یکی آک میخره بعدم میفروشه تفاوتی هم با آک نداره مگر اینکه روی آک کد باشه که معمولا روی دیسک دست دوم کد استفاده شدش و دیگه کاربردی ندارهدوستان یه سوال دیگه
این دیسک بازی های کارکرده قضیشون چیه؟؟ مگه یه بازی وقت رو یه کنسول فعال نمیشه؟؟
اصلا میشه در این حالت آنلاین بازی کرد؟
این کار قانونی هست بعد خطر بن شدن نداره؟
دروددرود
دوستان تاپیک فیفا17 دیگه کسی نبود
گفتم اینجا بپرسم
چه جوری تو فیفا17 اون علامت ها و دستور هایی که همیشه هنگام بازی میده رو کلا بردارم(مثلا چه موقع دفاع یا حمله میگه r2 با L3 رو بگیر)
با سپاس
پس دقیقا به چه بازی هایی هکی میگن (همون بازی هایی که خطر بن شدن دارن)؟یکی آک میخره بعدم میفروشه تفاوتی هم با آک نداره مگر اینکه روی آک کد باشه که معمولا روی دیسک دست دوم کد استفاده شدش و دیگه کاربردی نداره
فعال شدن بازی دیسکی هم محدودیتی نداره روی هزارتا کنسولم میشه ازش استفاده کرد روی اکانت خودتون هم فعال میشه به بخش آنلاین هم بدون مشکل دسترسی دارید کاملا هم قانونیه و مشکلی نداره
R3یا L3 رو فشار بده درست میشهدرود
دوستان تاپیک فیفا17 دیگه کسی نبود
گفتم اینجا بپرسم
چه جوری تو فیفا17 اون علامت ها و دستور هایی که همیشه هنگام بازی میده رو کلا بردارم(مثلا چه موقع دفاع یا حمله میگه r2 با L3 رو بگیر)
با سپاس
اون بازیا اصلا فیزیکی نیستن دیجیتالین اکانتای هکی هستن که احتمال قفل شدن بازیاش زیاده خطر بن شدن خود کنسولم دارهپس دقیقا به چه بازی هایی هکی میگن (همون بازی هایی که خطر بن شدن دارن)؟
این بازی های دسته دوم چه قدر با بازی های نو فرق قیمت دارن؟
بعد اون کدی که شما گفتی دقیقا چی هست و به چه دردی میخوره؟
من اگه به قصد بازی نو برم پیش فروشنده از کجا باید مطمئن شم که فروشنده یه دسته دو رو به عنوان دسته یک به من نمی فروشه ؟ ( از همون کدی که شما گفتی؟)
ببخشید سوالام زیاد شد
اکانت هکی رو میشه روی یک دستکاه اکنید کرد در نتیجه یک بار فقط میشه استفاده کردسلام دوستان هر اکانت هکی فقط روی یک کنسول قابل اجراست یا میشه رو چندتا کنسولم نصب کرد؟ اگه میشه چجوری میتونیم خودمونو هک کنیم؟
سلام بیشتر کسایی که مودم td lte ایرانسل خریدن این مشکلی که گفتینو دارن این متن هم یکی از دوستان تو صفحه مودم ایرانسل نوشته بودن من فقط نقل قول میکنم :سلام و وقت بخیر
دوستان در مورد Nat Type و مشکلاتش روی کنسول ps4 میشه یه توضیحی بدین؟(تاکیدم بازی فیفا هست بیشتر)
این مشکل فقط روی این کنسول هست؟
من الان روی پی سی فیفا 17 بازی میکنم،تو فکر اینم برای فیفا 18 کنسول بگیرم
ولی دیدم بعضی ها خیلی درگیر این مشکلن و طرف حتی به خاطر این مشکل قید بازی کردن روی کنسول رو زده و...
ممنون
سلام و خسته نباشید
من دوستم از پی اس ان بازی فیفا رو خریداری کرده حالا میخوام بدونم منم میتونم ازش استفاده کنم
اگه اره چطوریه؟
ممنون
اکانت رو دارم ولی نمیدونم چطوری دیتای بلزی رو دانلود کنم؟و اینکه نمیتونم رو اکانت خودم بازی کنم؟مشخصات اکانت رو وارد کنسول کنید بازی به صورت ظرفیت ۳ برای شما قابل بازیه.فقط باید تو خود اکانت بازی کنید و آنلاین باشید