هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.
سونی بهم ایمیل داده که از امروز به خریدهایی که انجام میدی از استور و ... (مربوط به شهر new york) مالیات اضافه میشه.
راهی هست بشه مکان رو تغییر داد به شهری که مالیات نداره؟
از کجا میشه این تغییرات رو انجام داد؟
پولی که در کیف پولمون هست با تغییر شهر یا ایالت از بین میره؟
لطفا یه جایی رو معرفی کنید که نیازی به پرداخت مالیات نباشه اونم تو این شرایط...
ممنون

سلام.
من خیلی در مورد این اکانت های اشتراکی چیزی نمی دونم؛ الآن این اکانت هایی که با اسم ظرفیت 2 در اینترنت می فروشن، از نظر سونی چیز قانونیه؟ ظرفیت 1 رو می دونم قانونی نیست ولی ظرفیت 2 آیا قانونیه؟
بعد آیا این اکانت های ظرفیت 2 که گفته می شن بعدا می تونیم روی اکانت خودمون بازی کنیم، یک جورهایی دائمی در اختیار داریم یا مثلا مشکلی چیزی ممکنه براشون پیش بیاد یا مثلا فروشنده یک طوری غیرفعال کنه؟ یا در مورد آنلاین شدن و دانلود خود بازی و آپدیت هاش و بخش آنلاین و... این ها هیچ نوع مشکلی ندارند؟

بعد اگر کسی سایت مطمئنی (کانال نباشه) می شناسه که اکانت ظرفیت 2 RDR 2 رو می فروشه و مطمئنه که مثلا با کردیت کارت هک شده و... خریداری نشدن و واقعین، لطفا اگر امکان داره به صورت پیغام خصوصی به من بگه.

با تشکر.

سلام دوستان.
سونی بهم ایمیل داده که از امروز به خریدهایی که انجام میدی از استور و ... (مربوط به شهر new york) مالیات اضافه میشه.
راهی هست بشه مکان رو تغییر داد به شهری که مالیات نداره؟
از کجا میشه این تغییرات رو انجام داد؟
پولی که در کیف پولمون هست با تغییر شهر یا ایالت از بین میره؟
لطفا یه جایی رو معرفی کنید که نیازی به پرداخت مالیات نباشه اونم تو این شرایط...
ممنون
میتونید از تو تنظیمات اکانت تغییر بدید از طریق سایت اقدام کنید راحت‌ترید
برید تو سایت psn و ایالتتون رو تغییر بدید درمورد اینکه کدوما بدون مالیاتن اطلاع ندارم ولی فکر کنم فلوریدا بدون مالیات بود تو اینترنت میتونید ایالتای بدون مالیات رو پیدا کنید برای پولی که داخل اکانت هست هم مشکلی پیش نمیاد
سلام.
من خیلی در مورد این اکانت های اشتراکی چیزی نمی دونم؛ الآن این اکانت هایی که با اسم ظرفیت 2 در اینترنت می فروشن، از نظر سونی چیز قانونیه؟ ظرفیت 1 رو می دونم قانونی نیست ولی ظرفیت 2 آیا قانونیه؟
بعد آیا این اکانت های ظرفیت 2 که گفته می شن بعدا می تونیم روی اکانت خودمون بازی کنیم، یک جورهایی دائمی در اختیار داریم یا مثلا مشکلی چیزی ممکنه براشون پیش بیاد یا مثلا فروشنده یک طوری غیرفعال کنه؟ یا در مورد آنلاین شدن و دانلود خود بازی و آپدیت هاش و بخش آنلاین و... این ها هیچ نوع مشکلی ندارند؟

بعد اگر کسی سایت مطمئنی (کانال نباشه) می شناسه که اکانت ظرفیت 2 RDR 2 رو می فروشه و مطمئنه که مثلا با کردیت کارت هک شده و... خریداری نشدن و واقعین، لطفا اگر امکان داره به صورت پیغام خصوصی به من بگه.

