هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

از پلی 4 میشه از طریق یو اس بی خروجی صدا گرفت ؟ دقیقا چه تبدیلی میخواد ؟ میشه اسم دقیق یا جایی که داره و ... اش رو بفرمایید
بله میشه

این تبدیل هست ولی اسمشو نمیدونم، فکر کنم مغازه دارها همین عکسو ببینند میتونن بهت کمک کنن

photo_2017-06-20_14-28-32.jpg

ببخشید اطلاعی دارین که اکانت های سایت گیم شیرینگ( gamesharing) قانونیه یا نه؟ قیمت هاش هم عادیه. ظرفیت های 1 و 2 ارایه میده

ظاهرا قانونیه
منم قصد دارم ازش بخرم . خوبیش اینه مشتریای زیادی داره و بازیت فروش میره ولی قیمت تمام شدش با قیمتی که توی سایت زده تفاوت میکنه و تغییرات نرخ ارز و کارمزد سایت واریز مبلغ رو اضاف میکنه. در ضمن اعتماد الکترونیک نداره.

یه سایت دیگه هست تازه تاسیس شده"store-playstation"
تو این سایت قیمت بازیای ظرفیت ۲ از ظرفیت ۳ گرون تره.
مجوز داره از وزارت ارتباطات اما مشتری نداره بازیتو بفروشی.
سلام اره قانونیه
من دو سالی هست از اونجا خرید میکنم

سلام این پلاس های هکی خطر بن شدن دارن؟
دلیل بن شدن اینه که بدون اجازه صاحب اکانت از اکانتش استفاده میکنید
اکانتایی که پلاس دارن هم بخواید برای خودتون شیر کنید باز هم مثل همون بازیا اول اکانت رو دستگاهتون اکتیو میشه بنابراین احتمالش هست (ولی خب اکانتی که فقط یه پلاس داشته باشه و بازیای قدیمی روش باشه قائدتا بی استفادس خطرش کمه )
اینم درنظر بگیرید پلاس هکی فقط امکان انلاین بازی کردن بهتون میده نه چیز دیگه به بقیه امکاناتی که برای کاربرای پلاس هست دسترسی ندارید

• Like
Reactions: mgh2225
سلام
من توی دانلود آپدیت بازی ها مشکل دارم الان آخرین آپدیت بازی V به اسم gunrunnig منتشر شده با حجم حدود 2.2GB اما در لیست دانلود من حدود 14GB جهت دانلود قرارداده شده مشکل از کجاست من تمام آپدیت های قبلی رو گرفتم الان نمیدونم چیکار کنم.

بازیاش معمولا با چقدر ضرر فروش میره؟
ضررش از نسخه فیزیکی بیشتره؟
من بیشتر اون بازی هایی که میخوام نگه دارم رو میخرم
قبلا که هکی کمتر بود خوب بود بازی توی حراجی قیمت خوب میومد منم اگه میخواستم ردش کنم با 10 یا 20 ردش میکردم
میتونی یه نگاهی به حراجی ش بندازی

• Like
Reactions: mgh2225
به نظرتون بلک اپس ۳ دسته دو رو با تام کلنسی رینبو آک ۴۰-۵۰ عوض کنم خوبه؟
کلا الان قیمت رینبو آک چقدره؟
رینبو فکر کنم دس دوم85/80 باشه
بلک اپس هم 65/70
پ.ن:حالا نهایتا 5 بیشتر باشن

آقا یه سوال. اکانت ظرفیت 3 رو نمیتونی روی اکانت خودت بازی کنی و آنلاین هم باید باشی. روی اکانت خودت بازی کنی آیا فایده ای هم داره؟؟

دوستان من چند سوال داشتم که احتمالا قبلا جواب داده شده ولی ممنون میشم پاسخ منم بدین.

1.ایمیل و پسورد اکانت ها رو چجوری میشه پیدا کرد؟
۲.یجا خوندم که یک بازی ظرفیت ۳ رو میشه رو دو تا کنسول ریخت و از هر دوش استفاده کرد ولی نباید جفتشون با هم به نت وصل باشن.درسته؟
۳.DLC خریداری شده روی بازی ظرفیت ۲ رو میشه برای ظرفیت ۳ شیر کرد؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or