منظورم این بود که فرضا یکی بیاد و این بازی ها رو بخره و پلاس نداشته باشه تکلیفش چیه؟سلام
منظورتون از برنامه چیه؟(فکر کنم باندل 20 دلاری بودن)
باید همیشه انلاین باشی و بازی کنی!
چون کلا بخش داستانیشون هم انلاین
تا اونجا که من DVD ویدئو رو میدونم رجین 1 خود ایالات متحده آمریکا هستش و رجین ALL همه آمریکای شمالی و مرکزی و یکی دو کشور آمریکا جنوبی رو شامل میشه.تو عمل (نرم افزار و رجیستری و قفل منطقه) فرقی ندارن فقط رجین All ها اسپانیایی آمریکای جنوبی و بعضا فرانسوی کانادایی هم داره (روی قاب و زیرنویس و بعضا دوبله.) توی بازی هم احتمالا همین باشه.سلام تو بازی ها چه فرقی بین ریجن ALL و ریجن 1 وجود دارد ؟
من یه بازی قدیمی PS3 دارم پشتش کنار کره زمین نوشته 1 و پشت یه بازی PS4 هم نوشته ALL فرقشون چیه ؟
پشت یه بازی اسپانیایی نوشته ولی بازهم پشتش ALL هست .
اصلا تو PS4 ریجن 1 وجود داره پشت بازی ها ؟
اها نمیتونه بازی کنهمنظورم این بود که فرضا یکی بیاد و این بازی ها رو بخره و پلاس نداشته باشه تکلیفش چیه؟
تا زمانی که خودت تنهایی بازی میکنی نیازی به پلاس نیست ولی اگه بخوای با بقیه بازی کنی پلاس لازم داری مثلا شما میتونی کل مراحل gw رو آنلاین و تک نفره بازی کنی ولی نمیتونی co op یا مولتی بزنی که کل لذت بازی با بقیه بازی کردنشهمنظورم این بود که فرضا یکی بیاد و این بازی ها رو بخره و پلاس نداشته باشه تکلیفش چیه؟
نه خیرnfs هم بخش داستانیش رو بدون پلاس فکر کنم میتونی بازی کنی
آره باید به نت وصل باشی ولی نیازی به پلاس نیستنه خیر
ماه گذشته بازی کردم، تماما باید به نت وصل باشن
اها چون پلاس داشتم متوجه نشدم که بی تاثیرهآره باید به نت وصل باشی ولی نیازی به پلاس نیست
من از لحاظ صداى فنش پيشنهاد دادم شب تا صبح رو rest mode باشه وگرنه شما درست ميگيد من کلوب دارم کنسول ها از صبح تا شب يه بند روشنهچه rest mode باشه چه نباشه اصلا استفاده اي ازش نميشه كه بخواد مشكلي پيش بياد
شما چند روز تمام داخل بازي هم باشيد و كنسول يبند كار كنه مشكلي براش پيش نمياد اگه همچين مواردي بخواد مشكل ساز بشه كه كنسول به هيچ دردي نميخوره
رو كنسول راه هاي زيادي نيست براي استفاده از سرويس هاي استريم بهترين راه بعد از ست كردن رو مودم پروكسي هست بعدم ست كردن ddns رو كنسول منتها چون نت فليكس سيستم قوي اي براي جلوگيري از دور زدن اي پي داره پروكسي و ddns كار نميكنن روش
دركل از بقيه سرويسا راحت استفاده ميكنم ولي براي نت فليكس راه حلي نديدم البته من روي روتر تست نكردم چون با توجه به مودمم شدني نبود ولي اگه ست كرديد و كار كرده فقط اي پيش امريكا نبوده شايد با تغيير فيلترشكن حل بشه
از چه فيلترشكني استفاده كرديد؟
منم دقیقا تو همین فکر بودم. چون پلاس داشتم و اینا رو بازی کردم. این فکر به ذهنم رسید که فرضا یکی پلاس نداشته باشه چی میشه. گویا فقط قسمت مولتی پلیرشون بسته میشه.اها چون پلاس داشتم متوجه نشدم که بی تاثیره