ممنوناحتمال 90% توی خرداد 98 معرفی و از 25 ابان 98 توی بازار عرضه بشه
درسته بکوارد داره
درسته احتمال خیلی زیاد همینی که میگی درسته چون چند جا هم خوندم و اعلام رسمی سونی برای ساخت کنسول نسل بعد
ممنوناحتمال 90% توی خرداد 98 معرفی و از 25 ابان 98 توی بازار عرضه بشه
درسته بکوارد داره
سایت همسایه تقریبا هر دو روز یه بار یه خبر در موردش میره اینجا متاسفانه کسی استقبال نمیکنه من یه خبر اونجا دیدم گفتم بچه های اینجا هم استفاده کنن بعد چون از کپی کردن و بعدا گندش در اومدن بدم میومد رفتم منبع خارجی رو در اوردم و کلمه به کلمه ترجمه کردم نزدیک سه چهار ساعت ترجمه کردم گذاشتم توی تاپیک اخبار لایکهاش به بیست ها هم نرسید انوقت اینجا یه نفر یه ترولی میکنه حداقل 40 تا لایک میگیره ماهم دیدیم اوضاع اینجوره گفتم ولش کن بیخیال همون اخبارو اونجا بخونیم سنگین تریمممنون
درسته احتمال خیلی زیاد همینی که میگی درسته چون چند جا هم خوندم و اعلام رسمی سونی برای ساخت کنسول نسل بعد
دادا سایتی اگه میشناسی که اخبار موثق میزاره بهم معرفی کن تو پ.خسایت همسایه تقریبا هر دو روز یه بار یه خبر در موردش میره اینجا متاسفانه کسی استقبال نمیکنه من یه خبر اونجا دیدم گفتم بچه های اینجا هم استفاده کنن بعد چون از کپی کردن و بعدا گندش در اومدن بدم میومد رفتم منبع خارجی رو در اوردم و کلمه به کلمه ترجمه کردم نزدیک سه چهار ساعت ترجمه کردم گذاشتم توی تاپیک اخبار لایکهاش به بیست ها هم نرسید انوقت اینجا یه نفر یه ترولی میکنه حداقل 40 تا لایک میگیره ماهم دیدیم اوضاع اینجوره گفتم ولش کن بیخیال همون اخبارو اونجا بخونیم سنگین تریم
۱و۲ مهم نیستبرای خرید کنسول لازم است به ریجن کنسول توجه کرد؟ فرقی هم دارند؟
God of war رو می تونی بدون اپدیت بازی کنی ولی فکر کنم red dead نیاز به اپدیت ۵.۵۵ کنسول دارهسلام. دوستان یک سوال دارم. فریمور کنسول من 5.53 هست و قصد آپدیت کردنش رو هم ندارم به امید هک شدن. میخوام God of War رو به صورت دیسک بخرم و بازی کنم. آیا با این فریمور دستگاه آپدیت بازی در لیست دانلود هام قرار میگیره یا حتما باید دستگاه هم آپدیت بشه؟ در مورد Red Dead چی؟ میتونم دیسک رو بخرم و دستگاهم رو آپدیت نکنم؟ اصلاً قصد آنلاین بازی کردن یا رفتن به فروشگاه PSN رو ندارم فقط میخوام آپدیت بازی برام بیاد و دانلودش کنم
در مورد رد تا جایی که مشخص شده بدون آپدیتش هم حداقل 5.55 رو لازم داره یعنی با دیسکش هم نمیتونی بازی کنی. در مورد گاد هم درسته که آپدیتش روی 5.53 اجرا میشه اما برای آنلاین اپدیت کردن بهرحال نیاز به اتصال به psn و طبیعتا اپدیت بودن کنسول به آخرین ورژن موجود هست. پس اونهم نمیتونی مگر اینکه ورژن جدید دیسک رو بخری که آپدیتش روی خود دیسک باشهسلام. دوستان یک سوال دارم. فریمور کنسول من 5.53 هست و قصد آپدیت کردنش رو هم ندارم به امید هک شدن. میخوام God of War رو به صورت دیسک بخرم و بازی کنم. آیا با این فریمور دستگاه آپدیت بازی در لیست دانلود هام قرار میگیره یا حتما باید دستگاه هم آپدیت بشه؟ در مورد Red Dead چی؟ میتونم دیسک رو بخرم و دستگاهم رو آپدیت نکنم؟ اصلاً قصد آنلاین بازی کردن یا رفتن به فروشگاه PSN رو ندارم فقط میخوام آپدیت بازی برام بیاد و دانلودش کنم
درصورتی که ظرفیت دو باشه میتونی روی اکانت خودت بازیش کنی پلاس هم مورد نداره شیر میشه در صورتی که با اکانت خودت گرفته باشی یا اکتیو از پرایمری رو داشته باشی سوال اخر 16سلام.بچها من میخوام۱- بازی دیجیتالی رو یه اکانت جدید بخرم خواستم بدونم روی اکانت اصلیم میشه بازیش کنم؟۲-و اینکه پلاس رو اکانت دومم شیر میشه؟۳-کلا تا چنتا اکانت میشه پلاس شیر کرد؟