هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام وقت بخیر
من تو این پنج شش سالی که کنسول دارم سه دسته عوض کردم که مشکل همشونم R2 شون بدون هیچ دلیلی اتومات درگیر میشد (مثلا تو بازی یهو شروع به شلیک میکنه). میخواستم بدونم دلیلش چیه؟ دسته ها خودشون مشکل دارن یا من باهاشون بد کار میکنم؟ (این آخریه حتی زمینم نخورده تا حالا)
با تشکر
سلام، معمولا اتصال conductive film به برد اصلی خوب برقرار نمیشه (اون ابر زیرش خاصیتش رو از دست میده) شما همون قسمت رو اگر ی مقدار ضخیم تر کنید، معمولا درست میشه

• Like
Reactions: j_mactavish199
سلام، معمولا اتصال conductive film به برد اصلی خوب برقرار نمیشه (اون ابر زیرش خاصیتش رو از دست میده) شما همون قسمت رو اگر ی مقدار ضخیم تر کنید، معمولا درست میشه
همه دسته ها اینجوری میشه یا ربطی به نوع بازی کردن داره؟

سلام وقت بخیر
من تو این پنج شش سالی که کنسول دارم سه دسته عوض کردم که مشکل همشونم R2 شون بدون هیچ دلیلی اتومات درگیر میشد (مثلا تو بازی یهو شروع به شلیک میکنه). میخواستم بدونم دلیلش چیه؟ دسته ها خودشون مشکل دارن یا من باهاشون بد کار میکنم؟ (این آخریه حتی زمینم نخورده تا حالا)
با تشکر
داداش دسته منم L2 درگیر میشه دقیقا اینطوری. تنها کاری که باید بکنی دسته رو باز کامل باز کن. همه دکمه هاشو با دستمال کاغذی و فوت تمیز کاری کن دوباره ببند. من هر سری اینجوری میشه باز میکنم تمیز میکنم چند ماه درست کار میکنه

• Like
داداش دسته منم L2 درگیر میشه دقیقا اینطوری. تنها کاری که باید بکنی دسته رو باز کامل باز کن. همه دکمه هاشو با دستمال کاغذی و فوت تمیز کاری کن دوباره ببند. من هر سری اینجوری میشه باز میکنم تمیز میکنم چند ماه درست کار میکنه
اگر هم بلد نیستی دسته رو چطوری باز کنی تو یو تیوب آموزش تصویریش هست. اصلا کار سختی نیس

• Like
سلام دوستان.
ایمیل هاتون رو چک کنید.
سونی برای همه لینکی فرستاده که از اون طریق میتونید ببینید سال 2020 چند ساعت بازی کردید و چند تا تروفی گرفتید و ...
یک تم دینامیک هم هدیه میده
(البته از طریق خود سایت سونی هم میشه چک کرد)
فقط اگر بهتون ارور 404 رو داد در انتهای URL کلمه en-us رو اضافه کنید.

• Like
Reactions: rabin88
سلام
دوستان من قصد خرید ps4 دست دوم دارم
2تا سوال دارم
1- اگه کنسول هک دائم باشه چجوری میشه بدون اینکه هک دستگاه از کار بیفته فهمید از قبل بن شده یا ن
2- بازی با اکانت هکی روش نصب باشه (که نباید آنلاین شد) چجوری از بن بودن دستگاه از قبل متوجه بشیم.

ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام
دوستان من قصد خرید ps4 دست دوم دارم
2تا سوال دارم
1- اگه کنسول هک دائم باشه چجوری میشه بدون اینکه هک دستگاه از کار بیفته فهمید از قبل بن شده یا ن
2- بازی با اکانت هکی روش نصب باشه (که نباید آنلاین شد) چجوری از بن بودن دستگاه از قبل متوجه بشیم.

ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام
تا جایی که اطلاع دارم بنظرم تنها راه آنلاین شدن باشه

سونی تا چند سال بعد قراره از ps4 پشتیبانی کنه و بازیای نسل جدید روش اجرا بشه؟ قیمت ps5 نجومیه
گفتن ۳ تا ۴ سال بعد از لانچ ps5 ساپورت ps4 ادامه خواهد داشت اینکه بازیهای جدید هم برای ps4 ساخته و منتشر بشه باید در آینده دید چی میشه

• Like
Reactions: WTF?
سلام دوستان،
من می خوام یک ps4 اسلیم بگیرم که فریمورش قبل از 7.04 یا خودش باشه ولی هیچ کدوم از فروشندگان از فریمور دستگاه اطلاعی نداره سال تولیدم رو جعبه نیس. هیچ راهی نیس فریمور دستگاه رو فهمید؟ و اینکه اگه کسی فروشنده خوب می شناسه تو تهران اگه پیام خصوصی بده ممنون می شم

سلام و وقت بخیر به همه دوستان
امیدوارم همه صحیح و سالم و بدور از کرونا و مریضی باشید.
من فیفا 20 را دانلود کردم ریختم روی یک هارد که exfat فرمت شده بود. فریمورم 6.2 هست و دستگاه جیلبرک هست و یک تعداد بازی روش هست.
اگر راهنمایی بفرمایید اول چطور بازی را نصب کنم (اگر لینک راهنمایی هم هست بفرمایید اوکیه) و بعد آپدیتش را چطور نصب کنم.
با تشکر

سلام و وقت بخیر به همه دوستان
امیدوارم همه صحیح و سالم و بدور از کرونا و مریضی باشید.
من فیفا 20 را دانلود کردم ریختم روی یک هارد که exfat فرمت شده بود. فریمورم 6.2 هست و دستگاه جیلبرک هست و یک تعداد بازی روش هست.
اگر راهنمایی بفرمایید اول چطور بازی را نصب کنم (اگر لینک راهنمایی هم هست بفرمایید اوکیه) و بعد آپدیتش را چطور نصب کنم.
با تشکر
برو setting، گزینه debug setting رو بزن ، گزینه بعد باید install game یا install package باشه. اونو بزنی همه فایل های قابل نصب رو هارد رو میاره برات هر کدوم رو بزنی نصب میکنه
بعد از نصب فایل اصلی بازی. آپدیتش رو هم همینجوری نصب کن

دوستان من یکی از رفیقام PS4 پرو داره که تقریباً 3 سال پیش خریده و تا الان هیچ ضربه ای چیزی هم بهش نخورده، حالا حدوداً 1 ماه بود بعضی اوقات روشنش می کرد با تأخیر میومد بالا و چراغ آبی چشمک میزد بعد مثلاً برقش رو می کشید 1 ساعت یا Rebuild Database می کرد بهتر می شد، حالا امروز کلاً نمیاد بالا و همینطور چراغ آبی چشمک میزنه! مشکلش چی می تونه باشه به نظرتون؟ راه حلش چیه؟

• Like
Reactions: Mdiesm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or