Milad_HW
کاربر سایت
کیفیت تصویر خیلی بد میشه؟منظورم اینه رو کیفیت بازی تاثیر محسوس میزاره که مانع لذت بردن بشه؟بله به مانیتور ۹۰۰p وصل کنید اتومات رزولوشن تصویر کنسول میره رو ۷۲۰p ست میشه!
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
کیفیت تصویر خیلی بد میشه؟منظورم اینه رو کیفیت بازی تاثیر محسوس میزاره که مانع لذت بردن بشه؟بله به مانیتور ۹۰۰p وصل کنید اتومات رزولوشن تصویر کنسول میره رو ۷۲۰p ست میشه!
تصویر بد نمیشه مانع لذت بردن هم نمیشه فقط اگر شما ۱۰۸۰ بگیری وضوح بهتری داریکیفیت تصویر خیلی بد میشه؟منظورم اینه رو کیفیت بازی تاثیر محسوس میزاره که مانع لذت بردن بشه؟
برای بازی های دست دوم از اپلیکیشن های مخصوص فروش کالای دست دوم استفاده کنید.دوستان جایی هست معتبر که بشه ازش بازی های دسته دوم فیزیکی خرید؟
خودمون بخوایم یه اکانت قانونی بخریم چقدر هزینه برمیداره بعلاوه بازی هاش؟
روي اكانتي كه بازي خريداري شده ريستور لايسنس بزنيد اگه درست نشد كه اكانتو از سايت دي اكتيو كردن رو كنسول ديگه زدن و فقط طرفيت ٣ ميتونيد بازي كنيد (احتمالا دي اكتيو كردن دادن كس ديگه چون گفتيد يك سال پيش خريديد و فاصله بين دي اكتيو كردنا ٦ماه هست)بچه ها سلام. من سال پیش فیفا 17 رو ظرفیت 2 خریدم. تا دیروز هم بازی میکردم. دیروز روی اکانت خودم دیدم ایکون فیفا قفل شده. ولی وقتی روی اکانتی که مغازه دار واسم ریخته واسه فیفا میرم میشه بازی کرد ولی بازی از اول میاد و سیوهام پریده.
به نظرتون باید چه کار کنم؟
اگه منظورتون سايته بله هست قيمت بالا ميكنن تو پاچتوندوستان جایی هست معتبر که بشه ازش بازی های دسته دوم فیزیکی خرید؟
خودمون بخوایم یه اکانت قانونی بخریم چقدر هزینه برمیداره بعلاوه بازی هاش؟
این اکانت ها که ظرفیت ،۲،۳ شون رو برا فروش قرار می دن ، قانونی هستن ( هرچند ظرفیت ۱ قانونی نیست تا اونجا که میدونم ) کلا طبق تصمیم سونی هر اکانت ( که شامل بازی و پلاس و غیره میشه) میتونه به شکل قانونی بین دو نفر به اشتراک گذاشته بشه ، یه سری اکانت هم به اسم هکی یا اشتراکی استفاده می شن که ( در واقع شما از ظرفیت ۲ اکانت استفاده می کنید)و اکانت آفلاین ( ظرفیت ۱) که قیمت کمتری در مقابل ظرفیت های قانونی و یا بازی کامل دارن ولی چون اکانت ها بدون اطلاع شخص صاحب اکانت استفاده میشن(هکی، اشتراکی) و کاملا غیرقانونی هستن ( ظرفیت ۱) قطعا مشکلاتی خواهند داشت .این اکانتهای اشتراک ۱ و ۲ و آفلاین جریانشون چیه؟
کلا از کسی میدزدن یا صاحب اکانت هم هنوز میتونه ازش استفاده کنه؟
Sent from iPhone using Tapatalk Pro
این اکانت ها که ظرفیت ،۲،۳ شون رو برا فروش قرار می دن ، قانونی هستن ( هرچند ظرفیت ۱ قانونی نیست تا اونجا که میدونم ) کلا طبق تصمیم سونی هر اکانت ( که شامل بازی و پلاس و غیره میشه) میتونه به شکل قانونی بین دو نفر به اشتراک گذاشته بشه ، یه سری اکانت هم به اسم هکی یا اشتراکی استفاده می شن که ( در واقع شما از ظرفیت ۲ اکانت استفاده می کنید)و اکانت آفلاین ( ظرفیت ۱) که قیمت کمتری در مقابل ظرفیت های قانونی و یا بازی کامل دارن ولی چون اکانت ها بدون اطلاع شخص صاحب اکانت استفاده میشن(هکی، اشتراکی) و کاملا غیرقانونی هستن ( ظرفیت ۱) قطعا مشکلاتی خواهند داشت .
