هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان عزیز خاستم بدونم که نحوه مرجوعی یه بازی دیجیتالی به چه صورت هست؟ آیا امکانش هست یا خیر ؟ من یه بازی خریدم و بلافاصله پشیمون شدم از خریدش . حالا چه کار کنم که اونو پس بدم .

• Like
Reactions: Sega_genesis
بچه ها این پیغام برای من میاد یعنی چی؟
Refund AssistantOpen: 24/7
Request a refund for content purchased on your account.Help with refund

اموزشش رو تو یوتیوب دیدم ولی صفحه چت با سونی باز نمیشه برام .

کسی از دوستان تجربه ایی در این زمینه ندارند؟

سلام خدمت همگی دوستان
امروز کنسول رو بردم کپی خور کردن بیرون ۱۰ تا بازی هم ریختن، کار بازیا که تموم شد یارو مانیتور رو برگردوند سمت خودش یچیزی رو تنظیم کرد سرمو بردم جلو گفت ها چیه؟ سیکوریتیه اینجاش خلاصه که نتونستم بفهمم چیه کسی تجربه ای در این مورد داره؟

• Like
سلام خدمت همگی دوستان
امروز کنسول رو بردم کپی خور کردن بیرون ۱۰ تا بازی هم ریختن، کار بازیا که تموم شد یارو مانیتور رو برگردوند سمت خودش یچیزی رو تنظیم کرد سرمو بردم جلو گفت ها چیه؟ سیکوریتیه اینجاش خلاصه که نتونستم بفهمم چیه کسی تجربه ای در این مورد داره؟
هیچ چیز خاصی نبوده الکی یه چیزی گفته

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

دوستان میتونید راهنمایی کنید چجوری HDR کنسول پرو کالیبره کنم؟ روی کنسول سری ایکس به خوبی کالیبره کردم ولی پلی استیشن پرو نمیتونم یه لایه خاکستری و روشن تو بازی میاد جالب نمیشه
IMG_20220927_201244_056.jpg

• Like
دوستان میتونید راهنمایی کنید چجوری HDR کنسول پرو کالیبره کنم؟ روی کنسول سری ایکس به خوبی کالیبره کردم ولی پلی استیشن پرو نمیتونم یه لایه خاکستری و روشن تو بازی میاد جالب نمیشه
View attachment 273932

View attachment 273932
...کاری نداره، اگر باب میلت نشد، وقتی شکلک ناپدید شد، بیشتر سیاهش کن، یعنی بزن تا تیره تیره بشه، بعدم حتما حتما موقع کالیبره کردن اتاقو تاریک کن، من خودم هم ۵ و هم سری ایکسو راحت کالیبره کردم

• Like
...کاری نداره، اگر باب میلت نشد، وقتی شکلک ناپدید شد، بیشتر سیاهش کن، یعنی بزن تا تیره تیره بشه، بعدم حتما حتما موقع کالیبره کردن اتاقو تاریک کن، من خودم هم ۵ و هم سری ایکسو راحت کالیبره کردم
یعنی این عکس اولی رو به سمت چپ بزنم اینقدر بره تا اون شکلک وسط محو بشه درسته؟ بعد عکس دومی رو به سمت سفید ببرم و عکس آخر متوسط باشه؟ البته حالت دیفالت کالیبره کردم تنظیمات تلویزیون رو درست کردم خیلی خوب شد ولی بازم اونجوری که دلم میخواد نمیشه

• Like
سلام
دوستان من می خواستم بازی the division رو برای ps4 بگیرم میخواستم بپرسم این بازی ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟

بازی های جدید مثل owrwatch 2 اینا ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟

ممنون

• Like
سلام
دوستان من می خواستم بازی the division رو برای ps4 بگیرم میخواستم بپرسم این بازی ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟

بازی های جدید مثل owrwatch 2 اینا ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟

ممنون

division 1 رو که بیخیال شو چوتن فک نکنم کسی دیگه بازیش کنه خیلی قدیمیه. شماره 2 رو شاید هنوز بازی کنن.
کلا بازی های آنلاین ساعتی بین 100 تا 200 مگ مصرف میکنن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or