دوستان اگه یه اکانت ظرفیت1 بخریم افلاین و یکی ظرفیت 2 میشه با یکی وقتی آفلاینیم جوین بدیم آفلاین بازی کرد یا ظرفیت1 میپره اگه با اون یکی به نت وصل بشی؟
اگر کنسول به نت وصل باشه بازی های ظ 1 قفل میشن
دوستان اگه یه اکانت ظرفیت1 بخریم افلاین و یکی ظرفیت 2 میشه با یکی وقتی آفلاینیم جوین بدیم آفلاین بازی کرد یا ظرفیت1 میپره اگه با اون یکی به نت وصل بشی؟
بارکد پشت کنسول با بارکد رو جعبه باید یکی باشهسلام
چه جوری یه پلی 4 رو با جعبش تطبیق بدم؟
یعنی مطمعن بشم این جعبه مربوط به همین کنسوله؟
سلام دوستان
لطفاً راهنمایی کنید
از یه بنده خدا قصد خرید PS4 Pro دارم
مدلش: CUH_7016b Region 2
توش 10تا بازی داره میگفت با اکانت وصل شده بازی تو لیست دانلود گذاشته بعدش آفلاین شده البته من چون نداشتم زیاد اطلاعات در مورد بازی ندارم
1_آیا با این شرایط چجوری میشه فهمید دستگاه بن شده بدون اینکه بازی ها بپره و رو آپدیت قبلیش بمونه
2-مدل خاصی از Pro وجود داره که نباید خرید از ریجن گرفته تا سال ساختش
3_چجوری بفهمم دستگاه تعمیر شده
4_ لوازمش فابریک خودشه و جعبه واسه خود دستگاهه
5-چجوری میشه فهمید دسته اصلیه
6- نکته ای یا موردی هست دقت کنم یا فیلم عکسی هست که بهتر بشه فهمید بزارید ممنون میشم
سلامسلام
از طریق برنامه disk management فرمتش کن.
توی استارت بزن disk management بعدش Create and format a hard disk partition انتخاب کن و در آخر هاردو انتخاب کن و فرمتش کن.
اگه نتونستی هاردو بین درایوها شناسایی کنی برای فرمت عکسشو بفرست تا راهنمایت کنم.
درودسلام
View attachment 236950
الان من تو یکی از پورت های usb که زدم شناسایی کرد بعد روی initialize disk زدم این صفحه رو اورد
روی همین MBR بزنم ؟!
چیز دیگه ای نداره دیگه ؟
فک کنم برعکس گفتیدرود
MBR برای هاردهای بالای دو تراست،از اونجایی که هاردت 1 تراست بزن روی GPT.
آره الان که دقت کردم دیدم برعکس گفتمفک کنم برعکس گفتی
حالا یه سرچی هم کردم متوجه شدم خیلی هم مهم نیست
خیلی ممنون
یه سری بازی ها همون ستینگ ps4pro اجرا میشن ولی بدون صدای موتور جت ps4 pro,سلام.دوستان یه سوال داشتم اینکه ایا بازی های ps4 در ps5 هم از نظر کیفیتی هم فریم ریت بهتر اجرا میشه.چون تو ps4 pro بازی ها به صورت 4k واقعی اجرا نمیشد و در کنسول xbox one x بود که بازی ها به صورت 4k واقعی اجرا میشد.میخواستم بدونم تو ps5 بازی های ps4 بهتر از کنسول ps4 pro اجرا میشه و کیفیتشون بهتر هستش.یعنی اگر ps5 بگیرم بازی ها خیلی بهتر از کنسول ps4 pro اجرا میشه و کیفیتشون بهتره
سکیرو با اون دوتا زمین تا اسمون فرقشهسلام دوستان وقت بخیر میخواستم بعد از چند ماه یه بازی قانونی بخرم بین zombie army 4 و back 4 blood و سکیرو موندم آنلاین هم زیاد بازی میکنم کدوم ارزش قانونی خریدن رو داره؟