هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان سلام

من کنسولم را مدتی هست کپی خور کردم ( ورژن ۹ فلشی ) . الان یک ماهی هست کنسول رو از برق نکشیدم و تو حالت ریست مود هست تا کپی خورش نپره .
دیروز برای اولین بار بعد از یکساعت بازی ارور داد که دستگاه داغ شده و خاموش کنید . چند سالی که کنسول رو دارم تا حالا همچین اروری ندیده بودم .

این ربطی به کپی خور بودنش و اینکه یک ماهه یه سره به برق وصله میتونه داشته باشه یا اینکه صرفا به خاطر گرما اینجوری شد ؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان سلام

من کنسولم را مدتی هست کپی خور کردم ( ورژن ۹ فلشی ) . الان یک ماهی هست کنسول رو از برق نکشیدم و تو حالت ریست مود هست تا کپی خورش نپره .
دیروز برای اولین بار بعد از یکساعت بازی ارور داد که دستگاه داغ شده و خاموش کنید . چند سالی که کنسول رو دارم تا حالا همچین اروری ندیده بودم .

این ربطی به کپی خور بودنش و اینکه یک ماهه یه سره به برق وصله میتونه داشته باشه یا اینکه صرفا به خاطر گرما اینجوری شد ؟

معمولا نباید اینطور بشه ولی شما سعی کتید تو حالت ریست مود قرار ندین چون دستگاه اون طور که فکر میکنید خاموش مطلق نیست , همیشه خاموش کنید بعد دوباره کپیخور ... بله امکان داغ شدن خوده دستگاه هست و گرمای محیط شاید

سلام رفقا
2 تا سوال داشتم
کنسولم PS4 هست Fat و با داخلی 500گیگ که روی ورژن 9.00 گلدهن جیلبریک کردم.

1- من یه هارد لپتاپی دارم که 250 گیگ ظرفیت داره و تبدیلش کردم به هارد اکسترنال USB 2.0 --سوال اینه که ، آیا میتونم از این هارد با این شرایط به عنوان هارد دوم از طریق پورت USB استفاده کنم ؟

2- یه حساب کتاب کردم ، دیدم من معلوم نیست چه روزایی و چه ساعتایی خونه باشم ، پس رست مود برام به صرفه نیست و دستگاه رو میبره تو فشار. ترجیح دادم هر دفعه که کنسول رو روشن میکنم ، همونجا جیلبریکش کنم و بازی کنم ، و نهایتا" بازیم که تموم شد ، کنسول رو خاموش کامل بکنم.آیا این روش که هر دفعه جیلبریکش میکنم ، ایرادی داره ؟

سلام رفقا
2 تا سوال داشتم
کنسولم PS4 هست Fat و با داخلی 500گیگ که روی ورژن 9.00 گلدهن جیلبریک کردم.

1- من یه هارد لپتاپی دارم که 250 گیگ ظرفیت داره و تبدیلش کردم به هارد اکسترنال USB 2.0 --سوال اینه که ، آیا میتونم از این هارد با این شرایط به عنوان هارد دوم از طریق پورت USB استفاده کنم ؟

2- یه حساب کتاب کردم ، دیدم من معلوم نیست چه روزایی و چه ساعتایی خونه باشم ، پس رست مود برام به صرفه نیست و دستگاه رو میبره تو فشار. ترجیح دادم هر دفعه که کنسول رو روشن میکنم ، همونجا جیلبریکش کنم و بازی کنم ، و نهایتا" بازیم که تموم شد ، کنسول رو خاموش کامل بکنم.آیا این روش که هر دفعه جیلبریکش میکنم ، ایرادی داره ؟
سلام

1- اره میتونی ولی 250 گیگ هم زیاد نیست فکر نکنم بیشتر از 2 یا 3 تا بشه اگر حجم بالا باشه
2- نه مشکلی نداره

