pro gamer89
کاربر سایت
سلام دوستان عزیز خاستم بدونم که نحوه مرجوعی یه بازی دیجیتالی به چه صورت هست؟ آیا امکانش هست یا خیر ؟ من یه بازی خریدم و بلافاصله پشیمون شدم از خریدش . حالا چه کار کنم که اونو پس بدم .
کسی از دوستان تجربه ایی در این زمینه ندارند؟
هیچ چیز خاصی نبوده الکی یه چیزی گفتهسلام خدمت همگی دوستان
امروز کنسول رو بردم کپی خور کردن بیرون ۱۰ تا بازی هم ریختن، کار بازیا که تموم شد یارو مانیتور رو برگردوند سمت خودش یچیزی رو تنظیم کرد سرمو بردم جلو گفت ها چیه؟ سیکوریتیه اینجاش خلاصه که نتونستم بفهمم چیه کسی تجربه ای در این مورد داره؟
دوستان میتونید راهنمایی کنید چجوری HDR کنسول پرو کالیبره کنم؟ روی کنسول سری ایکس به خوبی کالیبره کردم ولی پلی استیشن پرو نمیتونم یه لایه خاکستری و روشن تو بازی میاد جالب نمیشه
View attachment 273932
...کاری نداره، اگر باب میلت نشد، وقتی شکلک ناپدید شد، بیشتر سیاهش کن، یعنی بزن تا تیره تیره بشه، بعدم حتما حتما موقع کالیبره کردن اتاقو تاریک کن، من خودم هم ۵ و هم سری ایکسو راحت کالیبره کردمدوستان میتونید راهنمایی کنید چجوری HDR کنسول پرو کالیبره کنم؟ روی کنسول سری ایکس به خوبی کالیبره کردم ولی پلی استیشن پرو نمیتونم یه لایه خاکستری و روشن تو بازی میاد جالب نمیشه
View attachment 273932
یعنی این عکس اولی رو به سمت چپ بزنم اینقدر بره تا اون شکلک وسط محو بشه درسته؟ بعد عکس دومی رو به سمت سفید ببرم و عکس آخر متوسط باشه؟ البته حالت دیفالت کالیبره کردم تنظیمات تلویزیون رو درست کردم خیلی خوب شد ولی بازم اونجوری که دلم میخواد نمیشه...کاری نداره، اگر باب میلت نشد، وقتی شکلک ناپدید شد، بیشتر سیاهش کن، یعنی بزن تا تیره تیره بشه، بعدم حتما حتما موقع کالیبره کردن اتاقو تاریک کن، من خودم هم ۵ و هم سری ایکسو راحت کالیبره کردم
سلام
دوستان من می خواستم بازی the division رو برای ps4 بگیرم میخواستم بپرسم این بازی ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟
بازی های جدید مثل owrwatch 2 اینا ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟
ممنون
دوستان قند شکن رو چطور بندازم روکنسول
با همراه اول بازی میکنم
الدن رینگ کانکت نمیشه