با تشکر.
چیزیه که خود شرکت قرار داده بنابراین مشکلی نداره ظرفیت ۱ هم من نشنیدم برا کسی مشکل به وجود بیاره اونم به هرحال بصورت قانونی خریداری شده
ظرفیت ۲ رو میتونید رو اکانت خودتون بازی کنید درمورد مشکل هم اگه از جای معتبر یا با کسی که میشناسید شریکی بگیرید مشکل پیش نمیاد. فروشنده با فرض اینکه ظرفیت ۱ رو فروخته باشه میتونه بعد ۶ ماه غیرفعال کنه کسی که ظرفیت ۳ رو داره هم میتونه رمز اکانتو عوض کنه ولی اگه جای معتبری باشه هر مشکلی هم پیش بیاد براتون حلش میکنن

من اکانتم روی دستگاه دوستم هم اکتیو الان دستگاهش خراب شده و میخواد اکانت من روی دستگاه جدیدش بزنه چون روی دستگاه قبلی بوده این امکان رو نداره پشتیبانی سونی هم میگه باید صبر کنی 6 ماه بگذره تا بتونه دوباره استفاده کنه و به هیچ وجهی هم قبول نمیکنه اکانت رو از روی دستگاه قبلی دوستم پاک کنه
سوالم اینجاست چون یادمون نمیاد کی اکتیو کردیم رو دستگاهش راهی وجود داره دقیق متوجه بشم کی اینکارو کرده!!!!

سلام.
من چند وقت پیش که بازی GOW رو خریده بودم، داخلش یک کارت تخفیف PSN بود که روش اسپانیایی نوشته بود که فکر کنم مربوط به آمریکای لاتین بشه و صفحه پشتیبانش هم soporte.latam.playstation.com بود، ریجن خود بازی هم ALL بود. می خواستم ببینم این کد تخفیف هایی که اسپانیایی هستن، Region یک اند و آیا مثلا روی اکانت ایالات متحده جواب می دن یا مثلا حتما باید روی اکانت آمریکای لاتین باشن؟ و اینکه این کد تخفیف ها روی هر بازی با هر قیمتی جواب می دن؟ یعنی مثلا بازی های 60 دلاری با تخفیف 20 درصدی می شن 48 دلار؟

سلام دوستان
ممنون میشم عزیزانی که اطلاعات کامل دارن بنده رو راهنمایی کنن دمتون گرم

بنده از ابتدا تا به همین الان همیشه گیمر کامپیوتر بودم و سیستم تقریبا مناسبی دارم که بازی های روز رو یا حالا کرکی یا اشتراکی بازی می کردم
البته همه بازی ها نه بیشتر اونایی که توی سبک مورد علاقه من هست

تا همین چند وقت پیش که دیگه تقریبا بازی رو گذاشتم کنار (البته به علت مشغولیت)

یکی دو روزه که چند تا کلیپ دیدم از بازی های انحصاری کنسول ps4 که واقعا مجذوبش شدم مخصوصا god of war
تصمیم گرفتم که بالاخره یک کنسول ps4 بگیرم
فقط توی خرید و انتخاب مشکل دارم

اولا اینکه متاسفانه یا خوشبختانه اصلا علاقه به پرداخت مبالغ هنگفت برای بازی ها رو ندارم (البته پولش رو هم ندارم) بنابراین با یک جستجو متوجه شدم مثل اینکه به دو روش الان بازی های رو میشه تجربه کرد
یکی دستگاه های کپی خور و یکی هم بازی های اشتراکی

ممنون میشم اگر دوستان اطلاعاتی میتونن در اختیار بنده بگذاره که کدوم روش بهتره و میتونم بهتر از بازی ها استفاده ببرم چی هست
و قاعدتا بر اساس اون باید چه کنسولی رو بخرم : pro یا معمولی / فت یا اسلیم / کدوم ورژن
یا هر چیز دیگه ای که میتونه کمکم کنه
متشکرم

پ ن : از استارتر تاپیک عذر میخوام پست اول رو خوندم و اصلا قصد ندارم بن بشم فقط جهت اطلاع چند تا سوال پرسیدم که ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان
ممنون میشم عزیزانی که اطلاعات کامل دارن بنده رو راهنمایی کنن دمتون گرم

بنده از ابتدا تا به همین الان همیشه گیمر کامپیوتر بودم و سیستم تقریبا مناسبی دارم که بازی های روز رو یا حالا کرکی یا اشتراکی بازی می کردم
البته همه بازی ها نه بیشتر اونایی که توی سبک مورد علاقه من هست

