yar_66
کاربر سایت
اون سوپر سمپلینگ فقط برای tv های 1080 هست. یعنی شما tv 1080 داری ولی به کنسول دستور میدی با کیفیت بالاتر رندی کنه و بعدش دان سمپل کنه به 1080.دوستان یه تلویزیون ۴کی سامسونگ گرفتم چرا گزینه super sampling فعال نمیشه؟
View attachment 265500
چیزی که برام عجیبه کیفیت تصویر فوق العاده ست اما این گزینه فعال نمیشه برام و روی تلویزیون گزینه info میزنم میگه در حالت ۴کی داره اجرا میشه داستان چیه؟
View attachment 265501
View attachment 265502
چه عالی
ولی رو حالت ۴کی حس میکنم پلی استیشن پرو خیلی بیشتر دور فن میگیره و بهش فشار میاد
چه عالیاون سوپر سمپلینگ فقط برای tv های 1080 هست. یعنی شما tv 1080 داری ولی به کنسول دستور میدی با کیفیت بالاتر رندی کنه و بعدش دان سمپل کنه به 1080.
ولی وقتی که tv 4k داری که دیگه اصلا نیازی به دان سمپل کردن نیست دیگه. با همون بالاترین کیفیتی که رندر میکنه خروجی رو دریافت میکنی.
مناسفانه پرو همه چیش خوبه الا این دور فنش من گاد پلی میکردم صدا هواپیما میدادچه عالی
ولی رو حالت ۴کی حس میکنم پلی استیشن پرو خیلی بیشتر دور فن میگیره و بهش فشار میاد
حالا من کنسولم ۷۲۱۶ اون سری ۷۰۱۶ که صدای جت میدهمناسفانه پرو همه چیش خوبه الا این دور فنش من گاد پلی میکردم صدا هواپیما میداد
از قضا مال من همون 7016حالا من کنسولم ۷۲۱۶ اون سری ۷۰۱۶ که صدای جت میده
ولی ارزشش رو داره چون روی ۴کی قشنگ مشخصه فرق پلی استیشن پرو با معمولیاز قضا مال من همون 7016
من اون اوایل که اومد خریدم باورم نمیشه ۱۶۰۰ حول بازی دراوردیم
الان ps3 هم این قیمت نمیدن
شما تو رد دد hdr کیفیتش خوبه وبا sdr فرق داره و ازش بهتره؟ولی ارزشش رو داره چون روی ۴کی قشنگ مشخصه فرق پلی استیشن پرو با معمولی
رد دد دارم بازی میکنم پشمام ریختخ
تلویزیون من سری ۷ سامسونگ هست متاسفانه HDR خوبی نداره این سری و خاموشش کردم وقتی روشن میکنم یه لایه خاکستری میاد و روشن میکنه همه جارو خوب نیست برای HDR باید تلویزیون های سری جدید داشته باشیشما تو رد دد hdr کیفیتش خوبه وبا sdr فرق داره و ازش بهتره؟
بله بله دستگات کپیخوره یدفعه وصلش نکنی به نت طبق کپیخور ورژن 9 داخل سایت نوشته ادامه بدهسلام . من یه ps4 از یکی از آشنایان گرفتم یه تعداد بازی داره ورژن دستگاه 8.03 هست و ریجن 1 (2115B) . بهم گفته به اینترنت وصل نشو خودش زیاد اطلاعات نداره فکر کنم بازیهاش هکی هست .
1- حالا خودم چطور میتونم متوجه بشم دستگاه هک شده یا نه ؟
2- و اینکه یک بازی هکی دانلود کردم اگر دستگاه هکی باشه چطور میتونم روی دستگاه نصب کنم ؟
3-و آیا میتونم روش هک ورژن 9 که تو سایت توضیح داده شده رو روی ورژن 8.03 انجام بدم یا باید اول آپدیت کنم به ورژن9 ؟
پلاس ظرفیت 3 فقط رو همون اکانت قابل استفادستسلام
میشه همزمان از دو اکانت ظرفیت ۳ استفاده کرد؟
مثلا اکانت اول پلاس ظرفیت ۳ باشه
اکانت دوم بازی مربوطه ظرفیت ۳ باشه
بعد اکانت سوم اکانت خودم باشه انلاین بزنم بازیو؟