هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من تازه PS4 خریدم اون کسی که به من فروخت گفت هر بازی که خواستی دستگاتو میاری برات تو هاردت میریزم و احتیاج به خرید سی دی بازی نیست بعد پرسیدم حزینش به چه صورته؟ گفت بازی های قدیمی 30 تومان بازی جدید هم بیاد 60 الی 70 تومان میگیرم برات میریزم.میخواستم بدونم داستان ریختن این بازی ها به چه صورت هست؟ بازی 200 250 تومانی اینا چطور با 60 70 تومان میریزن ؟ آیا خود من هم میتونم این کارو انجام بدم؟

سلام دوستان من تازه PS4 خریدم اون کسی که به من فروخت گفت هر بازی که خواستی دستگاتو میاری برات تو هاردت میریزم و احتیاج به خرید سی دی بازی نیست بعد پرسیدم حزینش به چه صورته؟ گفت بازی های قدیمی 30 تومان بازی جدید هم بیاد 60 الی 70 تومان میگیرم برات میریزم.میخواستم بدونم داستان ریختن این بازی ها به چه صورت هست؟ بازی 200 250 تومانی اینا چطور با 60 70 تومان میریزن ؟ آیا خود من هم میتونم این کارو انجام بدم؟

اکانت هکی هست که با وجود ارزون بودن مشکلات خاص خودشو داره.یه سرچ کنید تو تاپیک موضوع دستتون میاد

• Like
Reactions: rezab
نبود کسی
براى اينکار دستگاه رو حالت rest mode تنظيم ميکنيد گزينه اتصال به نت فعال باشه ولى اينکارو نکنيد بهتره با برنامه psx لينک دانلود رو از ps4 بدست بياريد بعد با لپ تاپ به صورت شبانه دانلود کنيد و با همون برنامه psx ديتارو به کنسول انتقال بديد

• Like
Reactions: ps3_360_wii
براى اينکار دستگاه رو حالت rest mode تنظيم ميکنيد گزينه اتصال به نت فعال باشه ولى اينکارو نکنيد بهتره با برنامه psx لينک دانلود رو از ps4 بدست بياريد بعد با لپ تاپ به صورت شبانه دانلود کنيد و با همون برنامه psx ديتارو به کنسول انتقال بديد
داداش خونه لب تاپ یا پی سی ندارم که دانلود کنم الان بازی بزارم دانلود بعد گزینه ریست مود بزنم

سلام آیا بازی های ps4 دیجی کالا اصل هستند و مولتی پلیر دارند ، یا فقط چون رو دیسک بلو ری هستند این قیمت هستند ؟ الان من تایتان فال 2 میخوام بازی کنم میگه error connecting to psn network ثبت نام کردم دیگه باید چکار کنم ؟!؟

سلام آیا بازی های ps4 دیجی کالا اصل هستند و مولتی پلیر دارند ، یا فقط چون رو دیسک بلو ری هستند این قیمت هستند ؟ الان من تایتان فال 2 میخوام بازی کنم میگه error connecting to psn network ثبت نام کردم دیگه باید چکار کنم ؟!؟

بازی های PS4 اصلا کلون نمیشه
مشکل شما در وصل شدن به PSNهست

• Like
Reactions: anti-semite

یعنی به خاطر nat تایپ هست ؟ اگه با adsl وصل چم درست میشه ؟

یه سوال دیگه برای خرید call of duty ww2 باید گیف کارت خرید ؟ از کمک شما پیشاپیش متچکر

دسته بی سیم ps4 از کجا میشه فهمید شارژ شده ؟

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان جریان این بازیها که تو قسمت free games استور هستن چیه؟ واقعا رایگان هستند این بازیها یا نیاز به اکنت پلاس دارن برای اجرا؟
بعد بازیهایی که PSN GAMES خورده براشون چی؟ اینا هم باید پلاس باشه یا منظور اینه کلا دیجیتالی عرضه شدن؟

آخرین ویرایش:
یعنی به خاطر nat تایپ هست ؟ اگه با adsl وصل چم درست میشه ؟

یه سوال دیگه برای خرید call of duty ww2 باید گیف کارت خرید ؟ از کمک شما پیشاپیش متچکر

