2 مدل بازی قانونی هست 1 . دیجیتالی 2. دیسک فیزیکی ... شما برای خرید بازی دیجیتالی باید اکانت psn بسازین بعد از استور سونی بازی هارو بخرین و دانلود کنین اینجوری بازی رو اکانت شما ذخیره میشه برای فروش این بازیا ی دیجیتالی باید اکانت psn تونو کلا بفروشین تکی نمیشه... هکی هم همین اکانتارو هک میکنن !!!دوستان این اکانتای قانونی که میگن داستانش با اکانت هکی چه فرقی میکنه ؟چجوری این اکانتارو میسازن اصلا ؟
با گیفت کارت بخری وایسا تو استور بازی اف که خورد بخر تو 2 تا دستگاه شیر کن با دوست قیمت عالی در میاددوستان کسی میتونه راهنماییم کنه چطور میشه بازی های پی اس 4 رو جوری گرفت ارزون در بیاد؟ کم ریسک ترین و منطقی ترین روش پیشنهادی شما چیه
این موضوع زمان ps3 بچه های همین سایت پیگیر شدن و هیچ اتفاقی نیفتاد الان هم...این پیام رو برای هر کسی که میتونه کمکی کنه تو کانال ها و ... بفرستید :
سلام من یه درخواست برای فارسی شدن پی اس 4 به سایت سونی دادم که لینکش پایین هست . من نمیتونم برای آگاه کردن مردم از این درخواست هزینه کنم ولی اگر همه ی PS4 دار های ایران بفهمند ممکنه زبان فارسی بهش افزوده بشه و این به نفع همه ی مردم ایران هست .
Persian language for PS4 – PlayStation.Blog Share
من امروز پستم راجع به سوال شما که اسمشو نمیبرم پاک شد و هشداری دریافت کردم که حتی صحبت هم درمورد اینقضیه دسترسی شما رو بدون اطلاع قبلی قطع میکنه. ضمن اینکه صحبت من در راستای نقض این روش بود.سلام دوستان تفاوت اکانت های ظرفیت 1 ، 2 و 3 که میفروشن قیمت نسبتا بالایی هم داره
با اکانت های ترکیبی(هکی) که خیلی ارزون هستند چی هست ؟
و اینکه چجوری یک بازی رو از psn بخرم و با دوستم اشتراک بذارم .
ممنون میشم کاملا توضیح بدید
من امروز پستم راجع به سوال شما که اسمشو نمیبرم پاک شد و هشداری دریافت کردم که حتی صحبت هم درمورد اینقضیه دسترسی شما رو بدون اطلاع قبلی قطع میکنه. ضمن اینکه صحبت من در راستای نقض این روش بود.
پس توصیه میکنم دوستان اشاره ای به این موضوع نداشته باشن.
یکش فقط ps3اقایون ایا بازی red dead برای ps4 هست؟
یا فقط برای ps3 عه؟
دوستان اگر يه بازي داخل شبكه پلي استيشن مجاني شه ميتونم با اكانت خودم كه پلاس از اكانت هاي تركيبي دارم بزنم رو دانلود ديتا شو بدم بيرون واسم بريزن ؟!اصن نياز به پلاس هست ؟!
آخه اون زمان PS3 اصلا خط راست به چپ ما رو پشتیبانی نمیکرد و اوایل نسل هم سونی گفت زبان عربی برای PS4 نخواهد آمد و هنگامی که دید مردم عرب بازی ها رو قانونی میخرند و خواهان زبان عربی هستند پشتیبانی کرد . احتمال اینکه زبان پارسی افزوده شود بالاست .این موضوع زمان ps3 بچه های همین سایت پیگیر شدن و هیچ اتفاقی نیفتاد الان هم...
براتون ارزوی موفقیت میکنم همین که تو لیست کشور هاشون ایرانو اضافه کنن کافیهآخه اون زمان PS3 اصلا خط راست به چپ ما رو پشتیبانی نمیکرد و اوایل نسل هم سونی گفت زبان عربی برای PS4 نخواهد آمد و هنگامی که دید مردم عرب بازی ها رو قانونی میخرند و خواهان زبان عربی هستند پشتیبانی کرد . احتمال اینکه زبان پارسی افزوده شود بالاست .