zilyzal
کاربر سایت
نميدونم چرا عده انتظار دارن كنسول ١تومني مثل پي سي چندين ميليوني باشهسلام به همگی
من میخواستم تا دو سه روز دیگه یک ps4 slim دسته دوم از یکی از دوستانم بخرم این رفیق ما طی این مدتی که این کنسول رو داشته فقط بازی انچارتد و هورایزن رو بازی کرده و داعما هدفون گوشش بوده و صدای فن کنسول رو هیچوقت متوجه نشده ایا بالا هست و یا مناسب و امروز که من رفتم دستگاه رو ببینم به خاطر گرفتن ابدیت جدید انچارتد که فکر میکنم نزدیک 12 گیگ باشه تقریبا یک روز بوده که دستگاه روشنه
دستگاه در حالت معمولی یا خارج از بازی کاملا بی صدا هست ولی زمانی که دیسک انچارتد رو گزاشتم که امتحان کنم رفت برای نصب بازی و من حین نصب که بازی رو شروع کردم دور فن گرفت ولی مرحله به مرحله کمتر شد
دور فن طوری بود که به وضوح از دستگاه ps3 من صداش بیشتر بود
میخواستم بدونم ایا این دستگاه دچار دور فن شده با توجه به اینکه با دستگاه خیلی کم بازی شده و الان حدود یک ماه هست که اصلا روشن نشده
یا اینکه این دور فن ابتدای بازی با توجه به روشن بودن دستگاه به مدت یکروز کاملا طبیعی هست؟
البته گفتم که دورفن کم کم دورش کم شد ولی نزاشتیم کاملا صدای فن قطع شه چون عجله داشتیم دستگاه رو خاموش کردیم و رفتیم و متوجه نشدیم که ایا صدای فن واقعا قطع میشه یا نه
حالا میخواستم بدونم ایا دستگاه شما دوستان هم اینطور هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
البته بگم دستگاه واقعا دستگاه تمیزی هست و اگر هر مشکلی داشته باشه میتونم دستگاه رو دوباره بهش برگردونم
ممنون از همه
اون صداي فن توي بازياي سنگين عاديه موقع بازي بيشتر هم ميشه كنسول هم شديدا داغ ميشه ولي هيچ مشكلي به وجود نمياد
روشن موندن كنسول هم هيچ تاثيري نداره كنسول ساخته شده كه مدت طولاني كار كنه تازه دوستتون اصلا داخل بازي هم نبوده كه از دستگاه استفاده بشه من خيلي وقتا ٢٤ ساعت كامل داخل بازي هستم سر پلات ff xv كه فكر كنم دو روز مدام روشن بود (تروفي survival...)
+قيمتي كه بهتون داده هم با بقيه مقايسه كنيد درسته كم كاركرد هست ولي كنسولي كه دست ادم معمولي بوده باشه (توي گيم نت استفاده نشده باشه) و سالم باشه تفاوتي با روز اولش نداره