hojjjat2
کاربر سایت
این بازی فقط با دیسک هم ریجن کال اف اینفینتی باز میشهسلام
من یه اکانت هکی کال او مدرن گرفتم بعد نصبش که کردم مینویسه disc رو وارد کن
اگه یه اکانت infinite بگیرم مشکل حل میشه یا باید دیسکشو بگیرم؟
این بازی فقط با دیسک هم ریجن کال اف اینفینتی باز میشهسلام
همون طور ه دوست عزیز اشاره کردند درست هستش ولی دقت کنید که مثلا اگه شما یه زمان بازی bloodborne رو با سی دی بازی میکردید اول باید از منو اصلی ps4 برید دو بازی و پاکش کنید تا اینکه بتونید دانلودش کنیدسلام
نه نمیشهسلام من دیسک بازی pe 2017 رو دارم زدم برای اپدیت 1.17 حدودن حجمش 4 گیگ بود اما خیلی طول میکشه .الان اپدیتشو از اینترنت دانلود کردم میخوام بریزم روی فلش 16 گیگ بعد بزنم به دستگاه میشه چنین چیزی؟؟؟اگه میشه چطور این کار رو کنم (به جز روش psx چون با این روش هم خیلی طول میکشه)
بعد برای حل مشکل تیم ها و لایسنس بازی که تیم بایرن مونیخ اضافه بشه یا مثلا رعال مادرید درست بشه همون راه حل هایی که توی همه سایتا گفتن انجام بدم؟مشکلی پیش نمیاد برای دستگاه ؟
بازی های باز همون بازی دست دوم منظورشونهدوتا سوال دوستان:
بعضی گیم نت ها مسابقه میزارن. بعد مینویسن برای فلان بازی حداکثر 3 آکانت. منظور از این تعداد آکانت ها چیه؟
و همینطور بعضی بازی فروشی ها «بازی های باز» دارن. مثلا بازی های باز امروز. این یعنی چی؟
سلام دوستان من خیلی وقته از گیم دور بودم الان یه ps4 گرفتم میخوام فیفا 17 رو انلاین بازی کنم چکار باید بکنم
اگه دست دو خریدین که احتمالا بازی رو هاردش بوده و پاک نکردنسلام
دوستان من یه کنسول 500 اسلیم خریدم
میرم تو ستینگ و قسمت حافظه میزنه 210 گیگ کلا
مشکل از چیه میشه راهنمایی کنید
نو خریدم چیکار کنم ۲۳۰ گیگشو از ۵۰۰ گیگ میشناسه اکانت زدم ولی هیچ بازی دانلود نکردم یه راه حلی بگید بدون پاک شدن اکانت های ترکیبی درست بشهاگه دست دو خریدین که احتمالا بازی رو هاردش بوده و پاک نکردن
اگه نو خریدین باگ هارد دارین
بازی های اکانت رو میزنن رو دانلود تا توی اکانت هکی نرن. حجم بازی ها رزرو میشه.نو خریدم چیکار کنم ۲۳۰ گیگشو از ۵۰۰ گیگ میشناسه اکانت زدم ولی هیچ بازی دانلود نکردم یه راه حلی بگید بدون پاک شدن اکانت های ترکیبی درست بشه
بازی ها رو حساب کردم میشه کلا ۱۰۰ گیگ پس اون ۱۰۰ گیگ دیگه چی شده؟بازی های اکانت رو میزنن رو دانلود تا توی اکانت هکی نرن. حجم بازی ها رزرو میشه.