اگه گفته بازي ديجيتاليهاصلا ارزش نداره پول به اشتراک psn بدم
واسه همین تا الان ps4 نخریدم
اما اگه با بندل یک بازی ( مثلا fifa18 ) اکانتی میدن که باهاش فقط همین گیم رو اجرا کنم هم راضیم
Sent from iPhone using Tapatalk Pro
قيمت بازياي كنسول مفته ميشه دست دو خريد بعد هم فروخت يا ديجيتالي خريد و شير كردسالیانه ۲۰۰ تومن واسه اشتراک psn
قیمت خود بازیا هم که نجومیه
از نظر مالی وابسته به شخص دیگه ای هستین ؟
وگرنه چطور از این کنسول استفاده میکنین ؟
وضع مالیم خوبه اما عمرا انقدر پول به گیم نمیدم
کار اون دولوپرا ارزشمنده ها ، پول ما بی ارزشه
يك رو اطلاع ندارم ظرفيت دو از رو كنسول فرد دي اكتيو ميشه رو كنسول خودتون اكتيو ميشه و ميتونيد بعد از اينكه بازيو گذاشتيد روي دانلود برگرديد به اكانت خودتون با اون بازي كنيد ظرفيت سه شير نميشه و نميتونيد رو اكانت خودتون بازي كنيد بايد روي اكانت طرف بازي كنيد و هميشه هم انلاين باشيداین اکانتهای اشتراک ۱ و ۲ و آفلاین جریانشون چیه؟
کلا از کسی میدزدن یا صاحب اکانت هم هنوز میتونه ازش استفاده کنه؟
@zilyzal ایشون به من هم خیلی کمک کردن. واقعا جای تشکر داره.
از تو قسمت سیتینگ میشه فکر کنم کنترل پنل یه گزینه داره که ساخت نیو یوزر رو غیر فعال میکنه .دوستان اولین باره میخوام pre order کنم .
امکان دانلود قبل از ریلیز بازی هست؟ یا باید تا روز ریلیز صبر کرد و بعد دانلود کرد؟
پ ن : واقعا هیچ راهی نیست که کنسول اجازه یوزر ساختن رو نده؟ شاید من نخوام کسی با کنسول من بازی کنه! هرکی بره خودش میره نیو یوزر میسازه:/
از نظر هزينه براي كسي كه زياد بازي نميكنه كنسول بهترين گزينس
بستگي به سازنده داره اكثر مواقع معمولا دو روز قبل از انتشار pre load بازي شروع ميشه و ميتونيد دانلودش كنيددوستان اولین باره میخوام pre order کنم .
امکان دانلود قبل از ریلیز بازی هست؟ یا باید تا روز ریلیز صبر کرد و بعد دانلود کرد؟
پ ن : واقعا هیچ راهی نیست که کنسول اجازه یوزر ساختن رو نده؟ شاید من نخوام کسی با کنسول من بازی کنه! هرکی بره خودش میره نیو یوزر میسازه:/
سلام دوستان من P.T. تو لیست دانلودم هست چجوری میتونم دانلودش کنم ؟
بله به مانیتور ۹۰۰p وصل کنید اتومات رزولوشن تصویر کنسول میره رو ۷۲۰p ست میشه!دوستان اگه PS4 رو به مانیتوری که خروجیش 900P هست وصل کنیم تو بازی کیفیت خیلی افت میکنه نسبت به 1080؟