نظر منو بخوای هردو ,ولی ببین کدوم سبکو دوس داری همونو بگیر !سلام دوستان the last of us رو برای خرید پیشنهاد می کنید یا bloodborne؟ یک سوال دیگه هم داشتم برای خرید بازی دسته دوم به چه نکاتی توجه کنم؟
همه بازی ها که روی ۶۰ فریم اجرا نمی کنه بعضی بازی ها روی ۳۰ فریم قفل هستن تا حالا هم سه تا ۴ بازی بیشتر ندیدم فریمشون فقل نباشه
سلام
چند صقحه خوندم ج سوالمو نتونستم بگیرم گفتم یه متن خودم اماده کنم
قصد دارم یه کنسول ps4 pro بگیرم بیشتر برای انحصاریاس و تا حدودی هم بازيهایی که میتونه رو کنسول بهتر اجرا شه در غیر اینصورت کامپیوتر هست.
اگه بازیها رو بتونه ثابت 60 فریم اجرا کنه که عالیه.
همه بازی ها که روی ۶۰ فریم اجرا نمی کنه بعضی بازی ها روی ۳۰ فریم قفل هستن تا حالا هم سه تا ۴ بازی بیشتر ندیدم فریمشون فقل نباشه
درودسلام دوستان the last of us رو برای خرید پیشنهاد می کنید یا bloodborne؟ یک سوال دیگه هم داشتم برای خرید بازی دسته دوم به چه نکاتی توجه کنم؟
نه مشکلی نداره فقط تو بعضی بازیا ممکنه بازی رو خراب کنه مثلا افت فریم بده که باید خاموشش کنیBoost mode اگه همیشه فعال باشه مشکلی نداره ؟
میتونین فقط کافیه برین تو اکانتش و بازی رو بزنین برای دانلود معمولا ۲ روز قبل رلیز پری لود شروع میشهدوستان يه سوال مهم
من ميخوام با يكي يه بازي رو شريكي ديجيتالي بخرم و قراره بازي رو اكانت اون خريداري بشه٠
حالا ٣_٤ روز قبل از عرضه جهاني كه دانلود ها شرو ميشه منم ميتونم شروع به دانلود كنم يا بايد صبر كنم كه بازي عرضه بشه بعد دانلود كنم?!
تمام سوالاتون یه جواب دارهعاغا من در پی اس 4 تازه کارم و اینا برام سواله. که البته یکم بالاتر مختصرا توضیح داده شدن. ولی با جزئیات بیشتر باشه ممنون میشم.
1) آیا گرفتن بازی دسته دوم مشکل ساز نیس؟ چون در کنار انجامش شنیدم از طرف سونی ممنوعه.
2) بدون نگرانی میشه بازی دسته دوم رو استفاده کرد؟ بن شدن بخاطر نصب بودن روی چند دستگاه و ...؟
یا مثلا اجاره بازی مشکل ساز نیس؟
ممنون