هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
ببخشید من پیگیر اخبار اینا زیاد نبودم اما میخواستم بدونم این قضیه ای که میگفتن ای پی ایران بن میشه و یا اگه اکانت هکی استفاده کرده باشی به کجا رسید ؟ اصلا حقیقت داره ؟ ما یه wwe 2k برای بردار کوچیکه هکی گرفتیم الان موندیم چیکار کنیم میخوام فیفا رو اپدیت کنم موندم وصل کنم به نت دستگاه رو یا نه ؟

بچه ها
یکی بی زحمت تایم دقیق لایو چت آمریکا رو بهم میگه

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
از ساعت ۱۴:۳۰ شروع میشه روزای شنبه و یکشنبه یک ساعت دیرتر
سلام دوستان
ببخشید من پیگیر اخبار اینا زیاد نبودم اما میخواستم بدونم این قضیه ای که میگفتن ای پی ایران بن میشه و یا اگه اکانت هکی استفاده کرده باشی به کجا رسید ؟ اصلا حقیقت داره ؟ ما یه wwe 2k برای بردار کوچیکه هکی گرفتیم الان موندیم چیکار کنیم میخوام فیفا رو اپدیت کنم موندم وصل کنم به نت دستگاه رو یا نه ؟
برای آی پی بن نمیکنن اکانت هکی هم از همون اولش احتمال بن داشت هرچند که کم بود الان هم همونطوره
شما هم چه به نت وصل بشید چه نشید تاثیری تو بن شدن یا نشدن شما نداره اگه بخوان خیلی راحت میتونن بن کنن با آنلاین شدن فقط ممکنه بازی قفل بشه

ببخشید من چند وقت پیش یه ps4خریدم با یه دسته دیروز دوستم اومد پیشم با هم بازی کنیم یه دسته هم با خودش اورد (مال خودش نبود از یکی دیگه گرفته بود) بعد این دستش از لحاظ نوع و انالوگاش و ... از همه نظر شبیهه دسته من بود من حواسم نشد بارکد مال خودم یه جا بنویسم(همه چی هول هولکی شد) الان شک کردم نکنه دسته ها با هم عوض شده باشه الان راهی هست تا بفهمم این دسته مال منه یا نه؟ یعنی از طریق خود دستگاه یا جعبه نمیشه فهمید؟ لطفا راهنمایی کنید

• Like
Reactions: Mereck
سلام.بچها یه مشکل دارم تو پارتی من دوستمو دعوت میکنم صداشو نمیشنوم رو عکس میکروفنشم علامت ضربدر کسی میدونه چجور حل میشه؟
بگید توی تست کانکشن nat type ش رو چک کنه اگه ۳ باشه نمیتونه از این قابلیت استفاده کنه
حداقل قبلا که این‌طور بود

• Like
Reactions: porfesor
ببخشید من چند وقت پیش یه ps4خریدم با یه دسته دیروز دوستم اومد پیشم با هم بازی کنیم یه دسته هم با خودش اورد (مال خودش نبود از یکی دیگه گرفته بود) بعد این دستش از لحاظ نوع و انالوگاش و ... از همه نظر شبیهه دسته من بود من حواسم نشد بارکد مال خودم یه جا بنویسم(همه چی هول هولکی شد) الان شک کردم نکنه دسته ها با هم عوض شده باشه الان راهی هست تا بفهمم این دسته مال منه یا نه؟ یعنی از طریق خود دستگاه یا جعبه نمیشه فهمید؟ لطفا راهنمایی کنید
ببخشید دوستان کسی در مورد سوال من اطلاعی نداره راهنمایی کنه

سلام دوستان یه سوال داشتم
من رو ps4 یک بازی دارم اکانت ظرفیت اول بعد اگر بخوام یک بازی دیگه بگیرم (اکانت ظرفیت اول) برای وارد کردن اکانت و انتقال دیتا به ps4 با نرم افزار psx چند دقیقه باید آنلاین بشم امکان داره تو همون چند دقیقه بازی قبلی قفل بشه!!!؟؟؟؟؟

سلام
ما همیشه 5-6 نفری که دور هم جمع میشیم تو FIFA لیگ می سازیم و بازی میکنیم
میخواستم بدونم ما میتونیم دوتا کنسول PS4 رو به هم متصل کنیم (از طریق LAN یا Wifi) و بعد لیگ درست کنیم و بازی کنیم به صورتی که هر دو کنسول قابل بازی باشن و به جای اینکه دو نفر با هم بازی کنن ، 4 نفر روی دوتا کنسول با هم بازی کنن؟

سلام دوستان یه سوال داشتم
من رو ps4 یک بازی دارم اکانت ظرفیت اول بعد اگر بخوام یک بازی دیگه بگیرم (اکانت ظرفیت اول) برای وارد کردن اکانت و انتقال دیتا به ps4 با نرم افزار psx چند دقیقه باید آنلاین بشم امکان داره تو همون چند دقیقه بازی قبلی قفل بشه!!!؟؟؟؟؟
اگر اکانت از روی دستگاهت دی اکتیو شده باشه یک ثانیه هم انلاین بشی بازی قفل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or