GameMasterr
کاربر سایت
فقط تو داشبورد کار میکنه تو بازی ها نهسلام یه جا خوندم میشه دسته ps2 رو به ps4 وصل کرد اگه کسی این کار رو کرده یا دربارهش میدونه لطفا تعریف کنه
فقط تو داشبورد کار میکنه تو بازی ها نهسلام یه جا خوندم میشه دسته ps2 رو به ps4 وصل کرد اگه کسی این کار رو کرده یا دربارهش میدونه لطفا تعریف کنه
سلام
چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1-روش قطعی برای تشخیص دسته اورجینال وجود داره؟نکته ای هست که در خریدش آدم بهش توجه کنه؟
2-در مورد خرید بازی دست دوم بجز به خط و خش به چیز دیگه هم باید توجه کرد؟
3-من یه ps4 اسلیم گرفتم.وقتی که دستم رسید و روشنش کردم ازین خوش امد گویی ها و اینا و تنظیمات اولیه داشت(یعنی انگار قبلا بالا نیومده باشه)ولی وقتی رفتم اپدیت کنم یکم از اپدیت انگار دانلود شده بود(درحد 19 مگ)طبیعیه؟
4-آیا دسته های جدید فقط در همون نوار رنگی تفاوت دارن یا فرق مهم دیگه ای هم دارن؟این درسته که دسته های قدیمی کیفیت بالاتری دارن؟
خرید دسته سری قدیم بهتر نیست؟
ممنون
دوستان كسي ميتونه جواب بده سوال منم هست، از منم ١٤٠ تا خاليه ميگه پاك كن! چكار كنمسلام دوستان.من بازی کرش رو دیجیتالی خریدم ولی وقتی میخوام دانلود کنم میکه to download the content you must delete unnecessary content from system storage
380 گیگ هم فضای خالی دارم! چیکار کنم؟
وای باورت نشه منم همین طور حالم گرفته شدرفتم تو بازی نوشت انلاین بتارفقا من امروز نزدیک 6 گیگ اینترنت حروم دانلود بتای pes 18 کرد بسی نادم و پشیمانم
گفتم اطلاع رسانی کنم که دوستان دیگه اشتباه من و نکنن پشیمااانم پشیمان
جدی از شوخی گذشته خیلی مزخرفه فقط میتونی آنلاین بزنی اونم با دونفر دیگه که هم تیمیت هستن کلا چرت به تمام معنا
وای باورت نشه منم همین طور حالم گرفته شدرفتم تو بازی نوشت انلاین بتارفقا من امروز نزدیک 6 گیگ اینترنت حروم دانلود بتای pes 18 کرد بسی نادم و پشیمانم
جدی از شوخی گذشته خیلی مزخرفه فقط میتونی آنلاین بزنی اونم با دونفر دیگه که هم تیمیت هستن کلا چرت به تمام معنا
فهمیدم یه بار بازی رو از لیست دانلود پاک کن دوباره از استور بگیر درست میشه، باگهدوستان كسي ميتونه جواب بده سوال منم هست، از منم ١٤٠ تا خاليه ميگه پاك كن! چكار كنم
آقا دسته هه درست نشد (ریست کردنشم امتحان کردم)یه PS4 اسلیم با دو تا دسته گرفتم. بعد چند روز الان دسته دوم که شارژش تا ته خالی شده بود دیگه شارژ نمیگیره و فقط یه لحظه روشن خاموش میشه. دستگاه آکه و دستها. چرا اینطوری شده؟
اون کنسولا با اکانتای هکی پر شدن برای بن نشدن نوشته به نت وصل نشینآقا دسته هه درست نشد (ریست کردنشم امتحان کردم)
تو گوگل یه سرچ انگلیسی زدم، یه جا نوشته بود نیم ساعت بذاری تو فریزر درست میشه! (اگه ایراد از سنسورهاش باشه)
این کار رو امتحان کنم یا نه؟؟؟
بعد جدیدا یه سری کنسول دیدم روش به فارسی برچسب زدن که به اینترنت وصل نشه و توشم پر بازی کپیه! جریان اینا چیه دقیقا؟
سلام با سیم شارژ هم به ps4 وصل میکنید بازم کار نمی کنه ؟آقا دسته هه درست نشد (ریست کردنشم امتحان کردم)
تو گوگل یه سرچ انگلیسی زدم، یه جا نوشته بود نیم ساعت بذاری تو فریزر درست میشه! (اگه ایراد از سنسورهاش باشه)
این کار رو امتحان کنم یا نه؟؟؟
بعد جدیدا یه سری کنسول دیدم روش به فارسی برچسب زدن که به اینترنت وصل نشه و توشم پر بازی کپیه! جریان اینا چیه دقیقا؟
واسه همه بازی هات اینجور شده؟؟؟چتد وقته سرعت باز شدن تروفی هام بشدت کند شده
امروز حساب کردم 6 ثانیه بعد از انجام یک عمل خاص تروفی رو نشون داد ، آدم شک میکنه که کار درست انجام شد یا نه