هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من یه سوال داشتم ولی نمیدونستم دقیقا کجا بپرسم چون هیچ تاپیکی پیدا نکردم که بهش بخوره
سوال راجه به CLOUD GAMING هستش البته میدونم چیه بصورت حدودی اینکه بازی تو دیتا سنتر اجرا میشه و ما میتونیم روی هر پلتفرمی اجرا کنیم
الان مایکرو با XCLOUD و سونی و گوگل و شرکتهای دیگه سرویسی مشابه دارن
حالا میخواستم ببینم این سیستم راه اندازی شده ؟یا قراره بشه ؟
حدودا چقد نت میخواد recomended چی دادن ؟
و اینکه حالا یه اکانت میخواد حتما اون هزینه داره ؟و اون هزینه چقدر هستش ؟
توصیحات دیگه در این رابطه اگه دارین ممنون میشم بگین

اقا من رفتم PES 2018 Lite رو دانلود کنم که مثلا سی دی نزارم هر دفعه. الکی الکی 27 گیگ رفت تو پاچم و مثل دموی 2019 فقط 5 دقیقست و 10 تا تیم بیشتر نداره. کسی دانلود کرده لایت 2018 رو؟ واقعا انقدر محدوده یا من چیزی رو اشتباه میزنم؟ اخه هرجا خوندم چیزی از این محدودیت ها نزده بود حتی تو سایت خود پی اس استور :(

سلام دوستان من یه اکانت هکی spider man خریدم برا ps4
بعد زمانی که طرف برام ریخت گفت کلا به نت وصل نشو من الان یه سوالی برام پیش اومد اگه به نت وصل شم ولی وارد بازی نشم برا مثال برم یه بازی دیگه که اورجینال خودم خریدم بازی کنم مشکلی پیش نمیاد بعد اگه فقط با نت بزنم spider man اپدیت کنم اون موقع هم مشکلی پیش نمیاد
چون هکیه ممکنه به نت وصل بشید کامل قفل بشه هیچ راهی هم برای برگردوندنش ندارید
سلام،ps4 pro این کارتن جدیداش که الان تو بازارن بنظرتون فرمویرشون چه ورژنیه؟
اگه برای کپی خور کردن میخواید به خود فروشنده بگید
تا جایی که اطلاع دارم همشون (فکر کنم بجز باندلا) فریمورشون پایینتر از ورژنیه که برای کپی خور لازمه ولی بازم به خود فروشنده بگید
سلام دوستان
من یه سوال داشتم ولی نمیدونستم دقیقا کجا بپرسم چون هیچ تاپیکی پیدا نکردم که بهش بخوره
سوال راجه به CLOUD GAMING هستش البته میدونم چیه بصورت حدودی اینکه بازی تو دیتا سنتر اجرا میشه و ما میتونیم روی هر پلتفرمی اجرا کنیم
الان مایکرو با XCLOUD و سونی و گوگل و شرکتهای دیگه سرویسی مشابه دارن
حالا میخواستم ببینم این سیستم راه اندازی شده ؟یا قراره بشه ؟
حدودا چقد نت میخواد recomended چی دادن ؟
و اینکه حالا یه اکانت میخواد حتما اون هزینه داره ؟و اون هزینه چقدر هستش ؟
توصیحات دیگه در این رابطه اگه دارین ممنون میشم بگین
درواقع روی هر پلتفرمی نمیتونید اجرا کنید روی هر پلتفرمی که اجازه بدن میتونید اجرا کنید فقط محدودیت سخت افزاری این وسط حذف میشه
در حال حاضر فقط سرویس ps now سونی هست برای مایکرو هنوز راه اندازی نشده روی سوییچ هم یه سری عناوین خیلی محدود رو کلاود اجرا میشن اونا هم اگه اشتباه نکنم انحصاری ژاپن هستن
نت مورد نیاز تو سایت سونی هست هزینه سرویسم همونجا میتونید ببینید ولی بیشتر از سرعت پیشنهادی هم داشته باشید بازم نمیتونید ازش استفاده کنید چون پینگ اهمیت بالایی داره درکل در حال حاضر ما امکان استفاده از همچین سرویسایی رو نداریم شاید با تانوما بشه اون هم بعید میدونم بدون مشکل باشه
اقا من رفتم PES 2018 Lite رو دانلود کنم که مثلا سی دی نزارم هر دفعه. الکی الکی 27 گیگ رفت تو پاچم و مثل دموی 2019 فقط 5 دقیقست و 10 تا تیم بیشتر نداره. کسی دانلود کرده لایت 2018 رو؟ واقعا انقدر محدوده یا من چیزی رو اشتباه میزنم؟ اخه هرجا خوندم چیزی از این محدودیت ها نزده بود حتی تو سایت خود پی اس استور :(
lite نسخه رایگانه دیگه. توقع داشتید به چه چیزایی دسترسی داشته باشید
اصولا نسخه‌های رایگان برای اینن که کسی بازیو نداره تست کنه اگه خوشش اومد بازیو بخره و همیشه محدودیت زیاد دارن

