mgh2225
کاربر سایت
اگه کنسول فت داری ساپورت نمیکنهکسی نیست جواب منو بده؟؟؟
واسه کدوم کنسول؟دوستان یه بازی ماشین خوب بهم معرفی کنید
سلام جای خوب که نداریم همون سعدی تنها جاشهسلام.دوستان مشهدی جای خوب برای خرید و تعویض بازی دسته دوم سراغ دارید لطفا برام آدرس بفرستید
سلامدوستان یه بازی ماشین خوب بهم معرفی کنید
بعد از چند تا قفل شدن بازی هات اینجوری شد؟؟؟
کنسول شما باید PS4 اسلیم یا پرو باشه تا بتوانید 5 گیگاهرتز را استفاده کنید .سلام به همه دوستان عزیز.
یه سوال خیلی مهم داشتم.
من روتر مودم دو بانده گرفتم با دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز
با وای فای میخام وصل بشم به ps4 و با 2.4 راحت پیدا میکنه و وصل میشم
ولی با فرکانس 5 گیگاهرتز ارور میده.چون 5 گیگاهرتز قدرتش بیشتره و تو بازی های انلاین جوابه
میخواستم بدونم ps4 ساپورت نمیکنه این فرکانس و ؟؟
لطفا جواب بدید.
باتشکر
دروددرود
ببخشید از کجا میشه اپدیت و دانلود خودکار بازی ها رو برداشت؟
درودسلام دوستان وقتی از دستگاه استفاده نمیکنیم باید حتما از برق بکشیم بیرون یا لازم نیست ؟ صدای خوندن سی دی اول که بازی رو قرار میدیم طبیعیه ؟
سپاس رفیقدرود
اهاسپاس رفیق
ولی منظورم این بود که از کجا میشه که نذاریم کنسول به صورت خودکار اپدیت و دانلود کنه
من بد رسوندم منظورمو
سپاس از شمااها
اپدیت کنسول:خب اول اینکه اگر قراره که انلاین بشید پس قطعا کنسول باید اپدیت بشه وگرنه اجازه نمیده بازی کنید
اپدیت بازی ها:اینو من تا جایی که میدونم تیک درست حسابی واسش نبود که بتونی جلوی شروع خودکار اپدیت رو بگیری.البته فقط اپدیت برای اون بازی ایی که دیسکش توی کنسول قرار میگیره فعال میشه(اگر نت روشن باشه)یعنی اگر 10 تا بازی تو لیست اپدیت باشه فقط اونی که دیسکش رو میزارین خودکار شروع میکنه که باید استپ کنید و متاسفانه فکر میکنم راهی نداره.مگه اینکه این اواخر که کنسول اپدیت داده یه تیکی چیزی اضافه شده که من خبر ندارم.
دوستان اگر همچین چیزی باشه حتما بهتون میگن