هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان گل، مشهدی ها مخصوصا! یه جای خوب توی مشهد معرفی کنین دیتا بازی بریزه! یا رو هارد یا روی خود کنسول! حسش نیس بشینم دانلود کنم دیگه! مخصوصا با این حرکت اخیری که همراه اول زد!

• Like
Reactions: Sega_genesis
شما ظرفیت دو رو که اکتیو کنی همه اکانت های روی کنسولت بدون مشکل اجراش میکنن. حالا چه بازی هست؟
آقا حالا که شما پیام دادی اینجا من یه سوال دیگه هم در رابطه با این مشکلم داشتم
اینکه همونطوری قبلا گفتم بازی من بلادبورن هست اگه من نسخه Complete edition که شامل dlc هست، ظرفیت دومش رو بگیرم بازم سیو های اکانت قبلیم بهش می خوره و می تونم از داخل همون اکانت psnow اجراش کنم و ادامه بدم و dlc رو هم داشته باشم؟ باتوجه به اینکه سیو ها واسه نسخه ی معمولی هستن و ریجن هارو هم نمی دونم هیچکدوم

اینکه همونطوری قبلا گفتم بازی من بلادبورن هست اگه من نسخه Complete edition که شامل dlc هست، ظرفیت دومش رو بگیرم بازم سیو های اکانت قبلیم بهش می خوره و می تونم از داخل همون اکانت psnow اجراش کنم و ادامه بدم و dlc رو هم داشته باشم؟ باتوجه به اینکه سیو ها واسه نسخه ی معمولی هستن و ریجن هارو هم نمی دونم هیچکدوم
درود
اول مطمعن شو که id نسخه خام با Complete edition یکی باشه.
طبق تجربه id بازی خام با Complete edition فرق داره.
قبل از خرید حتما به این مورد دقت کن.

ظرفیت 2 بگیری نمیتونی از DLC استفاده کنی. کلا برای استفاده از DLC باید توی خود اکانتی که بازی خریداری شده بازی کنی. ینی ظرفیت 3 بخری. که باز اگه ظرفیت 3 بخری دیگه نمیتونی بری توی اکانت PS NOW بازی کنی و از سیوهات استفاده کنی.

• Like
Reactions: jdepp
درود
اول مطمعن شو که id نسخه خام با Complete edition یکی باشه.
طبق تجربه id بازی خام با Complete edition فرق داره.
قبل از خرید حتما به این مورد دقت کن.
id شو از کجا می تونم متوجه شم؟ اگه id یکی باشه سیو ها بهش می خوره؟
ظرفیت 2 بگیری نمیتونی از DLC استفاده کنی. کلا برای استفاده از DLC باید توی خود اکانتی که بازی خریداری شده بازی کنی. ینی ظرفیت 3 بخری. که باز اگه ظرفیت 3 بخری دیگه نمیتونی بری توی اکانت PS NOW بازی کنی و از سیوهات استفاده کنی.
خب می تونم ظرفیت 2 بگیرم و برای استفاده از سیو ها از اکانت now استفاده کنم و برای استفاده از dlc از خود اکانتی که باهاش خریداری شده؟

سلام دوستان وقت بخیر میخواستم ببینیم دیتا رو با ps4 چطور دانلود کنم .
شبانه همراه اول دارم . به نظرتون ارزش داره خودم انجام بدم یا بدم بیرون؟ والا هر دیتا ۳۰ میریزن

• Like
دوستان وسط بازی بودم برقا قطع شد و تمام بازیا پاک شد.ولی داخل سیتینک ک میرم حجم بازی ها هست ولی ایکون بازی ها پاک شده..چطوری فرمتش کنم؟ چون بازی جدید ک میخام بریزم میگه هاردت پره!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or