سلامسلام من LED 43 اینچ سامسونگ دارم فول اچ دی به نظر شما PS4 معمولی بخرم یا پرو با توجه به اینکه LED من 4K نیست کمی گیج شدم
سلام من LED 43 اینچ سامسونگ دارم فول اچ دی به نظر شما PS4 معمولی بخرم یا پرو با توجه به اینکه LED من 4K نیست کمی گیج شدم
دوسن عزیز این سوالو بشخصه دیدم 5-6 بار پرسیدی مطمعن باش اگه کسی میدونست جوابتو میداد پیشنهاد میکنم تو تاپیک بازی از کسی که حرفه ای پی اس بازی میکنه بپرسی
خب همینطور که گفتی حتما باید به نت وصل بشی و تنظیماتو تغییر بدی اگه قرار بود افلاین بشه تغییر داد که همچین ارروری نمیداد !!!
احتمالا بازی هکی ریختی میترسی بن بشی درسته؟
یک نکته ای هست نمیدونم به کارتون میاد یا نه ولی از طریق تنظیمات خود ps4 هم میشه جای دکمه هارو تغییر داد !!!
setting-Accessibility-Button Assignments
تیک را فعال کنید و گزینه Customize Button Assignments را بزنید
اصلا نمیشه باید فکر کنم rest کنماول کنسول می پرسید سنسور باشه? نه همچسن چیزی نبوده
شما باید حس اسپری و بگیرین بعد تکونش بدین (صدا توشلشم میاد)
اون مربوط به راهنمایی های کنسوله اگه رو یه پروفایل جدید سویچ کنید و برید به قسمتی که مربوط به تایپ کردن باشه بازم اون صفحه رو میاره که میخواید از طریق کیبورد - تاچ پد تایپ کنید یا تکون دادن دستهاصلا نمیشه باید فکر کنم rest کنم
فقط نمیدونم دسته باید شارژ داشته باشه یا نه؟
شما بودی گفتیم هارد رو فرمت کنی؟ فرمت کردی؟ فکر کنم چارهاش همینهآقا من دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم چه باگه مسخره ایه افتاده به جونه ما! کنسول من 1 ترابایته الان 400گیگشم خالیه، میخوام pes 2018 online beta که 6 گیگ بیشتر نیست نصب کنم میگه delete unnecessary files ! چند صفحه پیشم گفتم این مشکل پیش اومد واسم ولی اوکی شد الان اینو هرکاری میکنم درست نمیشه! چیکارش کنم؟ باید وایسم آپدیت بده؟
نه من نبودم، هارد خود ps4 رو؟ ممکنه آپدیت بدن درست شه؟شما بودی گفتیم هارد رو فرمت کنی؟ فرمت کردی؟ فکر کنم چارهاش همینه
تا الان اگه میخاست درست شه با این اپدیتا باید میشد حالا شاید تو v5 اتفاقی بیفتهنه من نبودم، هارد خود ps4 رو؟ ممکنه آپدیت بدن درست شه؟
واقعا مسخرس که نمیتونن با یه آپدیت همچین باگ مسخره ای رو درست کنند! هارد اکسترنال چه فرمتی باید باشه تا ساپورت کنه؟بستگی به بازی و موارد دیگه داره من قیمتارو دنبال نمیکنم و اطلاع زیادیم ندارم فقط سر کرش از روی بیکاری قیمتاشو دیدم بهترین قیمت 30~40 بود (موقع انتشار) الان باید پایینتر باشه فکر کنم
بنظر من ارزش نداره اینم درنظر بگیرید که جدا از خطر بن کنسول بازیا احتمال قفل شدن دارن خیلی سریع هم ممکنه قفل بشن خصوصا وقتی داخلشون بازی جدید باشه یکی از دوستای من فیفا 17 و gta v گرفت یک هفته نکشید بازیاش قفل شد.
اینجا که خیلی راحت میشه بازی کرایه کرد هزینش از هر نظر از اکانتای هکی کمتر میشه بازیای غربی هم که اکثرا زیر 10 ساعت گیم پلی دارن سریع تموم میشن همون gow 3 سریع تموم میشه
با این وضعیت پشتیبانی سونی که فکر نکنم کلا تا نسل بعد این مشکل حل بشه
یه راه حلی که میتونید انجام بدید استفاده از هارد اکسترنال هست دیگه این مشکلات عجیب غریب هارد کنسولو نداره
خود کنسول فرمتش میکنهواقعا مسخرس که نمیتونن با یه آپدیت همچین باگ مسخره ای رو درست کنند! هارد اکسترنال چه فرمتی باید باشه تا ساپورت کنه؟