هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من یه اکانت ظرفیت 2 زدم رو دستگاه و اکتیو کردم بعد ساین اوت کردم با توجه به اینکه اکانت برای بازی پیش خرید هست وقتی پری لود شروع بشه نیاز هست ساین این کنم دوباره؟
Auto download هست ولی یادم نمیاد پیش فرض فعال میشد یا باید دستی فعالش میکرد اگه خودش دانلود نشد نهایتش اینه دوباره وارد اکانت میشید میذارید رو دانلود
سلام.بچها روش شیر‌کردن بازی دیجیتالی چطوری؟روش قانونی؟
تاپیکش تو انجمن هست.
یکی ظرفیت ۲ میشه اکانتو رو کنسولش اکتیو میکنه و میتونه برگرده رو اکانت خودش آنلاین آفلاین بازی کنه
یکی هم ظرفیت ۳ رو برمیداره که باید رو همون اکانتی که بازی خریداری شده بصورت آنلاین بازی کنه
آموزش دقیق‌ترش فکر کنم اونجا باشه

دوستان فوری دریافت پیام های خودتونو روی دریافت خصوصی بزارید یه پیام ناشناس داره برای کنسول ها ارسال میشه ک باعث قفل شدن کنسول میشه و تنها راهکارش بازگشت ب تنظیمات کارخونه هست.فوری اطلاع رسانی کنید.

سلام .
بازی هایی که روی کنسول هکی هست رو میشه ریخت روی هارد اکسترنال که بعدا دوباره بشه ازش استفاده کرد یا روی یک کنسول دیگه ریخت ؟
و یه سوال دیگه . میشه هارد اکسترنال وصل کرد به کنسول هک شده و بازی ها رو روی هارد اکسترنال نصب کرد ؟

سلام .
بازی هایی که روی کنسول هکی هست رو میشه ریخت روی هارد اکسترنال که بعدا دوباره بشه ازش استفاده کرد یا روی یک کنسول دیگه ریخت ؟
و یه سوال دیگه . میشه هارد اکسترنال وصل کرد به کنسول هک شده و بازی ها رو روی هارد اکسترنال نصب کرد ؟
رو کنسول دیگه نمیتونید بریزید چون قانونی نیستن
رو هارد میشه انتقال داد ولی در هرصورت اون هارد خارج از کنسول قابل استفاده نیست چون قبلش باید با خود کنسول هاردو فرمت کنید
بله میتونید هارد وصل کنید بازیارو روش منتقل/نصب کنید از روی همونم اجراشون کنید مثل هارد خود کنسول

سلام
یک سوال برای اکانت های هکی میگن بعد از اضافه شدن بازی ها باید ساین اوت کنیم. حالا برای اکانت قانونی ظرفیت دو هم باید همینکار رو کرد؟
اصلا چه فرقی میکنه اینکار رو کنیم یا نه چون به هر حال داره اکتیو پرایمری میشه . کدوم روش درسته؟ :-?

سپاس از پاسخ جامع و کاملتون
من الان 4 تا کنسول دارم، 3 تاش کپی خوره، یکیش ورژن 5.55
واقعاً دلم نمیاد آپگریدشون کنم...همین الان فیفا 18 و PES2018 رو دارم ولی صدای مشتری ها در اومده که چرا جدیدشو نمیاری
از طرفی هم معلوم نیست هکرها کی میخوان هک 5.55 رو منتشر کنن
هزینه بازی ها چه دیسکی چه اکانت اورجینال خیلی بالاست و بخوام برای هر 4 دستگاه این تعداد بازی بریزم خیلی باید هزینه کنم
واقعاً موندم چیکار کنم...مشتری هامو هم دارم از دست میدم
بهترین راه همون ساختن یه اکانت کامل هست و استفاده روی سه تا کنسول(یکیشون رو نمیتونید اپدیت کنید)البته میتونید دوتا رو اپدیت کنید از هک در بیارید فیفا و پِس بخرید روی دوکنسول استفاده کنید گیم نت ها هم اکانت هکی میزنن که برای شما خوب نیست الان شما توی یه اکانت شصت دلار بزن فیفارو بخر روی دوتا کنسول استفاده کن من خودم یه مدت گیم نت کار میکردم و گیم نت هم میرم بنظرم بهترین روش همینه حالا باز اساتید نظرهای دیگه دارن لابد تجربه شون از ما بیشتره

سلام
یک سوال برای اکانت های هکی میگن بعد از اضافه شدن بازی ها باید ساین اوت کنیم. حالا برای اکانت قانونی ظرفیت دو هم باید همینکار رو کرد؟
اصلا چه فرقی میکنه اینکار رو کنیم یا نه چون به هر حال داره اکتیو پرایمری میشه . کدوم روش درسته؟ :-?
باید سری ساین اوت کنی که صداش در نیاد طرف نفهمه برای قانونی هم باید بعد اکتیو پرایمری و اضافه در لیست دانلود ساین اوت کنی که طرف ظرفتیت سه خواست بره توی اکانت بره

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: irandvd and sinart7
سلام
من اکانت خودم رو در کنسول دوستم پرایمری کردم و اشتراکی استفاده می کنیم. از پلاس من هم استفاده میکنه. من اگر بخوام بازی ظرفیت 3 بخرم مشکلی نیست؟ قانونی هست؟ اونا یه اکانت دیگه بمن میدن؟ ممنون.

سلام
من اکانت خودم رو در کنسول دوستم پرایمری کردم و اشتراکی استفاده می کنیم. از پلاس من هم استفاده میکنه. من اگر بخوام بازی ظرفیت 3 بخرم مشکلی نیست؟ قانونی هست؟ اونا یه اکانت دیگه بمن میدن؟ ممنون.
نه مشکلی نداره

• Like
Reactions: mehran2190
باید سری ساین اوت کنی که صداش در نیاد طرف نفهمه برای قانونی هم باید بعد اکتیو پرایمری و اضافه در لیست دانلود ساین اوت کنی که طرف ظرفتیت سه خواست بره توی اکانت بره
مصطفی جان بهترین اکانت برایrdr2 آفلاین، کدومه؟
من فقط برای آپدیت های کنسول یا اضافه کردن بازی به صف دانلود، آنلاین میشم
ببین اکانت های هکی و قانونی شما چه ظرفیتی رو پیشنهاد میکنید؟

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

مصطفی جان بهترین اکانت برایrdr2 آفلاین، کدومه؟
من فقط برای آپدیت های کنسول یا اضافه کردن بازی به صف دانلود، آنلاین میشم
ببین اکانت های هکی و قانونی شما چه ظرفیتی رو پیشنهاد میکنید؟

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk
ببین پدرام جان دوتا گزینه هست که برای شما خرجش کمتره یکی افلاین هست که کنسول رو اصلا تا وقتی بازیو تموم میکنی نباید به نت وصل کنی یکی ظرفیت سه هست که قیمتش فک کنم بین 300تا 400 باشه که میتونی کنسول رو به نت وصل کنی فقط باید همون اکانتی که بهت داده رد دد رو بازی کنی
یکی هم هکی هست که از همه خطرناک تره برای اینکه احتمال قفل شدن بازیت صفر بشه تا وقتی که رد دد رو تموم میکنی نباید به نت وصل بشی اگرم وصل بشی قبل تموم کردن ممکنه بازیت قفل بشه
بین این سه تا روش بستگی به خودت داره کدوم رو انتخاب کنی

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or