اره ولی کیفیت نداره. من به خاطر همین مسئله یه مانیتور کوچک که کابل اچ دی ام ای و خروجی صدا داشته باشه خریدم.امکان استفاده از صفحه لپتاپ برای مانیتوز ps4 هست ؟ به صورت وای فای میشه تصویر PS4 رو انداخت روی لپتاپ ؟
با استفاده از وای فای میشه روی ps4 بازی هک شده نصب کرد ؟ الان پکیج رو میگیری میریزی روی فلش یا هارد و وصل میکنی و ....اره ولی کیفیت نداره. من به خاطر همین مسئله یه مانیتور کوچک که کابل اچ دی ام ای و خروجی صدا داشته باشه خریدم.
Sent from my BND-L21 using Tapatalk
با وای فای هم میشه ولی ساده ترین راه هارده...با استفاده از وای فای میشه روی ps4 بازی هک شده نصب کرد ؟ الان پکیج رو میگیری میریزی روی فلش یا هارد و وصل میکنی و ....
میشه این فایل رو ریخت روی گوشی با وای فای وصل شد و نصبش کرد ؟
برای منم همینطور. ظاهرا باید کلا آنالوگ عوض بشه. من پرسیدم حدود 50 تومنه. اگه باز کردی و درست شد یه ندایی بده.سلام
آنالوگ چپم مشکل واسش پیش اومده!
کاراکتر نمی دوئه!
یکی بهم گفت باید بازش کنی خودت درستش کنی،
من تا حالا باز نکردم ، بیرون ببرم؟
مشکل L3 داره ، توی نت یه سرچی زدم در میاوردن تمیز میکردن، من جرات نمیکنم بازش کنمبرای منم همینطور. ظاهرا باید کلا آنالوگ عوض بشه. من پرسیدم حدود 50 تومنه. اگه باز کردی و درست شد یه ندایی بده.
اخه موضوع اینه که اگرم با یه فوت درست بشه نامردا میگن نه باید کلا عوض بشه و...مشکل L3 داره ، توی نت یه سرچی زدم در میاوردن تمیز میکردن، من جرات نمیکنم بازش کنم
از طرفی اطمینان هم نمیکنم بدم جایی، موندم چکارش کنم!
من یه کانالی میشناسم رو دیدم زده بود تعویض آنالوگ 60 تومن ، از قیمت جاهای دیگه خبر ندارم ، اینو بعنوان معیار درنظر بگیر ببین چیکار میخوای بکنی.کسی مجبورت کرده حرف بزنی وقتی در مورد چیزی اطلاعی نداری؟
متاسفانه و متاسفانه برعکی ps3 این انالوگ های کنسول ps4 شدیدا کم کیفیت شده از مغناطیسی تبدیل شده به مکانیکی.مشکل L3 داره ، توی نت یه سرچی زدم در میاوردن تمیز میکردن، من جرات نمیکنم بازش کنم
از طرفی اطمینان هم نمیکنم بدم جایی، موندم چکارش کنم!
مشکل شما کاملا با باز کردن و تمیز کردن حل میشه 100%باسه من اینطوریه که کار میکنه ولی مثلا یکم باید محکم فشارش بدی یا مثلا خودش در حالت عادی رو به بالا میره
مرسی از پاسخ.مشکل شما کاملا با باز کردن و تمیز کردن حل میشه 100%
فقط دسته شما از کدوم مدلهاست. اسلیم یا فت
چون شاسی و بردشون فرق داره از نظر طراحی. فت راحت تر باز میشه
باز و بسته شدنشون فرق نداره. فقط داخل چیدمان مدار و مدل شاسی فرق داره که اونم دسته اسلیم راحت تره.مرسی از پاسخ.
دسته جدیده امسال خریدم با اسلیم. فقط اینکه ویدئویی چیزی شما سراغ داری که نشون بده دقیقا این دسته جدیدا چطوری باز و بسته میشن؟