تا همین چند وقت پیش که دیگه تقریبا بازی رو گذاشتم کنار (البته به علت مشغولیت)

یکی دو روزه که چند تا کلیپ دیدم از بازی های انحصاری کنسول ps4 که واقعا مجذوبش شدم مخصوصا god of war
تصمیم گرفتم که بالاخره یک کنسول ps4 بگیرم
فقط توی خرید و انتخاب مشکل دارم

اولا اینکه متاسفانه یا خوشبختانه اصلا علاقه به پرداخت مبالغ هنگفت برای بازی ها رو ندارم (البته پولش رو هم ندارم) بنابراین با یک جستجو متوجه شدم مثل اینکه به دو روش الان بازی های رو میشه تجربه کرد
یکی دستگاه های کپی خور و یکی هم بازی های اشتراکی

ممنون میشم اگر دوستان اطلاعاتی میتونن در اختیار بنده بگذاره که کدوم روش بهتره و میتونم بهتر از بازی ها استفاده ببرم چی هست
و قاعدتا بر اساس اون باید چه کنسولی رو بخرم : pro یا معمولی / فت یا اسلیم / کدوم ورژن
یا هر چیز دیگه ای که میتونه کمکم کنه
متشکرم

پ ن : از استارتر تاپیک عذر میخوام پست اول رو خوندم و اصلا قصد ندارم بن بشم فقط جهت اطلاع چند تا سوال پرسیدم که ممنون میشم راهنمایی کنید
دستگاه کپی خور فقط بازیای ۵.۰۵ و پایین‌تر رو اجرا میکنه gow هم جزوشونه ولی بازیای جدید رو نمیتونید روش اجرا کنید. من نمیدونم تفاوت قیمت دستگاه کپی خور و دستگاهی که آپدیته چنده ولی اگه زیاد نیست میتونید یه دستگاه کپی خور بگیرید بازیایی که قبلا اومدن + gow رو روش برید بعدش به آخرین ورژن آپدیت کنید که باعث میشه از کپی خور خارجشه و بتونید بازیای جدید رو بصورت اورجینال روش اجرا کنید‌. اکانت اشتراکی اگه منظورتون اکانتای هکیه اونم یه راهه ولی ضرری که روی اونا میکنید خیلی بیشتر از خرید و فروش دیسک یا اکانت قانونی هست. اونم جدا از مشکلاتی مثل بن و قفل شدن بازیا
درمورد مدل کنسولم اگه تی وی 4k دارید ببینید براتون مقدور هست برای پرو هزینه کنید یا نه اگه تی وی 4k نیست یا نمیتونید هزینه کنید باید برید سراغ فت یا اسلیم که تفاوت خاصی با هم ندارن

• Like
Reactions: saeed_sg
دستگاه کپی خور فقط بازیای ۵.۰۵ و پایین‌تر رو اجرا میکنه gow هم جزوشونه ولی بازیای جدید رو نمیتونید روش اجرا کنید. من نمیدونم تفاوت قیمت دستگاه کپی خور و دستگاهی که آپدیته چنده ولی اگه زیاد نیست میتونید یه دستگاه کپی خور بگیرید بازیایی که قبلا اومدن + gow رو روش برید بعدش به آخرین ورژن آپدیت کنید که باعث میشه از کپی خور خارجشه و بتونید بازیای جدید رو بصورت اورجینال روش اجرا کنید‌. اکانت اشتراکی اگه منظورتون اکانتای هکیه اونم یه راهه ولی ضرری که روی اونا میکنید خیلی بیشتر از خرید و فروش دیسک یا اکانت قانونی هست. اونم جدا از مشکلاتی مثل بن و قفل شدن بازیا
درمورد مدل کنسولم اگه تی وی 4k دارید ببینید براتون مقدور هست برای پرو هزینه کنید یا نه اگه تی وی 4k نیست یا نمیتونید هزینه کنید باید برید سراغ فت یا اسلیم که تفاوت خاصی با هم ندارن
ممنون از پاسختون
یادمه زمان ps3 یه سری کنسولهای با کدساخت مشخص بودن که فیرمورشون بدرد کپی خور کردن میخورد.در ps4 هم ایا شماره سریال یا مدل یا سال ساخت خاصی هست که ورژن ۵.۰۵ به پایین باشه و قابل هک؟
یا باید بستته بندی دستگاه حتما باز بشه و از داخل منوهاش فهمید ورژن سیستم عاملش چیه؟!

