هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من یه بازی رو خریدم با اکانت دیگه خریدم.. اگه dlc بازی رو بایه اکانت و یوز دیگه بخرم رو اکانتی که بازی گرفتم میاد؟
باید اون بازی ای که خریدی ریجنش با اینی که dlc میخری ازش یکی باشه، هیچ ربطی به بقیه اکانتها نداره

• Like
Reactions: Young Tiger
دوستان کسی جایی محلی رو میشناسه که بازیهای فیزیکی نایاب و خاص رو بفروشه
مثلا نسخه فیزیکی disgaea 5 یا judgement یا darkest dungeon و ...
بازیهایی که رند بازار نیستن و دلالها و فروشگاههای معمول ندارنش
تو توپخونه میشه گیر آورد همچین بازیهایی رو؟

دوستان کسی جایی محلی رو میشناسه که بازیهای فیزیکی نایاب و خاص رو بفروشه
مثلا نسخه فیزیکی disgaea 5 یا judgement یا darkest dungeon و ...
بازیهایی که رند بازار نیستن و دلالها و فروشگاههای معمول ندارنش
تو توپخونه میشه گیر آورد همچین بازیهایی رو؟

توپخونه بری کاملا شانسیه
بری کله مغازه ها رو بگردی ببینی دارن یا نه
بعد مغازه ها اونجا از خوده مردم می خرن می زارن دست دوم برای همین ممکنه دو روز پشت سره هم بری پیدا کنی دو روز بری پیدا نکنی
توی دست دوماش شانسیه ولی اگه نه بازی رو دسته اول می خوای می تونی به یکی از مغازه یا هر پیچ و سایت بگی برات بیاره خوب اونام یکم گرونتر برات میارن

• Like
Reactions: Ardi360
سلام دوستان من چندتا بازیو بصورت ظرفیت ۱ خریدم بردم بیرون دیتا بریزن همه گفتن چون آپدیتارو هم گرفتی نمیشه چون ما اپدیت نداریم فقط خود بازی.خواستم بدونم راهی هست که بازی به نسخه اولش برگرده.پی سی هم ندارم که خودم با psx بگیرم

بچه ها نمی دونم این مشکلم به اینجا ربط داره یا نه ولی شرمنده. میشه یه بازی خود بخود پاک بشه؟ آخه دیشب داشتم دستینی 2 بازی می کردم صبح که کنسول رو روشن کردم دیدم بازی کامل حذف شده. مگه میشه مگه داریم؟ البته دموی outriders هم دانلودش تموم شد. ممکنه به اون ربطی داشته باشه؟ کلی الحاقی دستینی و سیزن پسش رو خریده بودم چه بلایی سر اونا میاد؟

بچه ها نمی دونم این مشکلم به اینجا ربط داره یا نه ولی شرمنده. میشه یه بازی خود بخود پاک بشه؟ آخه دیشب داشتم دستینی 2 بازی می کردم صبح که کنسول رو روشن کردم دیدم بازی کامل حذف شده. مگه میشه مگه داریم؟ البته دموی outriders هم دانلودش تموم شد. ممکنه به اون ربطی داشته باشه؟ کلی الحاقی دستینی و سیزن پسش رو خریده بودم چه بلایی سر اونا میاد؟

امکان نداره خودش پاک شه.
شما دوباره دانلود کنی هر چی خریدی نصب میشه دوباره.

امکان نداره خودش پاک شه.
شما دوباره دانلود کنی هر چی خریدی نصب میشه دوباره.
ولله منم سر این قضیه هنگم اصلا تو این بیست سالی که گیم می زنم یه بار ای اتفاق برام نیفتاده . چه جوری حذف شده نمی دونم . با این سرعت نت ذغالی مون و دانلود نامحدود شبانه همراه اول خدا بخاد یه ده روز الافیم .
البته من به دموی بازی outridersشک داشتم ولی بازم منطقی ب نظر نمیاد:-??

ولله منم سر این قضیه هنگم اصلا تو این بیست سالی که گیم می زنم یه بار ای اتفاق برام نیفتاده . چه جوری حذف شده نمی دونم . با این سرعت نت ذغالی مون و دانلود نامحدود شبانه همراه اول خدا بخاد یه ده روز الافیم .
البته من به دموی بازی outridersشک داشتم ولی بازم منطقی ب نظر نمیاد:-??
شاید برادری خواهری دلیت زده، یه دوست داشتم رنکش توی یه بازی اومده بود پایین به سازندگان میل زد گفتن خودت بازی کردی بعد خواهرش اعتراف کرد خواب بودی بازی کردم

• Smile
Reactions: mohamad1331
اینم محل قرارگیری کنسولمView attachment 197311View attachment 197312View attachment 197313
بنظرتون جاش مناسبه ؟ و اگه مناسبه اون فن رو بذارم زیرش عیب نمیکنه ؟

نیازی به حساسیت اضافه نیست جای کنسول مناسبه-
هوا کش های ps4 در بغل هاش تعبیه شده و به زیرش ارتباطی نداره
گرمای اصلی هم معمولا به سمت بالاش هست و زیر برد چیز خاصی برای گرم شدن نیست - البته پایه های خود کنسول و هر دستگاهی معمولا نیم سانت بین سطح و خودش فاصله ایجاد میکنه.

شاید یه مقدار میز رو جلوتر بکشید تا هوای گرم از پشت خارج بشه و از دیوار برنگرده و تجمع نکنه - کافی باشه

نیازی به حساسیت اضافه نیست جای کنسول مناسبه-
هوا کش های ps4 در بغل هاش تعبیه شده و به زیرش ارتباطی نداره
گرمای اصلی هم معمولا به سمت بالاش هست و زیر برد چیز خاصی برای گرم شدن نیست - البته پایه های خود کنسول و هر دستگاهی معمولا نیم سانت بین سطح و خودش فاصله ایجاد میکنه.

شاید یه مقدار میز رو جلوتر بکشید تا هوای گرم از پشت خارج بشه و از دیوار برنگرده و تجمع نکنه - کافی باشه
درود بر شما پس یعنی دیگه نیازی نیستش فن بذارم زیرش ؟
پس این فنی که مخصوص خود ps4 هست و جداگونه فروخته میشه داستانش چیه مگه اون هم واسه ی خنک کردن ps4 نیست ؟

درود بر شما پس یعنی دیگه نیازی نیستش فن بذارم زیرش ؟
پس این فنی که مخصوص خود ps4 هست و جداگونه فروخته میشه داستانش چیه مگه اون هم واسه ی خنک کردن ps4 نیست ؟
اون فنی که برای ps4 موجوده هوا رو از بقل در حالت ایستاده کنسول میگیره و زیر کنسول در حالت خوابیده نصب نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or