:
جناب Yasuo Nakajima سازنده Code of Princess گفته همین الانم ایده های برای Code of Princess 2 دارم و دوست دارم Sequel این عنوان رو برای Core gamer ها بسازم مثل کسانی که الان منتشر Dragon's Crown هستن. پروژه هنوز استارت نخورده و میخوان یه تیم برزگ برای نسل کنسولهای نسل بعد جم کنن و ادامه ماجرا.

ما باید دو تا کار انجام بدیم:
1) اینجا از این حرف ها نزنیم که دزد ها یاد بگیرن!
2) تا وقتی پک کامل PS4 رو ندیدیم، نخریم!

با یکی از این عزیزان صحبت می کردم، ایشون با افتخار می فرمود که با سشوار یا هیتر میشه بگیری روی پلمپی که روی پک گذاشتن، بعد بازش کنی، ازش کش بری و دوباره پلمپ رو ببندی.:d

آخه ما چی می تونیم به این عزیزان یاد بدیم؟:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or