lite نسخه رایگانه دیگه. توقع داشتید به چه چیزایی دسترسی داشته باشید
اصولا نسخه‌های رایگان برای اینن که کسی بازیو نداره تست کنه اگه خوشش اومد بازیو بخره و همیشه محدودیت زیاد دارن

اره خب نسخه های دمو اینطورین. ولی حالا من گفتم که با این نسخه لایت یه اکسیبیشن حداقل میشه باهاش زد که اونم 5 دقیقه ایه با 10 تا تیم

درواقع روی هر پلتفرمی نمیتونید اجرا کنید روی هر پلتفرمی که اجازه بدن میتونید اجرا کنید فقط محدودیت سخت افزاری این وسط حذف میشه
در حال حاضر فقط سرویس ps now سونی هست برای مایکرو هنوز راه اندازی نشده روی سوییچ هم یه سری عناوین خیلی محدود رو کلاود اجرا میشن اونا هم اگه اشتباه نکنم انحصاری ژاپن هستن
نت مورد نیاز تو سایت سونی هست هزینه سرویسم همونجا میتونید ببینید ولی بیشتر از سرعت پیشنهادی هم داشته باشید بازم نمیتونید ازش استفاده کنید چون پینگ اهمیت بالایی داره درکل در حال حاضر ما امکان استفاده از همچین سرویسایی رو نداریم شاید با تانوما بشه اون هم بعید میدونم بدون مشکل باشه
یعنی چی رو هر پلتفرمی نمیشه ؟الان مایکرو داره خیلی روی این قابیت تاکیید میکنه ؟؟
این سرویس سونی الان راه اندازی شده ؟شما از هزینه اشتراکش خبر نداری ؟
پینگ با سرور خارجی ؟میتونی یه مثال بدی که فردا تست بگیرم
من پینگم با سروهای داخلی 2 هستش دوتا stm1 فیبر داریم که سرعتش بالای 300 مگابیت هستش

یعنی چی رو هر پلتفرمی نمیشه ؟الان مایکرو داره خیلی روی این قابیت تاکیید میکنه ؟؟
این سرویس سونی الان راه اندازی شده ؟شما از هزینه اشتراکش خبر نداری ؟
پینگ با سرور خارجی ؟میتونی یه مثال بدی که فردا تست بگیرم
من پینگم با سروهای داخلی 2 هستش دوتا stm1 فیبر داریم که سرعتش بالای 300 مگابیت هستش
سایت سونی رو چک کنی قسمت ps now قشنگ توضیح داده
اشتراک 1 ماهه 20 دلاره و اگه اشتباه نکنم اشتراک 3 ماهه 50 دلار
شما پینگت با سرور سونی باید خیلی خیلی پایین باشه که بتونی از بازی لذت ببری یا حد اقلش قبل از این که دشمن رو می بینی نکشته باشه ت
پارس آنلاین یه سری سرویس مخصوص بازی داره ولی قیمتش خیلی بالاست. بقیه isp ها رو نمی دونم

