Ali23h.com
کاربر سایت
سلام یک سوالی داشتم من بازی assassins Creed unity گرفتم بازی می کنم وقتی شخصیت بازی راه میره تیک ميزنه صفحه یکم گیر میکنه بازی روان نیس به نظر شما عیب از چیه ps4
تمام مدت همينه يا گاها؟سلام یک سوالی داشتم من بازی assassins Creed unity گرفتم بازی می کنم وقتی شخصیت بازی راه میره تیک ميزنه صفحه یکم گیر میکنه بازی روان نیس به نظر شما عیب از چیه ps4
ps4 اشتراک پلاس داره و روی خودش هم هست اما فروشندگان وطنی کش میرنش پس شما باید بخری برای انلاین زدن
یعنی اشتراکی که روی ps4 با باندل fifa18 میفروشن یکساله است؟بله بصرفه ترينش هم همون يك سالس چون سه ماه ٢٥ دلاره بعد يك سال ٦٠دلار
كمتر از ٢٠٠ت درمياد يك ساله
سلام بله اون تخفیف در خرید بعدی اعمال میشهسلام دوستان. این Day 1 Digital داستانش چیه؟ نوشته buy 2 or more , get a 20% off coupon
منظورش از 20% کوپن چیه؟ یعنی برای خرید بعدی هر بازی ای که بخواهیم بگیریم 20% تخفیف میده حتی به بازی های تخفیف خورده؟
ممنون
PSN مشکل داره2 ساعته اکانتم خود به خود appear offline مونده انلاینم نمیشه کردش هیچ بازی انلاینیم نمیتونم انجام بدم!مشکل از کجاس؟ریستورلایسنسم زدم چندبار تاثیری نداشته!
دوست عزیز شما یک عدد کنسول تهیه میکنیکسی جواب سوالمو نمیدونه ؟
من فقط واسه fifa و pes میخوام PS4 بخرم
Sent from iPhone using Tapatalk Pro
اصلا ارزش نداره پول به اشتراک psn بدمدوست عزیز شما یک عدد کنسول تهیه میکنی
بازی مورد نظرت رو تهیه میکنی
اشتراک پلاس رو هم با خرید گیفت کارت psn خودت اعمال میکنی روی کنسولت
دوره باندل و این بحث هاروهم خط بکش!!!اون واسه اونوره که قیمتش کمتر میوفته اینجا بیشتر درنیاد کمتر نیست!!! به هیچ وجه هم روی کنسول (به صورت غیر فیزیکی) گیم نگیر که مشکل ساز میشه برات...
چنین چیزی به صورت قانونی وجود نداره!!!اصلا ارزش نداره پول به اشتراک psn بدم
واسه همین تا الان ps4 نخریدم
اما اگه با بندل یک بازی ( مثلا fifa18 ) اکانتی میدن که باهاش فقط همین گیم رو اجرا کنم هم راضیم
رو دستگاهایی که باندل بازی ای (مثلا mgsv) دارن و دیسک فیزیکی اون گیم داخل جعبه ps4 هست، آیا بازم نیازه که اکانت psn تهیه کنم یا روی خودشون در اصل باید باشه ؟چنین چیزی به صورت قانونی وجود نداره!!!
نخیر لزوما هر باندلی که بازی همراهشه ، ;کوپن PS plus نداره ،بعضی باندل هافقط بازی دارن ، بعضی هر دو رو دارن ، بعضی ها نسخه های کنسول هم همون کوپن ۳ ماهه ی پلاس رو دارن و بازی باهاشون نیست ، که اکثر اینا وقتی وارد ایران می شن ، به لطف بعضی فروشنده های خوش انصاف ، کوپن و بازی جداگونه به فروش میره،یا باندل رو ممکنه گرون تر از قیمت واقعی اش بفروشن. ضمن اینکه به دلیل اینکه بیشتر کنسول ریجن ۲ خاورمیانه رو وارد می کنن ، کارت پی اس پلاس مثلا ۳ ماهه ی امارات همراه کنسوله نه کارت منطقه ی امریکای شمالی، و شما باید یه اکانت خاورمیانه ای بسازید که بتونید ازش استفاده کنید، در کل خرید یه کنسول عادی + بازی مورد نظر ( فیزیکی یا دیجیتالی)+خرید پلی استیشن پلاس ۱ ساله به نظرم مقرون به صرفه تر و مناسب تره ، مگر اینکه باندلی با قیمت مناسب گیر بیارید.رو دستگاهایی که باندل بازی ای (مثلا mgsv) دارن و دیسک فیزیکی اون گیم داخل جعبه ps4 هست، آیا بازم نیازه که اکانت psn تهیه کنم یا روی خودشون در اصل باید باشه ؟
سالیانه ۲۰۰ تومن واسه اشتراک psn
قیمت خود بازیا هم که نجومیه
از نظر مالی وابسته به شخص دیگه ای هستین ؟
وگرنه چطور از این کنسول استفاده میکنین ؟
وضع مالیم خوبه اما عمرا انقدر پول به گیم نمیدم
کار اون دولوپرا ارزشمنده ها ، پول ما بی ارزشه
۲۰۰۰۰۰ تقسیم بر ۳۶۵ =547,945205479452055 تومان ..... روزی ۵۴۷ تومانسالیانه ۲۰۰ تومن واسه اشتراک psn
قیمت خود بازیا هم که نجومیه
از نظر مالی وابسته به شخص دیگه ای هستین ؟
وگرنه چطور از این کنسول استفاده میکنین ؟
وضع مالیم خوبه اما عمرا انقدر پول به گیم نمیدم
کار اون دولوپرا ارزشمنده ها ، پول ما بی ارزشه