دیسک برای ارشیوسلام وقت بخیر به نظرتون خرید دیسک بهتره یا دیجیتالی؟
Supersampiling حتما روشنش کندوستان من تازه پلی استیشن پرو خریدم
خواستم بدونم این دو گزینه ارزش فعال سازی روی مانتیور ۱۰۸۰p داره یا نه
مثلا تو بازی red dead 2 تاثیری داره یا کلا خاموش باشه؟؟
یا کدومش کلا روشن باشه بهتره برای اجرای بازی ها ممنون میشم راهنمایی کنیدView attachment 238474
View attachment 238475
بوست مد و حتمن فعال کن.دوستان من تازه پلی استیشن پرو خریدم
یا کدومش کلا روشن باشه بهتره برای اجرای بازی ها ممنون میشم راهنمایی کنیدView attachment 238474
View attachment 238475
هردوش رو روشن کن، بوست مود برا بازی های قدیمیه که فریم ریت رو میبره بالادوستان من تازه پلی استیشن پرو خریدم
View attachment 238475
خوب من بازی های قدیمی که ندارم همه اش جدیده روی اونها تاثیری داره؟ مثلا تو ufc4 روشن کردم بوست مد دیدم بازی یجوری لگ میخورههردوش رو روشن کن، بوست مود برا بازی های قدیمیه که فریم ریت رو میبره بالا
سوپرسمپلینگ مود برا مانیتور های 1080 گذاشتن، به این صورت که رو مانیتور های 1080 بازی همچنان رو بالاترین کیفیت رندر میشه
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سلام و درودسلام بر همه دوستان عزیز
چند سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدهید
1- آیا زمانی که ما در دستگاه PS4 قصد داریم بادیسک بازی کنیم ریجن اکانتمون مهم هست؟ مثلا ریجن دیسک بازی 2 باشه و ریجن اکانتمون 1 باشه چه مشکلی پیش می آید؟
2- بهترین ریجن برای اکانت داخل ایران ریجن چند هست؟
3- آیا می توان روی یک دستگاه دو اکانت با ریجن ها متفاوت داشت، مثلا یکی ریجن یک و دیگری ریجن 2؟
4- در صورت مثبت بودن جواب سوال 3، آیا می توان در هر اکانت بازی هایی متعلق با همان ریجن را داشت و DLC هایش را استفاده کرد؟ و به عنوان مثال روی ریجن 1 بازی های ریجن یک به همراه DLC هایش را داشت و بر روی ریجن 2 بازی های ریجن 2 به همراه DLC هایش را داشت؟
5- اگر ریجن دیسک بازی باید با ریجن اکانت یکی باشد، هنگام استفاده از دیسک مهم است با کدام اکانت Log in کنیم؟
ممنون از حوصله و پاسخگویی دوستان
سلام.سلام
دوستان من یه اکانت ظرفیت 3 واسه psnow گرفتم و یه بازی از بازی های now رو انجام دادم حالا اشتراک psnow تموم شده و اون بازی قفل شده و می خوام این دفعه اکانت ظرفیت 3 خود اون بازی رو بگیرم. حالا سوالی که داشتم اینه می تونم از سیو های این بازی توی اون اکانت برای این اکانت جدید استفاده کنم؟ اگه آره چطوری؟
ممنون می شم پاسخ بدین.
صد در صد مطمئنید؟ آخه خیلی حیف می شه اینطوری. هیچ راهی نداره یعنی؟سلام.
نمیشه.
سیو هر اکانت فقط برای همون اکانت قابل استفاده است. شما دوتا اکانت ظرفیت 3 داری استفاده میکنی که عملا میشه دوتا یوزر جدا. نمیشه سیو ها رو انتقال بدی.صد در صد مطمئنید؟ آخه خیلی حیف می شه اینطوری. هیچ راهی نداره یعنی؟
اگه اکانت جدید رو ظرفیت 2 بگیرم چی؟سیو هر اکانت فقط برای همون اکانت قابل استفاده است. شما دوتا اکانت ظرفیت 3 داری استفاده میکنی که عملا میشه دوتا یوزر جدا. نمیشه سیو ها رو انتقال بدی.