1- باید اکانت ریجن 2 داشته باشیدوستان
من الان ریجن اکانتم ۱ هستش
کنسولم ریجن ژاپن هست (دایره دکمه تایید و ضربدر کنسل هستش)ولی رو کارتنش زده ۲
دیسکم هم ریجن ۲ هستش
الان دی ال سی هوریزون رو میخوام بگیرم
راهنمایی کنید چکار باید کرد؟
همچنین بگید چند تا اکانت رو میشه رو کنسول پریمری کرد
ممنون
خیرسلام دوستان
یه سوال داشتم اینکه یک اکانت همزمان میتونه توی دوتا کنسول log in و sign in باشه اینطور بگم که همزمان دو نفر هم داخل اکانت باشن هم آنلاین باشن؟
باید زنگ بزنی بهشون اینا نت تایپ حالیشون نیست باید اینقدر زنگ بزنی تا یه نفر حالیش باشه پیدا بشهدوستان من نت شاتل دارم یه ساله.تا قبل اینکه سرویس قبلیم تموم بشه nat taype من 2 بود اما الان با سرویس جدید شده 3
چطوری تبدیل به 2ش کنم؟
زنگ زدم پشتیبانی گفتن پیگیری میکنیم
رو موبایل هم 3 هست
سرویس گیمینگ شاتل هم فعاله برام
ریجن کنسول مهم نیستدوستان
من الان ریجن اکانتم ۱ هستش
کنسولم ریجن ژاپن هست (دایره دکمه تایید و ضربدر کنسل هستش)ولی رو کارتنش زده ۲
دیسکم هم ریجن ۲ هستش
الان دی ال سی هوریزون رو میخوام بگیرم
راهنمایی کنید چکار باید کرد؟
همچنین بگید چند تا اکانت رو میشه رو کنسول پریمری کرد
ممنون
خوشبختانه نمایندگی شهرمون باسوادن.زنگ زدم گفت رنج ip رو عوض کردیم درست شد و شد 2باید زنگ بزنی بهشون اینا نت تایپ حالیشون نیست باید اینقدر زنگ بزنی تا یه نفر حالیش باشه پیدا بشه
با یه کابل یا دسته دیگه امتحان کنسلام...وقت همگی بخیر...اگه ممکنه لطف کنید من و راهنمایی کنید.من وقتی دستگاه و روشن کردم...دیدم دسته رو نمی شناسه.با کابل وصل کردم بازم نمی شناخت فقط دسته چراغ ابی چشمک زن داشت.رفتم تو سیف مود همه گزینه ها رو امتحان کردم.بازم تغییری حاصل نشد.حتی سیستم عامل و دانلود کردم دوباره توسیف مود نصب کرد.وقتی نصب تموم شد و دستگاه می اد صفحه اول که بالا می اد و راهنما می نویسه که دسته رو با کابل وصل کن .وصل می کم ولی بازم دستگاه دسته رو نمی شناسه...لطفا اگه کسی تجربه و اطلاعی داره راهنمایی کنه.ممنون
سیو هر اکانت فقط برای خودش هست. نمیشه سیو رو به اکانت دیگه انتقال داد.سلام دوستان
چطور میتونم سیو یه بازی رو داخل دستگاهم از یه اکانت بریزم تو یه اکانت دیگه؟اصلا میشه؟
من ریختم تو فلش سیو رو ولی میبرم رو یه اکانت دیگه نشون نمیده سیو رو فقط زو همون اکانت نشون میده
این کارم امتحان کردن متاسفانه نشد.ممنونبا یه کابل یا دسته دیگه امتحان کن