هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوال دیگه اون دوربین پی اس فقط برا واقعیت مجازی هست یا کاربرد دیگه هم داره ؟

بله از هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه.مدلش مهم نیست.من خودم از وسترن دیجیتال استفاده میکنم
با پلاس میشه آنلاین زد واز بازیهای رایگان ماهانه استفاده کرد.
برای خرید باید یا کردیت کارت داشته باشید یا گیفت کارت که از پیش پرداخت شدست.

برای آپدیت کنسول یا بازی من با psxدان میکنم
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

نه منظورم اینه فیبر نوری دارین چی دارین یا میشینین پاش تا دانلود کنه ؟

Last edited by a moderator:
خیلی ممنون ، عجب یعنی یه نفر پلی استیشن بگیره دیسک بازی رو بزاره تو آپدیت کنه ، تا اشتراک پلاس نداشته باشه مولتی پلیر نمیتونه بزنه ؟

یه سوال شما خودت گیفت کارد از کجا میخری ممنون کدوم ریجن
خیر نمیشه
سایتهای زیادی برای خرید وجود داره من اکانتم ریجن آمریکاس ولی تهیه نکردم تا حالا

• Like
Reactions: anti-semite
یه سوال دیگه ببخشید برای گرفتن آی پی امریکا رو پی اس بهترین راه چیه ؟ من یه هیتلر شکن رو روتر ستاپ کردم وصل کردم (فقطم با اینترنت ایرانسل وصل میشه) ولی آی پی انگلیس میده اگه ادم بخاد netflix رو ps ببینه بهترین راه چیه ؟! با تشکر و قدر دانی

یه سوال دیگه ببخشید برای گرفتن آی پی امریکا رو پی اس بهترین راه چیه ؟ من یه هیتلر شکن رو روتر ستاپ کردم وصل کردم (فقطم با اینترنت ایرانسل وصل میشه) ولی آی پی انگلیس میده اگه ادم بخاد netflix رو ps ببینه بهترین راه چیه ؟! با تشکر و قدر دانی

دوستن بهتر میتونن کمک کنن
اما تا اونجایی که من میدونم برای استریم باید پروکسی پرایوت خریداری بشه یا اینکه از پی سی شیر بشه

سر قضیه داشتن پلاس برای انلاین بازی کردن یه سوال برام پیش اومده. من اواخر به باندل خریدم که همش انلاین بود بازی هایی مثل pvz gw2 و nfs 2015 که حتی برای بخش داستانی هم نیاز به انلاین بودن دارن. برنامه این بازی ها چی میشه؟

سر قضیه داشتن پلاس برای انلاین بازی کردن یه سوال برام پیش اومده. من اواخر به باندل خریدم که همش انلاین بود بازی هایی مثل pvz gw2 و nfs 2015 که حتی برای بخش داستانی هم نیاز به انلاین بودن دارن. برنامه این بازی ها چی میشه؟
سلام
منظورتون از برنامه چیه؟(فکر کنم باندل 20 دلاری بودن)
باید همیشه انلاین باشی و بازی کنی!
چون کلا بخش داستانیشون هم انلاین هست

شرمنده یه سوال دیگه ، هارد ps4 تموم شه ، باید هارد اکسترنال استفاده کرد ؟ مخصوص باید باشه ؟! چه برندی رو شما توصیه یا استفاده میکنید ؟
سلام
اول اینکه اگر روی هارد بازیه بلااستفاده دارین که تمام کردین و فروختین یا ...حذف کنید تا بیخود هارد پر نشه
ولی برای هارد یه سری موارد هست رعایت کنید
باید حتما usb 3 باشه
حجم هم از 256 گیگ به بالا
مارک مهم نیست ترجیحا هر مارکی غیر ادپتا!

• Like
Reactions: rezab
داداش خونه لب تاپ یا پی سی ندارم که دانلود کنم الان بازی بزارم دانلود بعد گزینه ریست مود بزنم
تو تنظيمات power saving mode ميزاريد بعد 20 دقيقه بره رو حالت rest mode بعد گزينه تيک stay connect to internet رو هم فعال کنيد که رو حالت rest mode به دانلود ادامه بده

تو تنظيمات power saving mode ميزاريد بعد 20 دقيقه بره رو حالت rest mode بعد گزينه تيک stay connect to internet رو هم فعال کنيد که رو حالت rest mode به دانلود ادامه بده
ببخشید میون صحبتتون هر چند ساعت ps4 روی حالت rest mode باشه و دانلود کنه ایرادی پیش نمیاد؟ مثلا از شب تا صبح اشکالی نداره؟