• Like
Reactions: sys_co2
سلام

1- اره میتونی ولی 250 گیگ هم زیاد نیست فکر نکنم بیشتر از 2 یا 3 تا بشه اگر حجم بالا باشه
2- نه مشکلی نداره
جدی؟؟ ای بابا ، من دیدم دانلود برام صرفه اقتصادی نداره ، هارد رو بردم بیرون برام بازی بریزه ، گفت هاردت باید حتما USB3.0باشه و حتما ظرفیتش حداقل 500 گیگ باشه ، هارد تو 250 گیگ هست و Usb2.0

• Like
جدی؟؟ ای بابا ، من دیدم دانلود برام صرفه اقتصادی نداره ، هارد رو بردم بیرون برام بازی بریزه ، گفت هاردت باید حتما USB3.0باشه و حتما ظرفیتش حداقل 500 گیگ باشه ، هارد تو 250 گیگ هست و Usb2.0
ربطی به usb نداره که ولی ظرفیت پایینه کلا بدرد نمیخوره

سلام دوستان کسی نرم افزار برای بک پورت بازی های ورژن 9 به نسخه های پایین تر رو داره؟ من تو نت گشتم نرم افزار auto backport پیدا کردم ولی مشکل اینجاس که اون ورژنش فقط بازی های نسخه 7.02 رو بک پورت می کنه، ابزاری که بتونه بازی های ورژن 9.00 رو به ورژن های پایین تر بک پورت کنه پیدا نکردم. اگه کسی لینک یا فایل شو داره ممنون میشم به اشتراک بذاره.

درود
رفقا الان دسته اصل پلی 4 رو چه جوری میشه تشخیص داد؟ تمام فروشگاه های سمت لباف و جمهوری الان دسته هایی که میفروشن همه جعبه اصلی و حتی فونت عربی هم روشونه و عملا قابل تشخیص نیست با فیک، ولی خودشون صراحتا میگن high copy ـه!
راهنمایی کنید ممنون میشم :D

پ.ن: آقا دسته پلی 3 هم اگه راهکاری دارید بگید اینا که حتی پلمپ جعبه ـشون هم عین دسته های اوریج 7-8 سال پیشه :دی

• Like
درود
رفقا الان دسته اصل پلی 4 رو چه جوری میشه تشخیص داد؟ تمام فروشگاه های سمت لباف و جمهوری الان دسته هایی که میفروشن همه جعبه اصلی و حتی فونت عربی هم روشونه و عملا قابل تشخیص نیست با فیک، ولی خودشون صراحتا میگن high copy ـه!
راهنمایی کنید ممنون میشم :D

پ.ن: آقا دسته پلی 3 هم اگه راهکاری دارید بگید اینا که حتی پلمپ جعبه ـشون هم عین دسته های اوریج 7-8 سال پیشه :D
به شخصه بهترین راه برای تشخیص برای خودم باز کردن دسته دیدن مدل برد و ای سی هاش بوده

• Like
Reactions: mobile1199
دوستان یه تلویزیون ۴کی سامسونگ گرفتم چرا گزینه super sampling فعال نمیشه؟
IMG_20220722_152005_744.jpg
چیزی که برام عجیبه کیفیت تصویر فوق العاده ست اما این گزینه فعال نمیشه برام و روی تلویزیون گزینه info میزنم میگه در حالت ۴کی داره اجرا میشه 🤔 داستان چیه؟
IMG_20220722_152221.jpg
IMG_20220722_152216.jpg

دوستان یه تلویزیون ۴کی سامسونگ گرفتم چرا گزینه super sampling فعال نمیشه؟
View attachment 265500
چیزی که برام عجیبه کیفیت تصویر فوق العاده ست اما این گزینه فعال نمیشه برام و روی تلویزیون گزینه info میزنم میگه در حالت ۴کی داره اجرا میشه 🤔 داستان چیه؟
View attachment 265501
View attachment 265502
ققط رو مد ۱۰۸۰ اجرا میشه 🥲
تنظیمات کنسول بزار ۱۰۸۰ sampling فعال کن تمام

• Like
Reactions: SHAYAN1999

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or