برای چی میخواید اینکارو کنید ای پی دستی هم بدید کار میکنه فقط کافیه تو یه رنچ باشنسلام دوستان
چطور میتونم pc و کنسول به هم با کابل lan وصل کنم و کنسول به صورت اتو ماتیک IP هم بگیره؟؟
هیچ راهی نیست.سلام من یک اکانت قدیمی دارم ایمیل اش مال یاهو و سیو بازی بتمن که درصد زیادش بازی کردم روی اونه ولی الان نه رمز ایمیل که اکانت ام بهش وصله دارم نه رمز خود اکانت ps4 کسی راهی بلده دوباره بشه اکانت قدیمی لاگین کنم بهش
البته من فقط برگردون سیو بازی برام مهمه هیچ راهی نیست این سیو بازی پس بگیرم یا من قبلا یه بکاپ قدیمی دارم از ps4 از اون طریق هم راهی نیست سیو بازی بدست بیارمهیچ راهی نیست.
سلام دوست من برا برگردوندن سیو های اون اکانت دو کار باید بکنیسلام من یک اکانت قدیمی دارم ایمیل اش مال یاهو و سیو بازی بتمن که درصد زیادش بازی کردم روی اونه ولی الان نه رمز ایمیل که اکانت ام بهش وصله دارم نه رمز خود اکانت ps4 کسی راهی بلده دوباره بشه اکانت قدیمی لاگین کنم بهش
البته من فقط برگردون سیو بازی برام مهمه هیچ راهی نیست این سیو بازی پس بگیرم یا من قبلا یه بکاپ قدیمی دارم از ps4 از اون طریق هم راهی نیست سیو بازی بدست بیارم
خیر ایراد نداره ولی وقتی فول شارژ شده شما درش بیارسلام
آقا کلا اگه دسته با کابل به PS4 وصل باشه و باهاش بازی کنیم ایراد داره ؟ تا جایی که تو سایت خارجی سرچ کردم و تو ردیت گفتن نه ایراد نداره اما تو سایتا داخلی چند تا کامنت دیدم که گفتن ایراد داره؟
مرسی
سلام من با ps5 این مشکل رو داشتم و با dnsسلام و وقت بخیر
من فرندای آنلاینمو نشون میده رو PS4 FAT
تست سرعت و همه چی هم میگیره
تروفی چیزی هم ک میگیرم پاپ آپ میشه ولی اد نمیشه،کسی هم پیام بده برام نمیاد، این مشکلو از زمانی که یادم میاد داشتم
فقط هم با آی پی ثابت مشکلم حل میشه
dns اینم بزنی کار سازه 8.8.8.8 عالی برای نصب بازی استفاده میکنم ازشسلام من با ps5 این مشکل رو داشتم و با dns
1.1.1.1 و 1.0.0.1
مشکلم کاملا حل شد
مشکل من حاد تر بود حتی کد تایید دومرحله ای رو هم قبول نمیکرد ولی با dns بالا مشکلم حل شد
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سلام.سلام عزیزان.
میدونم بارها این سوال پرسیده شده ولی لطفا بازم پاسخ بدید.
من یه اکانت ساختم و یه بازی روش خریدم.چه جوری میتونم بازی رو دانلود و رو اکانت اصلیم بازیش کنم؟
باید اکتیو از پرایمری رو بزنم؟
اکانت اصلیم اکتیو از پرایمری رو زدم ایرادی نداره رو یه کنسول دو اکانت همزمان پرایمری فعال شده باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.