هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان وقتی اپدیت جدید برای یه بازی بیاد فضای خالی مورد نیاز کنسول بر چه اساسیه ؟ حجم بازی . حجم کل اپدیت یا چی
من rdr 2 رو دارم اما ۵۰ گیگ فضای خالی بیشتر ندارم از اونجا که اگه اپدیت بیاد میگن بازی قفل میشه تا اپدیت کنیم استرس دارم چون نمیخوام بازیا دیگه رو پاک کنم

سلام
دوستان وقتی اپدیت جدید برای یه بازی بیاد فضای خالی مورد نیاز کنسول بر چه اساسیه ؟ حجم بازی . حجم کل اپدیت یا چی
من rdr 2 رو دارم اما ۵۰ گیگ فضای خالی بیشتر ندارم از اونجا که اگه اپدیت بیاد میگن بازی قفل میشه تا اپدیت کنیم استرس دارم چون نمیخوام بازیا دیگه رو پاک کنم
سلام.
قفل نمیشه قاعدتا ، فقط بخش های آنلاین رو نمیتونید انجام بدید تا آپدیت کنید.
برای حجم هم معمولا به اندازه حجم آپدیت فعلی میخواد ، ولی گاهی اوقات پیش میاد که اندازه کل جمع آپدیتهای اون بازی تا به امروز جا نداشته باشید ارور میده ، بعدش که جاباز شد فایلهارو بررسی میکنه خودش حجم آپدیت رو تقلیل میده. Rainbowsix برای من خیلی پیش میاد نمیدونم چرا گاهی اینطوری میشه ولی اکثرا مشکلی نیست.
اگه مشکلی پیش اومد سعی کن اگه اسکرینشات و ویدیو داری با فلش جابجا کنی یا بازی دمو یا فری داری پاک کنی.

• Like
Reactions: ingame
سلام
من خودم اکانت پلاس ندارم ، پسرداییم پلاس قانونی خریده رو اکانت خودش و آنلاین فیفا بازی میکنه و کلا اهل دانلود کردن بازی های رایگان پلاس نیست
حالا سوال من اینه من میتونم از اکانتش استفاده کنم و بازی های رایگان پلاس رو هر ماه رو کنسول خودم دانلود کنم و بازی کنم؟ بدون اینکه واسه هیچکدوممون مشکلی پیش بیاد؟ توضیح : من آفلاین بازی میکنم
اگه میشه چجوری؟ لطفا توضیح بدین

سلام
من خودم اکانت پلاس ندارم ، پسرداییم پلاس قانونی خریده رو اکانت خودش و آنلاین فیفا بازی میکنه و کلا اهل دانلود کردن بازی های رایگان پلاس نیست
حالا سوال من اینه من میتونم از اکانتش استفاده کنم و بازی های رایگان پلاس رو هر ماه رو کنسول خودم دانلود کنم و بازی کنم؟ بدون اینکه واسه هیچکدوممون مشکلی پیش بیاد؟ توضیح : من آفلاین بازی میکنم
اگه میشه چجوری؟ لطفا توضیح بدین
برو توی سوئیچ یوزر نیو یوزر بزن گزینه اول یوزر پسشو وارد کن بعد توی اکانت منیجمنت اکتیو از پرایمری رو بزن بعد بروتو لایبریش بزن دانلود بعد لوگ اوت کن هرماهم که بازی‌ها رفرش میشه برو بزن دانلود بعد بیا بیرون

• Like
Reactions: spiderman2007
برو توی سوئیچ یوزر نیو یوزر بزن گزینه اول یوزر پسشو وارد کن بعد توی اکانت منیجمنت اکتیو از پرایمری رو بزن بعد بروتو لایبریش بزن دانلود بعد لوگ اوت کن هرماهم که بازی‌ها رفرش میشه برو بزن دانلود بعد بیا بیرون

بعد signout بشم کلا از اکانتش؟ رو اکانت خودم میتونم دانلود و اجرا کنم بازیها رو؟ فقط به اینترنت وصل نشم که قفل نشه ، آره؟خطر که نداره اکانت قفل بشه و بن بشین و...؟!

