هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پس با این تفاسیر من تقریبا با تاریخ لانچ دستگاه این کنسولو میخرم فکر نمیکنم به محض عرضه خریدش عاقلانه باشه مگه نه ؟ پس باید 1 سالی صبر کرد ؟

اگه خود سونی اعلام کنه 13 یا 21 نوامبر هست که حله و قیمت هم بستگی به فروشنده داره من که از DC میگیرم ... من که 1 سال نمیتونم صبر کنم :d

اگه خود سونی اعلام کنه 13 یا 21 نوامبر هست که حله و قیمت هم بستگی به فروشنده داره من که از DC میگیرم ... من که 1 سال نمیتونم صبر کنم :d

6 ماه دیگه که تاریخ عرضه هستش 10-15 روز هم طول میکشه داخل ایران برسه 10 تا بازی درست و حسابی هم بخواد بیاد 3-4 ماه طول میکشه پس میشه همون یک سال

6 ماه دیگه که تاریخ عرضه هستش 10-15 روز هم طول میکشه داخل ایران برسه 10 تا بازی درست و حسابی هم بخواد بیاد 3-4 ماه طول میکشه پس میشه همون یک سال

10 روز که فکر نکنم طول بکشه حداکثر 3 روز چون معمولا 2 یا 3 روز زود تذ عرضه میکنند تا روز عرضه تو کل جهان بتونن بفروشن که بغضی از فروشنده ها از همون اول شروع به فروش میکنند ... در مورد بازی هم باید بگم که خود سونی در E3 گفت که killzone و knack و Driveclub در هنگام عرضه کنسول عرضه میشن و دو سه هفته بعد هم watch dogs و AC IV Blackflag میاد بعدشم که Call of duty و BF4 و ...

10 روز که فکر نکنم طول بکشه حداکثر 3 روز چون معمولا 2 یا 3 روز زود تذ عرضه میکنند تا روز عرضه تو کل جهان بتونن بفروشن که بغضی از فروشنده ها از همون اول شروع به فروش میکنند ... در مورد بازی هم باید بگم که خود سونی در E3 گفت که killzone و knack و Driveclub در هنگام عرضه کنسول عرضه میشن و دو سه هفته بعد هم watch dogs و AC IV Blackflag میاد بعدشم که Call of duty و BF4 و ...

به نظر من بازیهایی که انحصاری هستن رو فقط باید حساب کنیم call off و ac iv جزو بازیهایی هستن که روی پی سی هم میشه بازی کردشون ولی fifa 14 بخاطر آنلاینش یا killzone و یا battlefield 4 ارزش خرید دارن البته اگر کنسول هک میشد که همه بازیهاش بچه ها قطعا بازی میکردن ولی در شرایط فعلی دلار وقتی میتونیم با 2000 تومن بعضی بازیاشو روی پی سی بازی کنیم چه کاری بریم 200 تا 300 تومن پول اریج بدیم ؟

کاملا درسته ! جسارت نباشه ولی دوستانی که پولشونو با زحمت در میارن براشون 200 تا 300 تومن اختلاف قیمت خیلی مهمه
دوست عزیز تا به حال با PS3 اریج بازی خریدو فروش ....کردی؟
اشنایی روی هر گیم باید چقدر پیاده بشید؟
درکل اگر 200 تومن براتون خیلی ارزش داره ..دست ب این کار زدن و داخل این بازی خریدو فروش و ضرر شدن عاقلانه نیست

بیاید امیدوار باشیم این دولت جدید واقعا تغییراتی ایجاد کنه و بتونه نرخ دولار رو برسونه به نرخ مرجع 2500 تومن. و اگه این امیدواری های بهبود وضعیت اینترنت هم به نتیجه برسه، کارمون خیلی راحت تر میشه. چون دیگه لازم نیست اگه یه بازی رو اریجینال خواستیم بگیریم، تو هفته ی اول به جای 60 دولار، به قیمت 100 دولار از فروشنده ها بخریم. میتونیم بازی رو دیجیتالی از PSN بگیریم.
خود کنسول هم به هیچ وجه نباید عجله کرد. من شخصا اگه مشکل خاصی پیش نیاد سال آینده، همین موقع ها میگیرمش. یعنی واسه تابستون می گیرمش. چون تا اونموقع هم قیمتش تثبیت شده، هم بازیهای بهتری واسش اومده و هم اگه مشکلی چیزی داشته باشه، مشخص شده.

نمیدونم این سوال جاش اینجا هست یا نه ولی می پرسم

الان وقت خوبی هست که ps3 ام رو برا ps4 بفروشم یا نه ؟
از نظر قیمت، یه ماه پیش (قبل E3 و انتخابات) بهترین وقت بود. الان دیگه قیمتش هرچقدر بگذره کمتر میشه.
اما از نظر بازی، PS3 هنوزم یه سری بازی مثل Beyond و GT6 تو راه داره.

من که میگم !100% دلار تا عید خوب میاد پایین و دوستان میتونن اون موقع کنسول رو بخرن من میزارم (اگه تحمل داشتم )سال بعد پاییز ولی من دست 2 میگیرم که افت قیمتش رو کرده باشه
ولی اولین بازی که میکنم پلی روم هست دوربین هم 100% میخرم پلی 4 بدون دوربین حال نمیده
دوستان امید داشته باشن اوضاع بهتر میشه !!

دوست عزیز تا به حال با PS3 اریج بازی خریدو فروش ....کردی؟
اشنایی روی هر گیم باید چقدر پیاده بشید؟
درکل اگر 200 تومن براتون خیلی ارزش داره ..دست ب این کار زدن و داخل این بازی خریدو فروش و ضرر شدن عاقلانه نیست

بله من جزو کسانی بودم که پی اس 3 رو خیلی زود خریدم ولی متاسفانه به دلیل نیاز به پول خیلی زود هم فروختم در مورد اریج هیچ مشکلی ندارم حداقل میدونم دارم پول به بازی میدم ولی اگر گرون بخرم فقط بخاطر زودتر خریدن گرون خریدیدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or