هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من تموم بازیها روی پی سی بازی میکنم و پلی 4 نداشتم به خاطر رد دد میخوام بخرم فقط موندم از عهده قیمت بازی ها بر میام یا نه . چون قیمتشون خیییلی بالاست . آیا پلی 4 کپی خور بگیرم تموم بازی ها رو میتونم بازی کنم با صبر کردن ممکنه بتونم رد دد 2 رو بازی کنم چون پول اورجینال اصلا ندارم و اینکه چه ابزی هایی رو پلی 4 کپی خور اجرا میشه ؟ ممنون

سلام دوستان من تموم بازیها روی پی سی بازی میکنم و پلی 4 نداشتم به خاطر رد دد میخوام بخرم فقط موندم از عهده قیمت بازی ها بر میام یا نه . چون قیمتشون خیییلی بالاست . آیا پلی 4 کپی خور بگیرم تموم بازی ها رو میتونم بازی کنم با صبر کردن ممکنه بتونم رد دد 2 رو بازی کنم چون پول اورجینال اصلا ندارم و اینکه چه ابزی هایی رو پلی 4 کپی خور اجرا میشه ؟ ممنون
شما کپی خور بگیری بازی های ماقبل شهریور ماه هرچی بوده تو بازار رو می تونی تهییه و بازی کنی
می تونی صبر کنی تا کپی خور جدید بیاد و Red Dead 2 رو هم بازی کنی ولی هنوز تاریخی برای اومدن کپی خور مشخص نیست
در حال حاضر XBOX One قابلیت اجرای تمامی بازی ها با قیمت پایین رو داره

• Like
Reactions: zadis
شما کپی خور بگیری بازی های ماقبل شهریور ماه هرچی بوده تو بازار رو می تونی تهییه و بازی کنی
می تونی صبر کنی تا کپی خور جدید بیاد و Red Dead 2 رو هم بازی کنی ولی هنوز تاریخی برای اومدن کپی خور مشخص نیست
در حال حاضر XBOX One قابلیت اجرای تمامی بازی ها با قیمت پایین رو داره
ممنون دوست عزیز پلی 4 انحصاری های خیلی توپی داره ایکس وان فقط رد دد که واسه پی سی نمیاد بقیه بازی ها روی ویندوز 10 اجرا میشه
فقط چجوری میشه بازی ارزون قیمت خرید واسه ایکس وان؟

ممنون دوست عزیز پلی 4 انحصاری های خیلی توپی داره ایکس وان فقط رد دد که واسه پی سی نمیاد بقیه بازی ها روی ویندوز 10 اجرا میشه
فقط چجوری میشه بازی ارزون قیمت خرید واسه ایکس وان؟
این دیگه سلیقه ایی هستش که کدوم کنسول رو داشته باشی
برای وان فکر کنم الان بازی های روز رو هر 1ترا حدودا بین 150 تا 200 نصب می کنن که حساب کنی با بازی های کپی PS4 یکی درمیاد
در حال حاضر خرید و فروش دیسک های هر دو کنسول عاقلانه نیست

• Like
Reactions: zadis
رو کنسول دیگه نمیتونید بریزید چون قانونی نیستن
رو هارد میشه انتقال داد ولی در هرصورت اون هارد خارج از کنسول قابل استفاده نیست چون قبلش باید با خود کنسول هاردو فرمت کنید
بله میتونید هارد وصل کنید بازیارو روش منتقل/نصب کنید از روی همونم اجراشون کنید مثل هارد خود کنسول
من اشتباه گفتم هکی . کنسولم کپی خوره
الان من دوتا کنسول دارم دوتاشون هم کپی خور هستن و بازی هم روشون نصب هست . بازی ها کپی هستن نه از این اکانهای هکی
حالا سوال من اینه .
اول اینکه میخوام بازیهای یک کنسولم رو کپی کنم روی هارد اکسترنال بعد بریزم روی کنسول دیگم . امکانش هست ؟ و چجوری ؟
سوال دوم اینه که . الان یک کنسولم پره و جا نداره . میخوام هارد اکسترنال بهش وصل کنم . بازی ها رو روی هارد اکسترنال نصب کنم . اگه هارد اکسترنال رو به عنوان هارد خود کنسول تنظیم کنم . باید یه هارد اکسترنال دیگه هم داشته باشم که فایل خام بازی هارو از روی اون نصب کنم روی هارد اکسترنال تنظیم شده به عنوان هارد کنسول . درسته ؟

این دیگه سلیقه ایی هستش که کدوم کنسول رو داشته باشی
برای وان فکر کنم الان بازی های روز رو هر 1ترا حدودا بین 150 تا 200 نصب می کنن که حساب کنی با بازی های کپی PS4 یکی درمیاد
در حال حاضر خرید و فروش دیسک های هر دو کنسول عاقلانه نیست
ببخشید کجا بازی روز رو هر یک ترا 150.200 میریزن ؟ آخه هذ جا سوال کردم بازی ایکس وان مثلا فیفا 650 تومن بود که یه بازیه

سلام.دوستان 1سوال داشتم
تازگی یه jailbreak واسه ps4 اومده که وقتی نصبش میدنی یه ااستور مجازی نصب میشه که بازی هارو ازون نصب میکنی.کسی میدونه که ایا دیتاهارو میشه از کامپیوتر انتقال داد و اینکه دیتای بازی های هکی 5.05 بهش میخوره

سلام
من یه بازی دیجیتالی ps4 خریدم و با یکی از دوستام share کردم اونو . می خواستم بپرسم وقتی اون بازی رو تموم کرد و primary اکانت منو روی ps4 خودش Deactive کرد من می تونم همین بازی رو به یکی دیگه از دوستام بدم و حالا اون اکانت منو روی ps4 خودش primary بکنه و همون بازی رو استفاده کنه و تموم بکنه ؟
آیا مشکلی برای اکانت ها و یا کنسول هامون پیش نمیاد ؟

سلام دوستان
چه تفاوتی میان مدلهای مختلف ps 4 هست؟ آیا تفاوت محسوس هستش؟ و بنظرتون مدل کارکرده قابل اعتماد است برای خرید؟
باتوجه به اینکه 5-6 سال از عمرش میگذره دو دل هستم که خریداری کنم یا منتظر بمونم برای مدل ps5؟

با سلام
دوستان من مشکلی دارم اعصابمو خورد کرده. وقتی با خود دستگاه میخوام دانلود کنم و دستگاه روشن هست مشکلی ندارم. ولی وقتی میزارم روی sleep بعد از‌دانلود ۳-۴ گیگ دانلود قطع میشه و صبح که دستگاه رو روشن میکنم میبینم همین قدر فقط دانلود شده. دانلود تو حالت sleep هم فعاله.
چکار میتونم بکنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or