بعد signout بشم کلا از اکانتش؟ رو اکانت خودم میتونم دانلود و اجرا کنم بازیها رو؟ فقط به اینترنت وصل نشم که قفل نشه ، آره؟خطر که نداره اکانت قفل بشه و بن بشین و...؟!
اکانت اونو لاگ اوت کن
اکانت پسرداییته مورد نداره هکی که نیست خطری هم نداره تو اکانت خودت بازی کن هم آنلاین هم آفلاین الان منو دوستمم دُنگی همینجوری داریم استفاده میکنیم
راستی شما تو بازی رایانه نبودی من اونجاkamranبودم

• Like
Reactions: spiderman2007
درود به دوستان عزیز بازی سنتری
من به دلایلی مدتی هست گیم رو کنار گذاشتم اما الان دوباره میخوام برم سمتش. بازی هارو همیشه فیزیکی میخریدم اما الان امکان مالیش رو ندارم و بنظر میاد اکانت به صرفه تر باشه، اما من اطلاعاتم در این زمینه ضعیفه و ممنون میشم اگه کسی مثلا سایتی رو که مورد اعتماد هست رو معرفی کنه. چون یک جا میدیدم میگفتن گیم شیرینگ قابل اعتماد نیست.
بیشتر آفلاین باز هستم و مثل اینکه اکانت های ظرفیت یک مناسب هستن اما شنیدم که نمیشه با اکانت ظرفیت یک به اینترنت وصل شد و مشکلاتی داره، آیا واقعا هیچ راهی نیست برای وصل شدن به اینترنت؟ و اینکه آیا اصلا به نظر شما خریدن اکانت ظرفیت یک تصمیم درستی هست؟

من پسورد اکانت psn خودم را ریست میخوام
انجام میدم تغییرهم میدم مرحله اخر که پسورد جدید رو میزنم و تایید میکنم اخرش این ارور رو میده و پسورد ریست نمیشه!!!

Attachments

• king-1.jpg
    king-1.jpg
    12 KB · مشاهده: 10
اکانت اونو لاگ اوت کن
اکانت پسرداییته مورد نداره هکی که نیست خطری هم نداره تو اکانت خودت بازی کن هم آنلاین هم آفلاین الان منو دوستمم دُنگی همینجوری داریم استفاده میکنیم
راستی شما تو بازی رایانه نبودی من اونجاkamranبودم

مرسی از راهنماییت

چرا خودمم ، خوبی؟ یادش بخیر

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
درود به دوستان عزیز بازی سنتری
من به دلایلی مدتی هست گیم رو کنار گذاشتم اما الان دوباره میخوام برم سمتش. بازی هارو همیشه فیزیکی میخریدم اما الان امکان مالیش رو ندارم و بنظر میاد اکانت به صرفه تر باشه، اما من اطلاعاتم در این زمینه ضعیفه و ممنون میشم اگه کسی مثلا سایتی رو که مورد اعتماد هست رو معرفی کنه. چون یک جا میدیدم میگفتن گیم شیرینگ قابل اعتماد نیست.
بیشتر آفلاین باز هستم و مثل اینکه اکانت های ظرفیت یک مناسب هستن اما شنیدم که نمیشه با اکانت ظرفیت یک به اینترنت وصل شد و مشکلاتی داره، آیا واقعا هیچ راهی نیست برای وصل شدن به اینترنت؟ و اینکه آیا اصلا به نظر شما خریدن اکانت ظرفیت یک تصمیم درستی هست؟
گیم شیرینگ قابل اعتماده شما بازیت تموم شد میتونی به نت وصل کنی مورد نداره

• Like
Reactions: Dreaming In Red
سلام دوستان یه کارت پلاس سه ماهه امارات از دیجی خریدم چند ماه پیش بعد واردش نکردم تا الان . الان اومدم یه اکانت امارات و شهر دوبی ساختم و رفتم کد را وارد کنم که ارور
wc-40375-9
the voucher code you entered is either not yet active or has expired
suggestion1. make sure that the code is entered correctly.
.
.
suggestion2. if that does not resolve the eror . check the valid dates for the voucher.and also look to see if there are any other usage restrictions.
.
این ارور را داد من خودم فکر میکنم تاریخ کد تموم شده چون پشت کارت هم انگار نوشنه 12 ماه وقت برا استفاده داری ولی من 5 ماهه از دیجی گرفتم. اگه راه حلی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

من پسورد اکانت psn خودم را ریست میخوام
انجام میدم تغییرهم میدم مرحله اخر که پسورد جدید رو میزنم و تایید میکنم اخرش این ارور رو میده و پسورد ریست نمیشه!!!
یه چندین بار پسورد رو اشتباه بزنی یا از چند تا ای پی مختلف وارد اکانت بشی ریست پس میشه خود به خود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or