هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من 3 تا اکانت ظرفیت 1 گرفتم که روی هر کدوم از اکانتها فقط 1 بازی هست به قیمت 250 تومن.....میخواستم بدونم الان اگه من روی اکانت اصلی و قدیمی خودم بازی کنم و بعد تموم کردن هر 3 بازی, هر 3تا بازی و هر 3 اکانت ظرفیت 1 رو حذف کنم آیا میتونم با اکانت اصلی و قدیمی خودم آنلاین بشم و بازی کنم؟؟؟یا امکان بن اکانت یا دستگاه وجود داره؟؟؟
در کل آیا خطری تهدید میکنه؟؟؟

پارس انلاین وایفا.علامت من عکس میکروفونه علامت مال دوستم فرق میکنه بعد روشم ضربدر زده.مال تنظیمات مطمئنم یجا کار ایراد داره
بله از تنظیمات مودم هستش باید دستی درستش کنی تا برات درست بشه و باید بشه نت 3 تا بتوانی صدای انها هم بشنوی
اول فکر کردم با نت گوشی داری وصل میشی برای همین گفتم نداره ولی اگر با مودم هستی که کار راحته
اگر وارد هم نیستی بگو بیان برات درست کنن یا تلفنی بهت بگن خودت درست کن اگر واردی

• Like
Reactions: porfesor
بله از تنظیمات مودم هستش باید دستی درستش کنی تا برات درست بشه و باید بشه نت 3 تا بتوانی صدای انها هم بشنوی
اول فکر کردم با نت گوشی داری وصل میشی برای همین گفتم نداره ولی اگر با مودم هستی که کار راحته
اگر وارد هم نیستی بگو بیان برات درست کنن یا تلفنی بهت بگن خودت درست کن اگر واردی
مشکل حل شد دوستمو میوت کرده بودم:)

• Like
Reactions: se.phi.roth
ببخشید من یه دیسک دسته دوم خریدم برایps4 خط و خش نداره ولی قسمت تصویر دارش یه قسمتش خیلی کوچیکش پوستش رفته بازی رو بدون مشکل اجرا میکنه ولی خواستم بدونم چیز مهمی هست یا نه؟ ممکنه مشکل ایجاد کنه ؟

سلام دوستان
من 3 تا اکانت ظرفیت 1 گرفتم که روی هر کدوم از اکانتها فقط 1 بازی هست به قیمت 250 تومن.....میخواستم بدونم الان اگه من روی اکانت اصلی و قدیمی خودم بازی کنم و بعد تموم کردن هر 3 بازی, هر 3تا بازی و هر 3 اکانت ظرفیت 1 رو حذف کنم آیا میتونم با اکانت اصلی و قدیمی خودم آنلاین بشم و بازی کنم؟؟؟یا امکان بن اکانت یا دستگاه وجود داره؟؟؟
در کل آیا خطری تهدید میکنه؟؟؟
دوستان کسی اطلاعی از این موضوع نداره؟؟؟
خواهشا جواب بدید اگه اطلاع داشتید

ببخشید من یه دیسک دسته دوم خریدم برایps4 خط و خش نداره ولی قسمت تصویر دارش یه قسمتش خیلی کوچیکش پوستش رفته بازی رو بدون مشکل اجرا میکنه ولی خواستم بدونم چیز مهمی هست یا نه؟ ممکنه مشکل ایجاد کنه ؟
دوستان چرا هیچکی جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید اگر مشکلی داره تا دیر نشده ببرم پس بدم

دوستان چرا هیچکی جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید اگر مشکلی داره تا دیر نشده ببرم پس بدم
اگه در اثر ضربه خوردگی پوسته از پلاستیک جدا شده مطمینا در آینده دیسک خراب میشه. اگر ایراد کارخونه ای هست به احتمال خیلی زیاد در آینده مشکلی پیش نمیاد.

اقا من اکانتمو بایکی شریک‌بودم بعد خواستم با یکی دیگه شریک شم گزینه اکتیو براش نمیاد حتس اونیکه باهاش شریگ بودم دی اگتیو کرد و حتی از سایت دی اکتیو گردم اما گزینه اکتیو از پرایپمری تو قسمت اکانت منیجمنن براش نمیاد

Attachments

• IMG_20181008_112809_380.jpg
    IMG_20181008_112809_380.jpg
    72.3 KB · مشاهده: 20
از داخل خود کنسول میخواید دی اکتیو کنید این ارور رو میده؟
اگه از داخل سایت دارید دی اکتیو می‌کنید محدودیت ۶ ماهه داره باید از کنسول دی اکتیو کنید

