ینی میتونم رد دد رو انلاین بزنم ولی احتمال قفل شدن استوری هس؟؟؟
منم تمومش کردم فقط میخام رد دد انلاین بزنم.
همینطور خاسم بپرسم میش اپدیتشم کرد بازیو؟
اره اگه قفل نشده باشه میتونید بازی کنید. اگه قفل بشه کل بازی قفل میشه نه فقط استوری .
-
بدون اپدیت نمیشه انلاین بازی کرد. اول اپدیت میشه بعد میتونید انلاین بازی کنید .
Sent from my LG-H870S using Tapatalk
جاهای زیادی مطالعه کردم که وقتی اکانتی خریداری میشه، دو ظرفیت داره که به U1 و U2 نامگذاری میشه که بین ما به عنوان ظرفیت دو و ظرفیت سوم شناخته میشن
سوالی که برام پیش اومده اینه که چطوری این دوتا رو از هم جدا می کنن، با دو ایمیل و پسوورد مختلف و به فروش می رسونن ؟
مثلا گفته میشه اکانت ظرفیت 2 خریداری شده با گیف کارت و به صورت قانونی، یا اینکه اکانت ظرفیت 3 خریداری شده با گیف کارت و به صورت قانونی، یا مثلا میشه بری از استور به صورت قانونی ظرفیت 2، یا با هزینه کمتر ظرفیت 3 بخری ؟
نه اینطوری نیست. فقط مدل استفاده از اکانت فرق داره . در واقع همون اکتیو کردنش تو تنظیمات .
این قسمت متن یه کمی سخته من بهتر نمیتونم توضیح بدم :
یه اکانت رو دو کنسول کار میده ، یکیش تو تنظیمات اکتیوه که ازادی عمل افلاین انلاین داره . اون یکی اکتیو نیست فقط انلاین میشه بازی کرد . تا اینجا ظرفیت واقعی اکانت تکمیله.
گاهی اینا یه ترفند میزنن قبل همه رو یه کنسول دیگه هم اکتیو میکنن و افلاین میمونن که اینجوری اکانت سه ظرفیتی میشه.
ظرفیت اول : میتونید با اون بازی رو تو اکانت اصلی خودتون بازی کنید و پس از اکتیو شدن باید تا انتهای بازی کنسول به نت وصل نشه .
ظرفیت دوم : میتونید بازی رو تو اکانت خودتون بازی کنید . انلاین و افلاین مشکلی نداره .
ظرفیت سوم :برای بازی کردن حتما باید انلاین شد و تو خود اکانت اصلی بازی کرد .
.
Sent from my LG-H870S using Tapatalk