آرهیعنی پس بعنوان مثال من و دوستم میتونیم «یک اشتراک psn دوازده ماهه تهیه کنیم و از یک نسخه دیجیتالی fifa یا pes بصورت مشترک استفاده کنیم» و میتونیم هردو همزمان آنلاین بازی کنین ؟
بله می تونید ، اگر می خواین که راجع به چگونگی اش بیشتر بدونید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید ، به شکل کامل توضیح داده شده.یعنی پس بعنوان مثال من و دوستم میتونیم «یک اشتراک psn دوازده ماهه تهیه کنیم و از یک نسخه دیجیتالی fifa یا pes بصورت مشترک استفاده کنیم» و میتونیم هردو همزمان آنلاین بازی کنین ؟
علاوه بر پشت قاب بازی ، روی قاب بازی و روی دیسک هم علائمی هست که می تونید با اون ریجن بازی رو حدس بزنید، مثلا اگر سیستم درجه بندی بازی ESRB باشه ، بازی ریجن ۱ و یا ریجن آل هست، یا اگر سیستم درجه بندی بازی PEGI باشه بازی ریجن ۲ ا ست. ضمن اینکه روی عطف قاب بازی ، و همچنین روی دیسک کدی هست(ممکنه همیشه روی دیسک درج نشه) که اگر گوگل کنید کد رو ، متوجه میشد بازی دقیقا چه ریجنیه.سلام بغیر از پشت قاب بازی از تو ps4 میشه ریجن بازیرو تشخیص داد؟؟
کیفیت کابل به شدت در کیفیت خروجی تاثیر گذاره ، هرچند که کابل همراه پی اس فور هم خیلی معمولیه .یک سوالی از خدمت دوستان گرامی داشتم
این کابل hdmi فابریکی که داخل جعبه ps4 slim بود طی یک حرکت انتحاری توسط بچه برادرم نابود شد
تو خونه غیر از اون 2 تا کابل داشتم یکی رو که زدم تصویر پرش داشت و اون یکی دیگه تصویر پرش نداره فقط احساس میکنم رنگ ها یکم بی حالتر هستن نسبت به کابل خودش
واقعا ممکنه کابل رو کیفیت تصویر و عمق رنگ ها تاثیر داشته باشه یا حس من اشتباهه؟؟
و این که اگر بخوام همین کابلی رو که داخل خود جعبه کنسول بود یا مشابه اون رو تهیه کنم باید چه مشخصاتی داشته باشه و قیمتش چقدره؟
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
احتمالا از باروزر دستگاه باید برید اون اطلاعات رو وارد کنید.سلام دوستان من میخوام با اینترنت خابگاه دانشگاه وصل شم ولی یه مشکلی هست اونم اینه که وقتی به شبکه وایرلس خوابگاه میخوام وصل شم نیاز به یک یوزرنیم و پسورد داره که اون برای همه یکسانه ولی مشکل اصلی جاییه که باید برای وصل شدن به خود اینترنت یک یوزرنیم و پسورد دیگه هم وارد کرد که شماره دانشجویی و کد ملیه .حالا من نمیدونم چه طور و کجا باید یه کانکشن بسازم که این شماره داشجویی و کد ملی رو وارد کنم.ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز ابتدا بازیت رو مشخص کنسلام دوستان
این تروفی که باید ۵۰ تا هدشات کنی رو چجوری باید گرفت؟
حیوانات هم حساب میشن ؟
یه سوال مهم دیگه
الان من بازی معمولی رو ریجن آل دارم میخوام بفروشمش نسخه کامپلت رو بخرم.
حالا اگر اینطور بشه تروفی ها و سیو بازی چطور میشه؟
تروفی مشکلی ندارهسلام دوستان در داخل بازی ویچر ۳
الان من بازی معمولی رو ریجن آل دارم میخوام بفروشمش نسخه کامپلت رو بخرم.
حالا اگر اینطور بشه تروفی ها و سیو بازی چطور میشه؟