mahdidrg77
کاربر سایت
دوستان اینجا کسی بلده فایل هایpkgکنسول کپی خور توسط کامپیوتر استخراج کنه
عزیز یه سوال دیگه واسم پیش اومدبله اینطوری سیو هات هم میتونی استفاده کنی
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
اگه با رجیون یکی باشه بله می خورهعزیز یه سوال دیگه واسم پیش اومد
اینکه اگه من نسخه ی دیسکی بازی رو تهیه کنم سیو های اکانت دیجیتالی بهش می خوره؟
رجیون ۲ باید باشه اروپاالان دیسک بازی ریجن دو هست و دیجیتال هم از psnow گرفتم چه ریجنی می شه؟
آقا حالا که شما پیام دادی اینجا من یه سوال دیگه هم در رابطه با این مشکلم داشتمشما ظرفیت دو رو که اکتیو کنی همه اکانت های روی کنسولت بدون مشکل اجراش میکنن. حالا چه بازی هست؟
درودآقا حالا که شما پیام دادی اینجا من یه سوال دیگه هم در رابطه با این مشکلم داشتم
اینکه همونطوری قبلا گفتم بازی من بلادبورن هست اگه من نسخه Complete edition که شامل dlc هست، ظرفیت دومش رو بگیرم بازم سیو های اکانت قبلیم بهش می خوره و می تونم از داخل همون اکانت psnow اجراش کنم و ادامه بدم و dlc رو هم داشته باشم؟ باتوجه به اینکه سیو ها واسه نسخه ی معمولی هستن و ریجن هارو هم نمی دونم هیچکدوم
ظرفیت 2 بگیری نمیتونی از DLC استفاده کنی. کلا برای استفاده از DLC باید توی خود اکانتی که بازی خریداری شده بازی کنی. ینی ظرفیت 3 بخری. که باز اگه ظرفیت 3 بخری دیگه نمیتونی بری توی اکانت PS NOW بازی کنی و از سیوهات استفاده کنی.آقا حالا که شما پیام دادی اینجا من یه سوال دیگه هم در رابطه با این مشکلم داشتم
اینکه همونطوری قبلا گفتم بازی من بلادبورن هست اگه من نسخه Complete edition که شامل dlc هست، ظرفیت دومش رو بگیرم بازم سیو های اکانت قبلیم بهش می خوره و می تونم از داخل همون اکانت psnow اجراش کنم و ادامه بدم و dlc رو هم داشته باشم؟ باتوجه به اینکه سیو ها واسه نسخه ی معمولی هستن و ریجن هارو هم نمی دونم هیچکدوم
id شو از کجا می تونم متوجه شم؟ اگه id یکی باشه سیو ها بهش می خوره؟درود
اول مطمعن شو که id نسخه خام با Complete edition یکی باشه.
طبق تجربه id بازی خام با Complete edition فرق داره.
قبل از خرید حتما به این مورد دقت کن.
خب می تونم ظرفیت 2 بگیرم و برای استفاده از سیو ها از اکانت now استفاده کنم و برای استفاده از dlc از خود اکانتی که باهاش خریداری شده؟ظرفیت 2 بگیری نمیتونی از DLC استفاده کنی. کلا برای استفاده از DLC باید توی خود اکانتی که بازی خریداری شده بازی کنی. ینی ظرفیت 3 بخری. که باز اگه ظرفیت 3 بخری دیگه نمیتونی بری توی اکانت PS NOW بازی کنی و از سیوهات استفاده کنی.
pv پیام دادم.id شو از کجا می تونم متوجه شم؟ اگه id یکی باشه سیو ها بهش می خوره؟
خب می تونم ظرفیت 2 بگیرم و برای استفاده از سیو ها از اکانت now استفاده کنم و برای استفاده از dlc از خود اکانتی که باهاش خریداری شده؟
من هم 9 بعد هم 9.3 نصب کردم هیچ کدوم مشکل نداشتFirmware ورژن ۹ می گفتن مشکل ایجاد می کنه برای ps4. ورژن جدیدی اومده که تست کرده باشین و مشکلی نداشته باشه؟