• Like
ببخشید میون صحبتتون هر چند ساعت ps4 روی حالت rest mode باشه و دانلود کنه ایرادی پیش نمیاد؟ مثلا از شب تا صبح اشکالی نداره؟
چه rest mode باشه چه نباشه اصلا استفاده اي ازش نميشه كه بخواد مشكلي پيش بياد
شما چند روز تمام داخل بازي هم باشيد و كنسول يبند كار كنه مشكلي براش پيش نمياد اگه همچين مواردي بخواد مشكل ساز بشه كه كنسول به هيچ دردي نميخوره
رو كنسول راه هاي زيادي نيست براي استفاده از سرويس هاي استريم بهترين راه بعد از ست كردن رو مودم پروكسي هست بعدم ست كردن ddns رو كنسول منتها چون نت فليكس سيستم قوي اي براي جلوگيري از دور زدن اي پي داره پروكسي و ddns كار نميكنن روش
دركل از بقيه سرويسا راحت استفاده ميكنم ولي براي نت فليكس راه حلي نديدم البته من روي روتر تست نكردم چون با توجه به مودمم شدني نبود ولي اگه ست كرديد و كار كرده فقط اي پيش امريكا نبوده شايد با تغيير فيلترشكن حل بشه
از چه فيلترشكني استفاده كرديد؟

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام دوستان.
یه مشکلی برا من پیش اومده که شدیدا رو اعصابمه و باعث شده چند روزی سراغ پی اس 4 نرم، مشکل اینه که فضای کلی هاردم خود به خود کم شده و از چهارصد و هشت گیگ (حجم در دسترس استاندارد برای PS4) رسیده به 368 و با اینکه دفعات زیادی راهکارهایی مثل خاموش و روشن کردن و حتی ریبیلد دیتابیس رو انجام دادم ولی هیچ جوابی نگرفتم.

http://www.upsara.com/images/hpnf_20170826_124725.jpg

در ضمن بعضی وقتا حجمش حدود یک یا دو گیگ کم و زیاد میشه.

سلام دوستان.
یه مشکلی برا من پیش اومده که شدیدا رو اعصابمه و باعث شده چند روزی سراغ پی اس 4 نرم، مشکل اینه که فضای کلی هاردم خود به خود کم شده و از چهارصد و هشت گیگ (حجم در دسترس استاندارد برای PS4) رسیده به 368 و با اینکه دفعات زیادی راهکارهایی مثل خاموش و روشن کردن و حتی ریبیلد دیتابیس رو انجام دادم ولی هیچ جوابی نگرفتم.

http://www.upsara.com/images/hpnf_20170826_124725.jpg

در ضمن بعضی وقتا حجمش حدود یک یا دو گیگ کم و زیاد میشه.
تا جايي كه ميدونم حجم مال من هم همين بايد باشه قديم ٤٠٠گيگ بود فكر ميكنم اپديتاي جديد كمترش كردن
دركل ٣٠-٤٠ گيك دردي رو دوا نميكنه دركنار كنسول ٥٠٠بايد حتما هارد ١ترا هم بذاريد اونم با حجم بالاي بازياي الان
هارد ١ترا وسترن فكر كنم ٢٣٠باشه
مشكلات مسخره هارد كنسول هم نداره كه يهو كم و زياد بشه و...

• Like
Reactions: mgh2225
تا جايي كه ميدونم حجم مال من هم همين بايد باشه قديم ٤٠٠گيگ بود فكر ميكنم اپديتاي جديد كمترش كردن
دركل ٣٠-٤٠ گيك دردي رو دوا نميكنه دركنار كنسول ٥٠٠بايد حتما هارد ١ترا هم بذاريد اونم با حجم بالاي بازياي الان
هارد ١ترا وسترن فكر كنم ٢٣٠باشه
مشكلات مسخره هارد كنسول هم نداره كه يهو كم و زياد بشه و...

من نگرانیم اینه که برم یه هارد اکسترنال بخرم ولی هارد کنسول مشکل داشته باشه و بعد از یه مدت کلا از کار بیوفته اونوقت باید علاوه بر پولی که برای اکسترنال دادم، پول تعمیر یا خرید هارد جدید رو هم بدم

من نگرانیم اینه که برم یه هارد اکسترنال بخرم ولی هارد کنسول مشکل داشته باشه و بعد از یه مدت کلا از کار بیوفته اونوقت باید علاوه بر پولی که برای اکسترنال دادم، پول تعمیر یا خرید هارد جدید رو هم بدم
اگه بخاطر اين موضوع فكر ميكنيد هاردش مشكل داره خير مشكل نداره همينجا هم همه مشكلات هارد اصليو دارن
هارد ١ترا بخريد كه مشكل نداشتن فضاتون حل بشه

• Like
Reactions: Shahriyar218

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or