هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
یه سوال دارم امکانش هست سیو یک بازی رو از اینترنت گرفت و روی کنسول ریخت و ازش استفاده کرد؟ مثلا سیو 100% بازی GOW رو دانلود کنم و تو کنسول خودم ازش استفاده کنم ؟
یه مقدار شاید سوال عجیب باشه ولی الان واقعا به همچین چیزی احتیاج دارم

با سلام بچه ها یه سوال داشتم ازتون
اونایی که ps4 pro دارن چه معمولی چه باندل،آیا top cover ps4تون با فشار دادن تکون میخوره؟انگار مثلا داخلش خالیه.همه pro ها اینجورین؟

سلام
یه کنترلر motion controller گیر اوردم.vr یه چیز دیگه ندارم فقط کنترلر خالی
چه بازی هایی واسه ps4 هست براش؟ هر بازی باشه معرفی کنید
حتی بازی ps3 هم اگه سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم

با سلام بچه ها یه سوال داشتم ازتون
اونایی که ps4 pro دارن چه معمولی چه باندل،آیا top cover ps4تون با فشار دادن تکون میخوره؟انگار مثلا داخلش خالیه.همه pro ها اینجورین؟
بنظرم تا حدی طبیعیه ، چون ازونجا باز میشه. اگه منظورتون سطح رویی دستگاه هست.

سلام
یه سوال دارم امکانش هست سیو یک بازی رو از اینترنت گرفت و روی کنسول ریخت و ازش استفاده کرد؟ مثلا سیو 100% بازی GOW رو دانلود کنم و تو کنسول خودم ازش استفاده کنم ؟
بعید میدونم امکانش باشه.

سلام
نمیتونید.
شاید رو کنسول جیلبریک شده بشه ولی رو کنسولی که بازی اورجینال روش هست نه. تمام سیوا روی هر اکانت لاک هستن
سلام
راهی هستش که بدون اپدیت کردن به اخرین فریمور بتونم تروفی هانمو ببینم که مثلا چیا رو گرفتم یا چیا رو نگرفتم ؟
تو همون قسمت تروفیا که برید اول میزنه به psn وارد بشید دایره بزنید دوتا گزینه میاره که پایینی رو باید بزنید. فکر کنم بعدشم دوتا گزینه دیگه میاد که یکیو باید بزنید دقیق یادم نمیاد
از داخل خود بازب هم میتونید چک کنید وقتی بازی اجرا میشه دکمه ps رو نگه دارید تو منوی کناری یکی از گزینه ها اسم بازیه روی اون برید تروفیارو میاره

سلام
راهی هستش که بدون اپدیت کردن به اخرین فریمور بتونم تروفی هانمو ببینم که مثلا چیا رو گرفتم یا چیا رو نگرفتم ؟
سلام.نرم افزاره PS App رو رویه گوشیت نصب کن و با همون اکانتی که وارد کنسولت میشدی ینی آیدی و پسوردت،وارد کن دقیقا همه چی رو برات میاره حتی میتونی از توش بازی بخری و اکانتتو کنترل کنی و همینطور تروفی‌هاتو

سلام دوستان عزیز من بازی فیفا 18 هکی ریختم خودم بعد اخرین اپدیت این بازی 1.10 هستش که اونم همچین بروز نیست مثل pes که یه اپدیت عالی دادن و بروز هستش همه چی . کسی اپدیتی پچی چیزی داره فیفا 18 نقل انتقالاتشو بروز کنه لینکشو برام بزاره یه دنیا ممنون میشم تشکر .

سلام دوستان من یه اکانت هکی spider man خریدم برا ps4
بعد زمانی که طرف برام ریخت گفت کلا به نت وصل نشو من الان یه سوالی برام پیش اومد اگه به نت وصل شم ولی وارد بازی نشم برا مثال برم یه بازی دیگه که اورجینال خودم خریدم بازی کنم مشکلی پیش نمیاد بعد اگه فقط با نت بزنم spider man اپدیت کنم اون موقع هم مشکلی پیش نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or