zilyzal
کاربر سایت
بن شدن به این صورته که طرف متوجه میشه و به عنوان استفاده بدون اجازه از اکانت دستگاهتون بن میشه آفلاین بودن یا انلاین بودن شما تاثیری توی بن شدن ندارهیعنی حتی اگه پلاس بگیرم و بازیه انلاینم کنم هم بن نمی شه؟
بن شدن به این صورته که طرف متوجه میشه و به عنوان استفاده بدون اجازه از اکانت دستگاهتون بن میشه آفلاین بودن یا انلاین بودن شما تاثیری توی بن شدن ندارهیعنی حتی اگه پلاس بگیرم و بازیه انلاینم کنم هم بن نمی شه؟
تاجایی که میدونم اون سرویس اشتراک ماهانه دارهسلام
سوال داشتم از امكانات playstation now. اگر اينرو فعال كنم ميتونم بصورت نامحدود و مجانى به تمام بازى هاش دسترسى داشته باشم؟ يعنى ps now رو فعال كردم ديگه مجانى همه بازى ها رو دانلود ميتونم بكنم؟
اها! خب من زياد از استريم كردن سر در نميارم. ولى اينطور كه مشخصه به درد ما نميخوره. من فكر كردم با خريد ماهانه ميشه به بازى هايى كه ازش پشتيبانى ميكنه دسترسى داشته باشى و ميتونى دانلود كنى.تاجایی که میدونم اون سرویس اشتراک ماهانه داره
بعدم دانلود نمیکنید باید استریم کنید که سونی گفته یه نت با سرعت 15مگ بر ثانیه پیشنهاد میشه برای استفاده از این سرویس
نه براى انلاينه اين اپديتا.من بازی gta رو با دیسک بازی میکنم. بعد 14 گیگ اپدیت داره.. این اپدیت برای چیه؟ کیفیت بازی بهتر میشه... یا مراحل بیشتری اضافه میشه؟ کلن ارزش داره اپدیت کنم؟ چون افلاین بازی میکنم
فکر کنم باید به سونی ایمیل بزنینسلام دوستان
اگر اکانت پلاس هک بشه چجوری میشه پیگیری کرد؟
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
میشه پس پیگیری کرد؟فکر کنم باید به سونی ایمیل بزنین
از سایتای معتبر بخرین اگه تهران تشریف دارین pspro.ir مغازه هم دارن حضوری هم میتونین بخریندوستان بعد از مدت ها میخوام برم از بازار کنسول بگیرم، (PS4 Pro )
میخواستم بپرسم چه نکات ضروری رو باید دقت کنم ?
ممنون.
تایید ۲ مرحله ای اکانتتونو فعال کنین بهترین راهه تا مشکلی پیش نیاد که بخواین وقتتونو برای پیگیری تلف کنینمیشه پس پیگیری کرد؟
یه بنده خدایی گفت نمیتونی
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
ممنون بابت پاسخ، از سایت نمیخوام بخرم فردا پسفردا میخواستم برم توپخونه ببینم اوضاع چطورهاز سایتای معتبر بخرین اگه تهران تشریف دارین pspro.ir مغازه هم دارن حضوری هم میتونین بخرین
برای همین یه سایت معرفی کردم که هم نماد الکترونیک داره هم مغازه دارن که حضوری میتونین بخرین هم تخفیفای خوبی میدنممنون بابت پاسخ، از سایت نمیخوام بخرم فردا پسفردا میخواستم برم توپخونه ببینم اوضاع چطوره
Gesendet von meinem iPad mit Tapatalk
سلام علی جان.دوستان بعد از مدت ها میخوام برم از بازار کنسول بگیرم، (PS4 Pro )
میخواستم بپرسم چه نکات ضروری رو باید دقت کنم ?
ممنون.