GameMasterr
کاربر سایت
نه نمیشه کار نمیکنندسته های xbox360 که با وایرلس کنترلر مایکروسافت واسه ویندوز عرضه شد رو میشه به ps4 وصل کرد؟
نه نمیشه کار نمیکنندسته های xbox360 که با وایرلس کنترلر مایکروسافت واسه ویندوز عرضه شد رو میشه به ps4 وصل کرد؟
خیلی وقتهواسه همه بازی هات اینجور شده؟؟؟
واس منم اینجور میشه اما نه همیشه
دوسن عزیز این سوالو بشخصه دیدم 5-6 بار پرسیدی مطمعن باش اگه کسی میدونست جوابتو میداد پیشنهاد میکنم تو تاپیک بازی از کسی که حرفه ای پی اس بازی میکنه بپرسیدوستان کسی نظری نداره ؟
خب همینطور که گفتی حتما باید به نت وصل بشی و تنظیماتو تغییر بدی اگه قرار بود افلاین بشه تغییر داد که همچین ارروری نمیداد !!!دوستان کسی نظری نداره ؟
بله ریجن دستگاه و بازی هیچ تاثیری روی انلاین بازی کردن ندارن به جز یه تعداد خیلی محدودی بازی که ریجن لاک هستن و فقط میتونید به سرورای ریجن خودشون برای بازی کردن وصل بشید که توی این مورد هم فقط ریجن بازی اهمیت داره نه کنسول تعداد بازیا هم فوق العاده کمه من تا الان فقط فیفا و یکی دوتا بازی دیگه رو شنیدم ریجن لاک هستنبازم یه سوال مبتدیانه دیگه دارم.
رجین بازی و اکانت در بازی کردن اینترنتی تاثیر دارن؟
مثلا دستگاه من رجین 2 هست - آکانت رجین 1 - بازی رجین 2. با این ویژگیها من این بازی رو میتونم آنلاین با پلاس بازی کنم؟
ممنون از وقت شما
اگه منظورتون موقتیه که میخواد اسپری رو تکون بده و یه فلش از سمت بالا به پایین میاره هست باید دسته رو بصورت عمودی بگیرید سریع از بالا بیارید پایین موقع اسپری کردن هم که با تکون دادن دسته اسپری میکرد تنظیماتی نداره اگرم داشته باشه بصورت پیشفرض فعال هست مگر اینکه دسته مشکل داشته باشهآقا من بازی اینفیمس رسیده دست برا اولین بار بازی میکنم
بعد اول کار میگه با سنسور دسته اسپری کن بعد هر چی دسترو بالا پایین میکنم چیزی نمیشه
تنظیمات خاصی داره برا فعال کردن سنسور دسته رو کنسول؟
درودبازم یه سوال مبتدیانه دیگه دارم.
رجین بازی و اکانت در بازی کردن اینترنتی تاثیر دارن؟
مثلا دستگاه من رجین 2 هست - آکانت رجین 1 - بازی رجین 2. با این ویژگیها من این بازی رو میتونم آنلاین با پلاس بازی کنم؟
ممنون از وقت شما
بار اول که دیسک رو میزاری سریع نصب میشهدرود
دیسک بازی اتوماتیک روی هارد کنسول نصب میشه؟
خاستم دیسکو نصب کنم گزینه ای پیدا نکردم روی مشخصات بازی که میزنم میگه روی هارد نصب شده در قسمت سیستم استورج هم به مقدار حجم روی دیسک جا گرفته (اصلن کی نصب شد!!)
سلامدرود
دیسک بازی اتوماتیک روی هارد کنسول نصب میشه؟
خاستم دیسکو نصب کنم گزینه ای پیدا نکردم روی مشخصات بازی که میزنم میگه روی هارد نصب شده در قسمت سیستم استورج هم به مقدار حجم روی دیسک جا گرفته (اصلن کی نصب شد!!)
اول کنسول می پرسید سنسور باشه? نه همچسن چیزی نبودهآقا نشد
من یادمه اولین بار که کنسول روشن کردم روز اول خرید ازت میپرسید با سنسور میخوای با کیبورد کار کنی یا دستی من زدم دستی البته سنسور اوم موقع کار میکرد
الان هیچ گزینه ی نیست من تست کنم سنسور دسته رو کیبورد کار میکنه یا نه؟
+
با rest کردن دسته از پشت درست میشه؟
برای rest کردن دسته باید شارژ نداشته باشه ؟
کسی بلد rest کردن دسته رو به صورت کلی توضیح بده