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

دوستان عزیز سلام
من قبلا ایکس باکس وان داشتم
تازه به جمع شما پلی 4 داران پیوستم
کمی سوالات نوبانه ما رو تحمل بفرمایید
الان سوالی که دارم اینه- من رو کارتن دستگاهم زده 2- سریال کارتن و دستگاه هم تطابق دارن ولی دکمه تایید دستگاه دایره هستش- این الان چرا اینطوریه؟ کمی توضیح بدید ممنون میشم
سوال دوم هم اکانت من برای آمریکاست- بخوام پلاس و بازی رو برای این کنسول مطابق چیزی که بالا عرض کردم بخرم موردی هست؟ باید چکار کنم؟

دوستان عزیز سلام
من قبلا ایکس باکس وان داشتم
تازه به جمع شما پلی 4 داران پیوستم
کمی سوالات نوبانه ما رو تحمل بفرمایید
الان سوالی که دارم اینه- من رو کارتن دستگاهم زده 2- سریال کارتن و دستگاه هم تطابق دارن ولی دکمه تایید دستگاه دایره هستش- این الان چرا اینطوریه؟ کمی توضیح بدید ممنون میشم
سوال دوم هم اکانت من برای آمریکاست- بخوام پلاس و بازی رو برای این کنسول مطابق چیزی که بالا عرض کردم بخرم موردی هست؟ باید چکار کنم؟
اگه دگمه دایره است که به احتمال خیلی زیاد ریجن کنسول شما 3 هست وبه احتال خیلی کم فروشنده از توی ستین تغییر داده
شما هر چیز دیجیتالی بخوای بخری باید برای اکانتت بخری یعنی اکانتت برای آمریکاست باید پلاس آمریکا بخری و گیفت کارت آمریکا

• Like
Reactions: xbox0ne
اگه دگمه دایره است که به احتمال خیلی زیاد ریجن کنسول شما 3 هست وبه احتال خیلی کم فروشنده از توی ستین تغییر داده
شما هر چیز دیجیتالی بخوای بخری باید برای اکانتت بخری یعنی اکانتت برای آمریکاست باید پلاس آمریکا بخری و گیفت کارت آمریکا

جوری هست مثلا از طریق وارد کردن سریال نامبر دستگاه که بفهمم در واقع ریجن 3 هست یا 2؟

سلام دوستان عزیز من بازی فیفا 18 هکی ریختم خودم بعد اخرین اپدیت این بازی 1.10 هستش که اونم همچین بروز نیست مثل pes که یه اپدیت عالی دادن و بروز هستش همه چی . کسی اپدیتی پچی چیزی داره فیفا 18 نقل انتقالاتشو بروز کنه لینکشو برام بزاره یه دنیا ممنون میشم تشکر .

سلام نمی‌دونم سوالم مسخره هست یا نه ولی میپرسم و اگر هم مسخره بود لطفاً جواب بدید من یه PS4 دارم که کپی خور هست یعنی نرم افزاری نه از اینها که اکانت دزدی روشونه و قاعدتاً آپدیت نیست سیستم عامل اش و فکر کنم 5.5 باشه میخواستم ببینم آیا بازی red dead 2 رو میشه روش نصب کرد و یا خیر و اگه نمیشه امیدی هست که بعداً بشه ممنون

سلام نمی‌دونم سوالم مسخره هست یا نه ولی میپرسم و اگر هم مسخره بود لطفاً جواب بدید من یه PS4 دارم که کپی خور هست یعنی نرم افزاری نه از اینها که اکانت دزدی روشونه و قاعدتاً آپدیت نیست سیستم عامل اش و فکر کنم 5.5 باشه میخواستم ببینم آیا بازی red dead 2 رو میشه روش نصب کرد و یا خیر و اگه نمیشه امیدی هست که بعداً بشه ممنون
1. ورژن کنسول شما قطعا پایین تر از 5.05 هست
2. بازی رد دد فریمور بالای ورژن 6 می خواد
3. به این زودی ها امیدی برای جیلبریک ورژن های 5.05 به بالا هم نیست چه برسه به 6
در نتیجه منتفیه

دوستان این Usb های استند کنسول ها قابل استفاده هستن برای مثلا زدن هدست و ... ؟
مثل مدل TP4-891
یه درگاه usb کم آوردم میخوام یه استند بگیرم برا استفاده از درگاه usbش
ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or