ممنون از پاسختون
یادمه زمان ps3 یه سری کنسولهای با کدساخت مشخص بودن که فیرمورشون بدرد کپی خور کردن میخورد.در ps4 هم ایا شماره سریال یا مدل یا سال ساخت خاصی هست که ورژن ۵.۰۵ به پایین باشه و قابل هک؟
یا باید بستته بندی دستگاه حتما باز بشه و از داخل منوهاش فهمید ورژن سیستم عاملش چیه؟!
همه ی ps4 ها(اسلیم،فت،پرو) پایینتر از 5.05 هست مگر مدل خاصی که تازه عرضه شده باشه اگه نبود کنسولتون دست دوم هست از رو ظاهر هم نمیشه فهمید مگر کنسول روشن بشه

دوستان سلام
من امروز فایل های بازی PES2019 رو برای PS4 از سایت Asiadl دانلود کردم، فایل ها رو اکسترکت که میکنم 6 تا پارت pkg جدا جدا بهم میده و اونا رو نمیچسبونه بهم
چطوری میتونم یه فایل نهایی pkg داشته باشم از این چند تا پارت؟

iqn3_untitled.png

دوستان سلام
من امروز فایل های بازی PES2019 رو برای PS4 از سایت Asiadl دانلود کردم، فایل ها رو اکسترکت که میکنم 6 تا پارت pkg جدا جدا بهم میده و اونا رو نمیچسبونه بهم
چطوری میتونم یه فایل نهایی pkg داشته باشم از این چند تا پارت؟

iqn3_untitled.png
همینا درسته دیگه
با psx راحت منتقل میشن

• Like
Reactions: irandvd
همینا درسته دیگه
با psx راحت منتقل میشن
اوه اوه چه سوتی ای دادم!
یه لحظه با فایل های فیک پکیج (fpkg) اشتباه گرفتم!! از بس از بازی های کپی استفاده کردم

یه سوال دیگه هم داشتم
چند ماه پیش چند تا اکانت هکی زدم به کنسول، ورژن رو 5.55 کردم و بازی ها رو ریختم رو دستگاه و آفلاین شدم
الان بعد مدت ها کنسول رو به نت وصل کردم ولی آپدیت نکردم فریمور رو...دیدم هیچ کدوم از بازی ها قفل نشدن و خوشبختانه همه اجرا میشن
الان سوالم اینه که دلیل قفل نشدن بازی هام وصل نشدن به شبکه سونی و آپدیت نکردن فریموره یا اینکه از خوش شانسیم بوده؟
احتمالش هست به محض وصل شدن یوزرم به شبکه سونی بازی ها قفل بشن؟
الان با اینکه روی 5.55 هستم ولی دسترسی به نت دارم و آپدیت بازی ها رو از توی خود کنسول میتونم resume کنم

Last edited by a moderator:
یه سوال دیگه هم داشتم
چند ماه پیش چند تا اکانت هکی زدم به کنسول، ورژن رو 5.55 کردم و بازی ها رو ریختم رو دستگاه و آفلاین شدم
الان بعد مدت ها کنسول رو به نت وصل کردم ولی آپدیت نکردم فریمور رو...دیدم هیچ کدوم از بازی ها قفل نشدن و خوشبختانه همه اجرا میشن
الان سوالم اینه که دلیل قفل نشدن بازی هام وصل نشدن به شبکه سونی و آپدیت نکردن فریموره یا اینکه از خوش شانسیم بوده؟
احتمالش هست به محض وصل شدن یوزرم به شبکه سونی بازی ها قفل بشن؟
الان با اینکه روی 5.55 هستم ولی دسترسی به نت دارم و آپدیت بازی ها رو از توی خود کنسول میتونم resume کنم
من تجربی بخوام بگم ، یه اکانت هکیو من 18 ماه داشتم تقریبا ، همیشه هم آنلاین بودم. تازگی قفل شد.
ولی خب اکانت هم بوده قبل از اتمام دانلود قفل شده ، بعد یه هفته قفل شده ، بعد چند ماه قفل شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or