هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درصورتی که ظرفیت دو باشه میتونی روی اکانت خودت بازیش کنی پلاس هم مورد نداره شیر میشه در صورتی که با اکانت خودت گرفته باشی یا اکتیو از پرایمری رو داشته باشی سوال اخر 16
الان من دوتا اکانت دارم بازی ظرفیتی که بگیرم رو کدوم اکانت بازی ظرفیتی شیر میشه؟

با سلام خدمت همه دوستان عزیزم...حقیقتش میخوام ی ps4بخرم...ممکنه سوال بنده رو قبلا هم پرسیده باشن.ولی پیدا نکردم.
همه ب من میگن کپی خور بگیر ک ارزون در بیاد.حالا اگه کپی خور بگیرم ب نظرتون چقدر زمان میبره تا بشه نسخه هکی بازی های جدید مثهread dead ,daysgone و... رو بازی کرد؟
و اینکه اگه بخوام قانونی بازی کنم بهترین راه و ارزون ترین راه چیه؟
ممنون میشم جواب بدید...ب قولی هنوز نوبم:))

کسی گزینه Transfer Data From Another PS4 رو امتحان کرده؟
میتونی هر دیتایی که خواستی رو از PS4 دیگه انتقال بدی؟ یا کل دیتا منتقل میشه؟
بعد از انتقال دیتا از روی PS4 دیگه پاک میشه؟
روی PS4 جدید دیتا ها پاک میشن؟

الان من دوتا اکانت دارم بازی ظرفیتی که بگیرم رو کدوم اکانت بازی ظرفیتی شیر میشه؟
رو کل اکانتایی که روی کنسول هستن
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم...حقیقتش میخوام ی ps4بخرم...ممکنه سوال بنده رو قبلا هم پرسیده باشن.ولی پیدا نکردم.
همه ب من میگن کپی خور بگیر ک ارزون در بیاد.حالا اگه کپی خور بگیرم ب نظرتون چقدر زمان میبره تا بشه نسخه هکی بازی های جدید مثهread dead ,daysgone و... رو بازی کرد؟
و اینکه اگه بخوام قانونی بازی کنم بهترین راه و ارزون ترین راه چیه؟
ممنون میشم جواب بدید...ب قولی هنوز نوبم:))
سوالتون مربوط به تاپیک هک/جیلبریک میشه
هیچکس هم جوابی نمیتونه بده
خیلبا به همین امیدا از زمان لانچ کنسولشون یه گوشه خاک خورد تازه بعد از این همه سال یه ورژن رو تونستن هک کنن
بازی قانونیم یکم صبر کنید قیمتش پایین بیاد میتونید فیزیکی بگیرید تقریبا به همون قیمت میفروشید

• Like
Reactions: porfesor and Ludens
دوستای اهل فن سلام
من پلاس دارم
چجوری میتونم سیو های بازی هام رو منتقل کنم به سرورهای سونی ؟
ممنونم
رو هر بازی گزینه options رو بزنید upload/download save data هست از اونجا میتونید آپلود کنبد
اگه همرو میخواید آپلود کنید Application Saved Data Management تو تنظیمات هست
اتوماتیکم خواستید آپلود بشه فکر کنم تو تنظیمات رست مود چنین چیزی باشه ولی قبلش بهتره سیواتونو چک کنید یه سری بازیا مثل ff xv حدود ۵۰۰-۶۰۰ مگ حجم سیوشونه

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
رو هر بازی گزینه options رو بزنید upload/download save data هست از اونجا میتونید آپلود کنبد
اگه همرو میخواید آپلود کنید Application Saved Data Management تو تنظیمات هست
اتوماتیکم خواستید آپلود بشه فکر کنم تو تنظیمات رست مود چنین چیزی باشه ولی قبلش بهتره سیواتونو چک کنید یه سری بازیا مثل ff xv حدود ۵۰۰-۶۰۰ مگ حجم سیوشونه
دادا دم شما گرم
توضیحات کامل بود
اگه سیو ها حجم داشته باشن همون تک تک خودم دستی انتخاب میکنم که کدوم آپلود بشه یا کدوم نشه
خیلی از راهنماییتون ممنونم

با سلام خدمت دوستان عزیزم...دوستان اگه ps4ب صورت قانونی بگیرم به همراه یکی دو سی دی بازی.ب نظرتون بعد از تموم شدن هر بازی چقدر باید علاف شد تا سی دی فروش بره یا مثلا جایی مثل دیوار بشه معاوضه کرد؟

دوستان سلام. چند وقته کنسولم به اینترنت کانکت نمیشه و در قسمت optining IP addres میمونه و نهایتاfiled میشه..................به نظرتون باید چیکار کنم؟ باید IP و DNS دستی وارد کنم؟؟ چیکار کنم مشکلم حل بشه؟؟ ریست فاکتوری بکنم بازیها و سیوها از بین میره؟؟

سلام، من بازی Red dead redemption و Spider man رو ظرفیت سه خریدم (PS4)، و باید برای بازی کردنشون واس هرکدوم وارد یوزر جدا (یوزری که باهاش بازیو خریدن) بشم و بازی کنم، من نمیدونستم ظرفیت 3 اینجوریه و نمیتونم با یوزر خودم بازیارو انجام بدم وگرنه سعی میکردم ظرفیت دوم بگیرم، خب من هر تروفی تو اسپایدر من بگیرم یا سیو کنم تو یوزر خودش میمونه همچنین رد دد ردمشن، چیکار میتونم کنم تروفی‌ها کپی بشن تو یوزر خودم سیو رو کاری ندارم فقط تروفی‌هارو میخوام هر یه مدت یبار کپی کنم تو یوزر خودم.. هیچ روشی نیست? چون حیفم میاد واس این دوتا بازی، تجربه شد برام ظرفیت سوم نخرم ولی نمیتونم پس بدم هم، باید یه روشی باشه بعدن تروفی‌هارو نگه دارم تو یوزرم.

سلام، من بازی Red dead redemption و Spider man رو ظرفیت سه خریدم (PS4)، و باید برای بازی کردنشون واس هرکدوم وارد یوزر جدا (یوزری که باهاش بازیو خریدن) بشم و بازی کنم، من نمیدونستم ظرفیت 3 اینجوریه و نمیتونم با یوزر خودم بازیارو انجام بدم وگرنه سعی میکردم ظرفیت دوم بگیرم، خب من هر تروفی تو اسپایدر من بگیرم یا سیو کنم تو یوزر خودش میمونه همچنین رد دد ردمشن، چیکار میتونم کنم تروفی‌ها کپی بشن تو یوزر خودم سیو رو کاری ندارم فقط تروفی‌هارو میخوام هر یه مدت یبار کپی کنم تو یوزر خودم.. هیچ روشی نیست? چون حیفم میاد واس این دوتا بازی، تجربه شد برام ظرفیت سوم نخرم ولی نمیتونم پس بدم هم، باید یه روشی باشه بعدن تروفی‌هارو نگه دارم تو یوزرم.
هیچ راهی ندارید. باید ظرفیت ۲ میخریدید الان هم کاری نمیتونید بکنید تروفیا فقط رو اکانتی که بازی روش اجرا شده ثبت میشن

• Like
Reactions: mjfollower

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or