دقت کنید آخرین آپدیت روی کنسول نصب شده باشه
اگه درست نشد با یک isp دیگه امتحان کنید
برای خرید بازی باید یه گیفت کارت متناسب با ریجن اکانت تهیه کنید و کد رو در استور ریدیم کنید

دسته بی سیم ps4 از کجا میشه فهمید شارژ شده ؟

اکه در حالت رست باشه رنگ دسته زرد میشه

سلام
دوستان جزیان این بازیها که تو قسمت free games استور هستن چیه؟ واقعا رایگان هستند این بازیها یا نیاز به اکنت پلاس دارن برای اجرا؟
بعد بازیهایی که PSN GAMES خورده براشون چی؟ اینا هم باید پلاس باشه یا منظور اینه کلا دیجیتالی عرضه شدن؟

کلا برای آنلاین بازی کردن پلاس نیازه چه رایگان چه پولی بجز چنتا بازی خاص که رایگانن

شرمنده یه سوال دیگه ، هارد ps4 تموم شه ، باید هارد اکسترنال استفاده کرد ؟ مخصوص باید باشه ؟! چه برندی رو شما توصیه یا استفاده میکنید ؟

دقت کنید آخرین آپدیت روی کنسول نصب شده باشه
اگه درست نشد با یک isp دیگه امتحان کنید
برای خرید بازی باید یه گیفت کارت متناسب با ریجن اکانت تهیه کنید و کد رو در استور ریدیم کنید

اکه در حالت رست باشه رنگ دسته زرد میشه

کلا برای آنلاین بازی کردن پلاس نیازه چه رایگان چه پولی بجز چنتا بازی خاص که رایگانن

خیلی ممنون ، یعنی غیر از پلاس باید دوباره شارژ کنم تا ww2 رو بتونم بازی کنم ؟ یا با پلاس میشه خرید ؟ من تازه واردم شرمنده دوست عزیز

خیلی ممنون ، یعنی غیر از پلاس باید دوباره شارژ کنم تا ww2 رو بتونم بازی کنم ؟ یا با پلاس میشه خرید ؟ من تازه واردم شرمنده دوست عزیز
عزیز پلاس فقط برای بازی آنلاینه یعنی اگه بخوای آنلاین بازی کنی باید پلاس داشته باشی ربطی به خرید بازی نداره اصن..برای اینکه کلا بازی رو داشته باشی و بتونی هم آفلاین و هم آنلاین بزنی اول باید بخریش که اگه بخوای دیجیتالی بخری باید گیفت کارت تهیه کنی و بعد با گیفت کارت بازی رو بخری.

شما خودت برا دانلود آپدیت و غیره از چه اینترنتی استفاده میکنید ؟

عزیز پلاس فقط برای بازی آنلاینه یعنی اگه بخوای آنلاین بازی کنی باید پلاس داشته باشی ربطی به خرید بازی نداره اصن..برای اینکه کلا بازی رو داشته باشی و بتونی هم آفلاین و هم آنلاین بزنی اول باید بخریش که اگه بخوای دیجیتالی بخری باید گیفت کارت تهیه کنی و بعد با گیفت کارت بازی رو بخری.

خیلی ممنون ، عجب یعنی یه نفر پلی استیشن بگیره دیسک بازی رو بزاره تو آپدیت کنه ، تا اشتراک پلاس نداشته باشه مولتی پلیر نمیتونه بزنه ؟

یه سوال شما خودت گیفت کارد از کجا میخری ممنون کدوم ریجن

شرمنده یه سوال دیگه ، هارد ps4 تموم شه ، باید هارد اکسترنال استفاده کرد ؟ مخصوص باید باشه ؟! چه برندی رو شما توصیه یا استفاده میکنید ؟
بله از هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه.مدلش مهم نیست.من خودم از وسترن دیجیتال استفاده میکنم
با پلاس میشه آنلاین زد واز بازیهای رایگان ماهانه استفاده کرد.
برای خرید باید یا کردیت کارت داشته باشید یا گیفت کارت که از پیش پرداخت شدست.

شما خودت برا دانلود آپدیت و غیره از چه اینترنتی استفاده میکنید ؟
برای آپدیت کنسول یا بازی من با psxدان میکنم
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or