بله باید تشخیص بده ولی ۱۵۰ گیگ فضای خاصی نیست بنظرم یه هارد ۱ ترا یا اگه نمیخواید هزینه کنید ۵۰۰ گیگ بگیرید وصل کنید قیمتی هم نداره اون ۱۵۰ گیگ هم میشه استفاده کرد ولی سر حجمش اذیتتون میکنهسلام دوستان
خواستم ببینم از هاردی که ۱۵۰ گیگش رو گذاشتم واسه نصب بازی روی کنسول مشکلی نیست یعنی کنسول هارد با ۱۵۰ گیگ فضا رو تشخیص میده وقبول میکنه که از توش بازی نصب کنم؟
هارد اتوماتیک به فرمت پلی استیشن درمیاد . نمیشه که بخشیش پر باشه بقیشو بازی بریزیسلام دوستان
خواستم ببینم از هاردی که ۱۵۰ گیگش رو گذاشتم واسه نصب بازی روی کنسول مشکلی نیست یعنی کنسول هارد با ۱۵۰ گیگ فضا رو تشخیص میده وقبول میکنه که از توش بازی نصب کنم؟
یکی از روش ها رو دوستان فرمودن که البته من تجربه ای در زمینش ندارم.دوستان قند شکن رو چطور بندازم روکنسول
با همراه اول بازی میکنم
الدن رینگ کانکت نمیشه
اصلی خب مشخصه طراحی اصلی شرکت هست و متریال و کیفیت خوبی در ساختش داره. فیک ها همه اکثرا کیفیت پایینی دارن و قیمتشون یادمه حدودا 1/3 یا 1/4 دسته اصلی هستند.سلام بر دوستان ... فرق دسته فیک و اصلی چیه ؟
اگر برای کنسول کپی خور میخواین استفاده کنید و فقط برای نصب بازی ، اگر هارد رو پارتیشن بندی کردین و یه پارتیشنتون exfat هست فکر کنم جواب میده. یادم نمیاد تست کردم اینو یا نه اما فکر کنم شناسایی کنه.سلام دوستان
یا از اداپتور باید استفاده کنید یا به خود تی وی اگه امکانشو داره وصل کنیددوستان راه هایی که برای وصل کردن هنزفری بلوتوثی به ps4 هست چیان؟ چون به صورت مستقیم ps4 ارور عدم ساپورت می ده.
ممنون، لینک خرید اداپتورش رو دارید؟یا از اداپتور باید استفاده کنید یا به خود تی وی اگه امکانشو داره وصل کنید
خیر من استفاده نمیکنم یکبار فقط واسه تست انجام دادم که اونم با خود تی وی وصل کردم ولی اگه تلویزیونتون این قابلیتو نداره یه دانگل بلوتوث بخرید وصل کنید به پورت بو اس بی بعدش باید بتونید به اون متصل بشید اگر میخواید بخرید هم اینترنتی بگیرید بهتره که بتونید ورژن بلوتوث دانلگو چک کنید تو بازار معمولا مدلای خیلی ارزون رو میارنممنون، لینک خرید اداپتورش رو دارید؟
اینو برای دوستم گرفتم میخواست بادزشو وصل کنه به پلی 4 اوکی بوددوستان راه هایی که برای وصل کردن هنزفری بلوتوثی به ps4 هست چیان؟ چون به صورت مستقیم ps4 ارور عدم ساپورت می ده.
ممنون، برای بادزی که با بلوتوث 5.2 کار می کنه مناسبه؟اینو برای دوستم گرفتم میخواست بادزشو وصل کنه به پلی 4 اوکی بود
ORICO BTA-SW01
ظاهرا قابلیت اینو داره هم زمان دو دستگاه بلوتوثی رو باهاش وصل کنید به پلی استیشن.
تو کامنتای خریدارا هم دیدم رو پلی 5 هم اوکی بودن باهاش
این ورژنش 5 هست اما با ورژن بالاتر هم سازگاری دراه و کار میکنهممنون، برای بادزی که با بلوتوث 5.2 کار می کنه مناسبه؟