اون اکانتا بازی روشون خریداری شده بوده پاکشون کنید بازیا قفل میشن و راهی هم برای برگشتشون نیست به اینترنت هم وصل بشید قفل میشن

اگه رمزو نداشته باشه نمیتونه به بازیا دسترسی پیدا کنه درمورد پلاس ۱۰۰ درصد مطمئن نیستم ولی اونم به احتمال خیلی زیاد تا وقتی دوباره وارد اکانت نشه احتمالا براش شیر نمیشه
منتها این وسط مشکلی پیش بیاد مثلا بازی از رو کنسولش پاک بشه یا بخواد بفروشه و... شما مجبورید رمزو بهش بدید چون شریکی خریدید بنابراین بهتره یه اکانت دیگه بسازید بازیا و پلاسو رو اون بخرید و رو کنسول اکتیوش کنید بعدم با اکانت خودتون بازی کنید
وقتی یه اکانت که پلاس داشته باشه روی یه کنسول شیر بشه پلاس هم خواه ناخواه شیر میشه

سلام دوستان
من همیشه دیسک میخریدم بازی میکردم الان اشتباه کردم یه اکانت ظرفیاگت 1 بازی pes و یک اکانت هکی اسپایدرمن دادم زدن رو دستگاه و الان از کارم پشیمونم
دو تا سوال داشتم یکی اینکه اکانت ظرفیت یک هم دزدیه؟
دوم اینکه چطور میتونم این اکانتها رو از روی دستگاه پاک کنم؟
ممنون

سلام دوستان
من همیشه دیسک میخریدم بازی میکردم الان اشتباه کردم یه اکانت ظرفیاگت 1 بازی pes و یک اکانت هکی اسپایدرمن دادم زدن رو دستگاه و الان از کارم پشیمونم
دو تا سوال داشتم یکی اینکه اکانت ظرفیت یک هم دزدیه؟
دوم اینکه چطور میتونم این اکانتها رو از روی دستگاه پاک کنم؟
ممنون
ظرفیت ۱ تا جایی که میدونم نه
برای پاک کردن هم تو قسمت تنظیمات کنسول به بخش لاگین ستینگ و بعد یوزر منیجمنت برید ولی پاک کردنشون تاثیری نداره
اون ظرفیت ۱ فکر کنم موقع اتصال سریع قفلشه ولی هکی شاید بازیاش یه مدت بمونه بعد قفلشه شایدم همون موقع قفلشه

• Like
Reactions: aminrafael3
ظرفیت ۱ تا جایی که میدونم نه
برای پاک کردن هم تو قسمت تنظیمات کنسول به بخش لاگین ستینگ و بعد یوزر منیجمنت برید ولی پاک کردنشون تاثیری نداره
اون ظرفیت ۱ فکر کنم موقع اتصال سریع قفلشه ولی هکی شاید بازیاش یه مدت بمونه بعد قفلشه شایدم همون موقع قفلشه
ممنون دوست عزیز یعنی اکانت رو پاک کنم یا خود بازیها رو delete کنم؟
من بخاطر دزدی بودنش میخوام اینکارو کنم
و نفهمیدم بالاخرهاکانتهای ظرفیتی دزدی هستند یا نه؟

ممنون دوست عزیز یعنی اکانت رو پاک کنم یا خود بازیها رو delete کنم؟
من بخاطر دزدی بودنش میخوام اینکارو کنم
و نفهمیدم بالاخرهاکانتهای ظرفیتی دزدی هستند یا نه؟
ظرفیت ۲و۳ که قانونی هستن
از ۱ اطلاع زیادی ندارم چون استفاده نکردم ولی اونم تا جایی که میدونم قانونیه
اگه لازمشون ندارید میتونید از اون جایی که گفتم اکانتو پاک کنید بعدم از library خود بازیارو پاک کنید

• Like
Reactions: WCW and aminrafael3
من این سوال رو داخل لوازم جانبی پرسیدم کسی جواب نداد بعد 4 روز گفتم این جا بزارم شاید فرجی شد :D
دوستان کسی اطلاعاتی از دسته هوری وان ایکس داره لینک ؟ کیفیت چطوریه ؟ مثل دسته اورجینال راحت شناسایی میشه یا داستان داره ؟ دانگل اره یا مستقیمه ؟ شارژش چه قدر جواب میده ؟ با پایه دسته معمولی شارژ میشه یا نه ؟
هدفم برای بازی های شوتر هست و این که ارزش داره خریدش ؟
دسته ریزر و نانکو رو دیدم در خفن بودنش شکی نیست ولی قیمتش فضایی هست :D
واین که سیمی بودنش برای من اذیت کنندس حتما وایرلس میخوام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or