هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود بر شما پس یعنی دیگه نیازی نیستش فن بذارم زیرش ؟
پس این فنی که مخصوص خود ps4 هست و جداگونه فروخته میشه داستانش چیه مگه اون هم واسه ی خنک کردن ps4 نیست ؟
اگر خواستی 4 تا دونه در شیر یا یه چیزی مثل پاک کن بزار زیر 4 گوشه اش تا 1 سانت بیشتر از میز فاصله بگیره
فن هایی که مخصوص پلی استیشن هست و بیرون میفروشن رو اصلا نخر!چون بدتر باعث میشه بیشتر داغ کنه و نمیتونه با فن خود دستگاه هماهنگ عمل کنه.
من ازش دارم مدل DUBE و دیدم بیشتر داره داغ میکنه و جدا کردم ازش

دوستان کسی درمورد فرمان و پدال ها اطلاعاتی داره تو دیوار کارکرده همه جور قیمتی هست از ۵۰۰ تومن تا ۵ میلیون من استفاده زیادی ندارم رو سیستم فورزا و رو کنسول شاید یکی دوتا بازی بخوام انجام بدم بیشتر هم برای فورزا روی پی سی میخوام بگیرم
این ارزونا چطوری هستن خوب کار میکنن یا به درد نمیخورن؟

آخرین ویرایش:
دوستان کسی از این استیبلایزر استفاده کرده بگه چجوریاست
استابلایزر فاراتل مدل STB2000 ظرفیت 2000VA

محصولات فاراتل بسیار خوب و با کیفیت هستن.
در برند های ایرانی فاران و فاراتل کیفیت خوبی دارن.
اگثر نوسان برق دارید می تونید خریداری کنید. ولی اگر مشکل دیگه دارید دردی ازتون دوا نمی کنه

• Like
Reactions: db07
سلام
چند روزیه نت خونه برا دانلود حسابی مشکل دارم رو ps4 بعضی dns ها رو که کلا دانلود رو استارت هم نمیزنه بعضیشون مثل 8.8.8.8 شروع میکنه بعد صبح بیدار میشی میبینی قطع شده
کسی dns بهتر یا راهکاری سراغ داره
با تشکر

سلام به همگی
ی مشکلی برام پیش اومده گفتم اینجا مطرحش کنم شاید رفع شد

بدون هیچ دلیلی و بخاطر ی باگ عجیب سیو بازی crash 4 its about time که خیلی هم سیو کاملی بود پرید... یعنی پاک شده و وقتی وارد بازی میشم new game میزنه!

با ی سرچ تو اینترنت یک سیو کامل با کد ریجن مخصوص بازی ( 19035 ) پیدا کردم و دانلودش کردم تا بتونم بازی رو ادامه بدم چون آخراش بودم

حال مشکل اینجاست...
سیو رو ک تو usb هستش کنسول میشناسه... ولی موقع کپی میگه سیو متعلق به ی گیمر دیگست
the save game belong to other player

میشه کاری کرد که از این سیو استفاده کنم و از اول دوباره بازی رو نرم ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دستگاه ریست فکتوری شد و بدون آپلود به 8.3 اجازه هیچ کاری نمیده اگرم آپلود بشه دیگه فایده نداره! میخوام بودن آپلود اکانت بسازم و از روش هکی جدید استفاده کنم ولی دستگاه خام هست و هیچی نداره لطفا برای راه اندازی دستگاه بدون آپلود کمک کنید

سلام دستگاه ریست فکتوری شد و بدون آپلود به 8.3 اجازه هیچ کاری نمیده اگرم آپلود بشه دیگه فایده نداره! میخوام بودن آپلود اکانت بسازم و از روش هکی جدید استفاده کنم ولی دستگاه خام هست و هیچی نداره لطفا برای راه اندازی دستگاه بدون آپلود کمک کنید
سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4

سلام . من یه اسکین خریدم واسه ی ps4 slim و الان ۱۳ ساعته روی دستگاهم زدمش و شنیدم که نباید تا ۴۸ ساعت با کنسول بازی کرد وگرنه برچسب میکنه . خواستم بدونم این درسته یا نه اگه درست نیست که الان ۱۳ ساعت روش هست کافیه و بازیمو کنم یا وایسم ؟ یه سوال دیگه هم دارم اینکه skin باعث نمیشه ps4 slim داغ کنه ؟ البته skin جلوی هیچکدوم از راه های خروج هوا رو نگرفته . حالا میشه داغ کنه یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or