داداشم ترجیحا دست دو نگیر! مگه چقدر اختلاف داره؟ اگه توی گیم نت بوده باشه احتمالا همه اجدادش رو یه دور به چشم دیده. اگر هم خونگی باشه و بچه کوچیک داشته باشن یه شصت باری زمین خورده و نیم لیتر تف (آب دهن!) هم خورد خورد به خوردش رفته دیدم که میگم. بعضی ها هم کلن حال نمیکنن کنسول رو خاموش کنن! و یه رب کیلویی خاک داخل کنسول جمع شده یحتمل. یا که قبلیه اینقدر اکانت هکی استفاده کره که دستگاه در آستانه بن شدن قرار داره. اگر هم دستگاه تعمیری باشه که هیچ جور نمیشه فهمید و ممکنه ایرادی که به خاطرش تعمیر صورت گرفته دوباره برگرده... . بدترین جا هم برای خرید دیوار هست چون کنسولهای مشکل دار که فعلن سالم کار میکنن رو خیلی راحت میشه تو دیوار قالب کرد و بعد دو ماه هر مشکلی پیش بیاد طرف زیربار نمیره و میگه خودت کردی.سلام دوستان، میخوام از طریق دیوار ی ps4 دسته دو کپی خور بگیرم. فیزیکی و نرم افزاری چه چیزایی رو باید چک کنم؟ کلا چه توصیه هایی برای خرید دست دوم دارید؟
داداشم ترجیحا دست دو نگیر! مگه چقدر اختلاف داره؟ اگه توی گیم نت بوده باشه احتمالا همه اجدادش رو یه دور به چشم دیده. اگر هم خونگی باشه و بچه کوچیک داشته باشن یه شصت باری زمین خورده و نیم لیتر تف (آب دهن!) هم خورد خورد به خوردش رفته دیدم که میگم. بعضی ها هم کلن حال نمیکنن کنسول رو خاموش کنن! و یه رب کیلویی خاک داخل کنسول جمع شده یحتمل. یا که قبلیه اینقدر اکانت هکی استفاده کره که دستگاه در آستانه بن شدن قرار داره. اگر هم دستگاه تعمیری باشه که هیچ جور نمیشه فهمید و ممکنه ایرادی که به خاطرش تعمیر صورت گرفته دوباره برگرده... . بدترین جا هم برای خرید دیوار هست چون کنسولهای مشکل دار که فعلن سالم کار میکنن رو خیلی راحت میشه تو دیوار قالب کرد و بعد دو ماه هر مشکلی پیش بیاد طرف زیربار نمیره و میگه خودت کردی.
نو بگیر فدات شم. نو های تو بازار آپدیت قدیمیه روشونه و کپی خور هم میتونی بکنی.
داداشم ترجیحا دست دو نگیر! مگه چقدر اختلاف داره؟ اگه توی گیم نت بوده باشه احتمالا همه اجدادش رو یه دور به چشم دیده. اگر هم خونگی باشه و بچه کوچیک داشته باشن یه شصت باری زمین خورده و نیم لیتر تف (آب دهن!) هم خورد خورد به خوردش رفته دیدم که میگم. بعضی ها هم کلن حال نمیکنن کنسول رو خاموش کنن! و یه رب کیلویی خاک داخل کنسول جمع شده یحتمل. یا که قبلیه اینقدر اکانت هکی استفاده کره که دستگاه در آستانه بن شدن قرار داره. اگر هم دستگاه تعمیری باشه که هیچ جور نمیشه فهمید و ممکنه ایرادی که به خاطرش تعمیر صورت گرفته دوباره برگرده... . بدترین جا هم برای خرید دیوار هست چون کنسولهای مشکل دار که فعلن سالم کار میکنن رو خیلی راحت میشه تو دیوار قالب کرد و بعد دو ماه هر مشکلی پیش بیاد طرف زیربار نمیره و میگه خودت کردی.
نو بگیر فدات شم. نو های تو بازار آپدیت قدیمیه روشونه و کپی خور هم میتونی بکنی.
نکته خاصی نداره، تنها موردش فقط ریسک بالاست که اگه آماده ای بپذیری بسم الله...متشکرم از نظرت دوست عزیز. قطعا اگه می خواستم نو بگیرم این سوال رو مطرح نمی کردم. بیشتر میخوام نکات خرید ps4 دست دوم رو بدونم و اینکه چجور و از کجا بخرم مطمئن تره و هنگام تست باید به چه چیزایی دقت کنم. عزیزی باشه که راهنمایی کنه ممنون میشم
متشکرم از نظرت دوست عزیز. قطعا اگه می خواستم نو بگیرم این سوال رو مطرح نمی کردم. بیشتر میخوام نکات خرید ps4 دست دوم رو بدونم و اینکه چجور و از کجا بخرم مطمئن تره و هنگام تست باید به چه چیزایی دقت کنم. عزیزی باشه که راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام . اکانت هکی اصولا مشکلی با آنلاین شدن با اکانت شخصی نداره ، ولی ریسک اینکه اکانت ها قفل شده باشن هست. بنابراین وقتی آنلاین بشید که بخش تکنفره اونهارو تموم کرده باشید یا قفل شدنش خیلی براتون مهم نباشه. ممکن هم هست تا مدتها قفل نشه.سلام رو کنسول من چنتا اکانت هکی هستش ک بازیاشم دارم بازی میکنم ورژن سیستمم 6.02 اگا با پروفایل خودمم انلاین بشم و سیستممو اپدیت کنم بعدم اکانت psn خودمو بزنم و برم تو بازی رد دد مثلا. بخام انلاین بزنم مشکلی هس؟ ؟ با اکانت شخصیم میرم.
سلام
نمیتونم به سرور های ea (بازی apex legends )وصل شم و راهی برای این مشکلهست؟
پورت ها سرور بسته شده باید v.p.n بزنید
از dns نیست فیلتر هست باید فیلتر شکن رو شیر کنید روی ps4V.p.n منظورت dnsهست؟اگه آره،dsn خوب داری؟من هر کاری میکنم به apex legends نمیتونموصل بشم
از dns نیست فیلتر هست باید فیلتر شکن رو شیر کنید روی ps4
چطوری باید share کرد؟از dns نیست فیلتر هست باید فیلتر شکن رو شیر کنید روی ps4